Biraz boluk porcuk olacak ama neyse :
*Bir kez daha Turkcu-Islamci tayfa, ortalara dokulup protestolarini gayet 'demokratik' sekilde yaptilar...Cin bayraklarini yirttilar, yaktilar filan. Tabi, Alperen'ci yaratiklarinin Topkapi Sarayi olayinda oldugu gibi polisimiz gayet efendice davranmistir bu guruha. Baska bir ulkede Turk bayragi yakilsa carsaf carsaf haberi cikar gazete ve kanallarimizda.....Turk milliyetcileri, o ulkenin konsoloslugunu basmaya kalkarlar filan. Cin'de boyle bir agresiflik olmadi iste....ibret olsun !
*Mesela Tibet'tekilerin (ve Turk ve/veya Musluman olmayan milyonlarca diger insanin) cani onemli degil tabi bu fasistlere gore. Ama Turk ve/veya Musluman soz konusu olunca dunyayi yikmaya hazirlar.
*Erdogan, bu sefer de Cin'e dayilanmis. Cin'in insan haklari ve demokrasi fakiri bir ulke oldugunu cumle alem biliyor/kabul ediyor. Ama, olanlara soykirim demek resmen terbiyesizlik ve sacmaliktir. Cin Cumhurbaskanindan 'Sen once Anadolu'da 1915'te olanlara bir baksana be kardesim. Soralim dunyaya...ezici cogunluk hangisine soykirim der acaba ?' gibi bir tepki bekliyorum.
*Turk medyasi yine igrenc yalanlarina ve cifte standartciligina devam ediyor. Bircok kaynaktan okudum ki olenlerin (bu son 6 Temmuz olaylarini kastediyorum)buyuk cogunlugu Han Cinli. Bu, hic belirtilmiyor bizdeki cogu platformda. Uygur'lar, dukkanlari filan yagmalayip, gordukleri her Han Cin'liyi oldurmeye kalkmislar ve cok sayidakini de oldurmusler. Bizim TV'lerde sadece bu olaylardan sonra Han Cin'lilerin kendilerini korumak icin ellerine sopa filan alip kendi bolgelerinde gezinirkenki halleri gosterildi 'Cin'liler Uygur avinda' gibi yalan ve provokatif laflarla. Hastahanede, yaralanan Cin'lilerle yapilan roportaj goruntuleri filan yayinlandi mi bizim cogu kanalda ? Ben gormedim. CNN ve BBC'de bu goruntuler vardi bolca. Tabi, hemen bazi Turk'-Islamcilar der 'Onlar, Bati....Turk'lere ve Muslumanlar'a dusman'. Evet, yaaa tabi...ayni kanallar Cin yonetimini yeri geldiginde yerden yere vuruyor.
*Neyse ki, henuz daha hic bir fasist, burada gecimlerini saglamaya calisan gariban birkac Cin'li sokak saticisina filan saldirmamis. Bildiginiz gibi, beklenir bu yaratiklardan bu tur seyler.
Resmen igrenclik.
Cem