![]() ![]() |
Sep 28 2009, 00:54
|
|
![]() all-star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 1.505 Joined: 18-July 02 Member No.: 104 |
Cok anormal degil oynadigi pozisyonda. 43-44 yasina kadar oynayanlar olabiliyor. Kendisinin kirilmasi zor bir rekoru var yalniz 272 mactir kesintisiz maca baslama rekoru. Baska pozisyonlarda bile o kadar oynamis kimse yok.
Eger iki sene once emekli oluyorum demeyip iki sene daha Packers'ta oynasa gozumdeki yeri Hagi'den buyuk olurdu. Kendisi o denli sevdigim bir oyuncudur. Sonra bizimkiler cok yetenekli genc yedegine sans veriyoruz dediler bu emekli oluyorum deyince. Tam sezon basi geri geliyorum ama baslamam garanti degilse transfer edin beni dedi. Dogru bir kararla emekli etmeye ugrastilar bir sure sonra da baska bir grubun takimina takasla verdiler. Ama bu hirs yapti oc almak icin orada bir sene oynayip yine emekli olup oradan kurtuldu. Sonra tekrar sahalara donup en buyuk rakibe gitti. Taraftarin taptigi bir adamdi. Efsane bir oyuncu olmasi garantiyken sevilmeyen adam oldu. |
|
|
|
Sep 28 2009, 07:21
|
|
![]() all-star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4.133 Joined: 16-August 03 Member No.: 449 |
Kendisinin kirilmasi zor bir rekoru var yalniz 272 mactir kesintisiz maca baslama rekoru. Bir de FB'nin rekoruna laf söylüyorsunuz -------------------- if you are reading this then warning is for you. every word you read of this useless fine print is another second off your life. don't you have other things to do? is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all who claim it? do you read everything you're supposed to read? do you think everything you're supposed to think? buy what you're told you should want? get out of your apartment. meet a member of the opposite sex. stop the exessive shopping and masturbation. quit your job. start a fight. prove you're alive. if you dont claim your humanity you wil become a statistic. you have been warned
|
|
|
|
Sep 28 2009, 09:38
|
|
![]() Damat Zosyete Ucuz MIrat 124 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3.760 Joined: 5-June 02 From: Istanbul Member No.: 76 |
-------------------- Yeter ki gönüller şen olsun
|
|
|
|
Sep 28 2009, 14:22
|
|
![]() Üye ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 17-September 01 From: izmir Member No.: 40 |
fransa da doğmuş bie spor dalı biliyormusunuz.düşündüm düşündüm de bulamadım bir türlü.
|
|
|
|
Sep 28 2009, 15:11
|
|
![]() hönkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 784 Joined: 6-August 02 From: Trakya Member No.: 120 |
|
|
|
|
Sep 29 2009, 01:39
|
|
|
all-star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.771 Joined: 3-June 04 Member No.: 1.156 |
fransa da doğmuş bie spor dalı biliyormusunuz.düşündüm düşündüm de bulamadım bir türlü. boules spordan sayiliyorsa tamam. cok oynamisligim vardir orta okulda. bir keresinde bizi seyreden frere (rahip bozuntusu adam iki ay tekerlekli sandalyede gecirdi vaktini, ikmale kalmistim gerci o sene o dersten. |
|
|
|
Sep 29 2009, 02:47
|
|
![]() all-star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4.829 Joined: 21-March 03 Member No.: 354 |
boules spordan sayiliyorsa tamam. cok oynamisligim vardir orta okulda. bir keresinde bizi seyreden frere (rahip bozuntusu adam iki ay tekerlekli sandalyede gecirdi vaktini, ikmale kalmistim gerci o sene o dersten. Şu gülle ile oynanan oyunu söylüyorsan evet. Spor sayılır tabii. Petanque değil mi onun adı. Kriket'in atası Racquet de Fransız olmalı. Bu arada QUOTE TÜRKİYE'NİN İLK ULUSLARARASI KRİKET ZAFERİ
Türkiye Kriket Takımı, Bulgaristan ile Oynadığı Maçta Rakibini Yenerek İlk Uluslararasi Galibiyetini Elde Etti. Yunanistan'ın Korfu adasında düzenlenen uluslararası turnuvaya katılan Türkiye kriket takımı, Bulgaristan ile oynadığı maçta rakibini ilk uluslararasi galibiyetini elde etti. Gelismekte Olan Spor Branslari Federasyonu bunyesindeki kriket takımı, Bulgaristan'ı 9 oyun dışı farkla yendi. Yazı-tura atışını kazanan Bulgaristan, once vurmayı secti. Bulgaristan Spor Akademisi'nde egitilen genç Bulgar takımının, Mohammad Razak ve Sajjad Haider'in mükemmel atışlar sonrası sadece 47 sayı yapabildiğine işaret ediliyor. Bu arada, "Maçın Adamı" ödülünü kazanan Razak'ın, vuruş sırası Türkiye takımına geçtiginde 18 sayı yapmayı basarması da dikkat çekici bulundu. Bulgaristan'a karşı elde edilen galibiyet, Turkiye'nin, altı ulkenin katıldığı ICC (Uluslararasi Kriket Konseyi) Avrupa 5.Grup Turnuvası'nda ve uluslararasi anlamda kazandığı ilk zafer olduğu vurgulanıyor.(ANKA) -------------------- I could be bounded in a nutshell and count myself king of infinite space.
|
|
|
|
Sep 29 2009, 03:02
|
|
|
all-star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.771 Joined: 3-June 04 Member No.: 1.156 |
|
|
|
|
Sep 29 2009, 03:10
|
|
![]() all-star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4.829 Joined: 21-March 03 Member No.: 354 |
evet petanque ama genelde millet boules diye bilir. fransizmisiniz okulundanmisiniz kardesim... Diilim ama çok raket oynadım ben de Saint Joseph'lilerle. edit: Haluk sen kaç doğumlusun? -------------------- I could be bounded in a nutshell and count myself king of infinite space.
|
|
|
|
Sep 29 2009, 13:45
|
|
|
|
|
|
|
Sep 29 2009, 19:34
|
|
![]() all-star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4.475 Joined: 30-June 04 From: Paris Member No.: 1.257 |
evet petanque ama genelde millet boules diye bilir. fransizmisiniz okulundanmisiniz kardesim... italya'da da bocce derler -------------------- -)--------
|
|
|
|
Oct 7 2009, 12:51
|
|
![]() hönkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 784 Joined: 6-August 02 From: Trakya Member No.: 120 |
Cok anormal degil oynadigi pozisyonda. 43-44 yasina kadar oynayanlar olabiliyor. Kendisinin kirilmasi zor bir rekoru var yalniz 272 mactir kesintisiz maca baslama rekoru. Baska pozisyonlarda bile o kadar oynamis kimse yok. Eger iki sene once emekli oluyorum demeyip iki sene daha Packers'ta oynasa gozumdeki yeri Hagi'den buyuk olurdu. Kendisi o denli sevdigim bir oyuncudur. Sonra bizimkiler cok yetenekli genc yedegine sans veriyoruz dediler bu emekli oluyorum deyince. Tam sezon basi geri geliyorum ama baslamam garanti degilse transfer edin beni dedi. Dogru bir kararla emekli etmeye ugrastilar bir sure sonra da baska bir grubun takimina takasla verdiler. Ama bu hirs yapti oc almak icin orada bir sene oynayip yine emekli olup oradan kurtuldu. Sonra tekrar sahalara donup en buyuk rakibe gitti. Taraftarin taptigi bir adamdi. Efsane bir oyuncu olmasi garantiyken sevilmeyen adam oldu. Bu eleman şimdi de eski takımı olan PAckers'i de paketleyip NFL tarihindeki bütün 32 takımıda yenmeyi başaran ilk QB olmuş Maşallah, maşallah |
|
|
|
Oct 7 2009, 13:02
|
|
![]() Damat Zosyete Ucuz MIrat 124 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3.760 Joined: 5-June 02 From: Istanbul Member No.: 76 |
Vikings, Vikings
-------------------- Yeter ki gönüller şen olsun
|
|
|
|
Oct 7 2009, 23:32
|
|
![]() all-star ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 1.505 Joined: 18-July 02 Member No.: 104 |
Gece 3'te kalkip netten seyrettim maci. Iyi oynadi eleman.
|
|
|
|
Oct 7 2009, 23:34
|
|
|
iron maiden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.662 Joined: 13-July 01 From: ist Member No.: 18 |
Gece 3'te kalkip netten seyrettim maci. Iyi oynadi eleman. ben de ne hissediyorsun diye soracaktım 3 TD pass -------------------- Yalnız ve güzel takım FENERBAHÇE...
|
|
|
|
Oct 7 2009, 23:42
|
|
ben de ne hissediyorsun diye soracaktım 3 TD pass Kadikoy'de FB formali Hagi karsimizda hat-trick yapmis gibi hissettim. Ben bizim QB'yi cok tutuyorum. Bu macta da iyiydi aslinda. Offensive line'da sakatliklar oldu. Sack sayisini sasirdim 8'di galiba, ona ragmen kariyerin en yuksek pass mesafesine ulasti. Bizim defans Adrian Peterson'u iyi durdurdu yalniz. |
|
|
|
Oct 7 2009, 23:46
|
|
|
iron maiden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.662 Joined: 13-July 01 From: ist Member No.: 18 |
Kadikoy'de FB formali Hagi karsimizda hat-trick yapmis gibi hissettim. Ben bizim QB'yi cok tutuyorum. Bu macta da iyiydi aslinda. Offensive line'da sakatliklar oldu. Sack sayisini sasirdim 8'di galiba, ona ragmen kariyerin en yuksek pass mesafesine ulasti. Bizim defans Adrian Peterson'u iyi durdurdu yalniz. evet sizin defansın peterson'un elinden kaptıkları bir top superdi Rodgers bence de iyi bir QB -------------------- Yalnız ve güzel takım FENERBAHÇE...
|
|
|
|
Jul 28 2010, 22:59
|
|
![]() Üye ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 17-September 01 From: izmir Member No.: 40 |
olimpiyadlarda dikkatinizi hiç çekti mi bilmiyorum ama brezilya kadın ve erkek voleybol takımının tamamına yakını beyazlardan oluşuyordu.melez ve zencilerin bu kadar az olmasının rastlantı olma ihtimali çok düşük bence.muhtemelen ülkede voleybol beyazların sporu.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th September 2010 - 04:03 |