Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Evropa Lig 2009-2010
Omuzomuza > Spor Forumları > Futbol Forumu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Ali
Bakalim bir baska forumda bir kullanici birkac gun once ne demis Sivas'in, Bilica'nin yerli ve yabaci hakemlerle ne yapacagi konusunda. Bilica biraz once FB 5-1in rovansinda 1-0 onde iken kirmizi gordu. Herkesi temin edebilirim, BJK macinda yapsa Yunus calmazdi, hemen hemen hicbir Turk hakemi calmazdi. Bu iste Sivas usulu futbol.

Normal hakemli bir ligde Bilica sorun olurdu ama bizde olmayacaktir. Dun iki penalti yapti, biri macin basinda topu kurtarip kendini de kurtaran Yusuf'a yaptigi sarj var, bence penalti idi ve de sari hatta kirmizi kart gerektiriyordu. Hicbiri olmadigi gibi, Nihat'in frikiginde ayni Sivok gibi topa elle mudahele etti, kollar yana acilmis yani vucudu uzerinde degil, bu ikincinin hic tartisilacak tarafi yok penalti idi, tipki Sivok'un hareketi gibi.

Ikisini de calamadi Yunus. Bilica Turkiye'ye sinsiden dayatilan Sivas mucizesinin urunu. Anderlecht rezaleti unutulur, Sivas mucizesi devam eder, tekme tokat, doverek defans yaparsin, hakemler calmaz. Bilica buna FB'de devam edecek gibi duruyor, eger tek maclik degil idiyse dunku performansi. FBde'de calinmayacaktir dudukler. Yurt disinda sorun olur bu ama o da gecip gidiyor, bir-iki mac ya oynatmazsin, ya yavas ol dersin, elendikten sonra doneriz ligimize ve kilic kalkan oynamaya.

Turkiye'nin su anda en ciddi problemi hakem sorunu. Super Kupamizi yoneten, en iyi 2-3 hakemimizden biri olmasi gereken adam, UEFA'da eleme maci yoneten hakem.

Ali
Qelebex
Alicim izlemeden yazmasaydın keşke. Bilica, ortasahada biraz ağır kaçan bir son adam yorumu yüzünden gördü o kırmızı kartı.
Sporel
sozum meclisten disari, butun sene bilica'nin nasil da turkiye'de kollandigini, avrupa'da ise kollanmadigini okuruz artik.
Ali
QUOTE (Qelebex @ Aug 6 2009, 18:47 ) *
Alicim izlemeden yazmasaydın keşke. Bilica, ortasahada biraz ağır kaçan bir son adam yorumu yüzünden gördü o kırmızı kartı.

Izlemedigim sonucu nereden cikti? :-) Yoksa agir kactigi yorumu Gircan Bilgic'ten mi? Acaba izlemis miyim? Bizde D-Smart yok, halk adamiyim ben, halk TVu seyrediyorum.

Son adam hakem yorumudur, agir olabilir ama hakem oyle gorduyse karar kirmizidir. Bilica o hareketleri rahatca yapar, cunku Turkiye'de calinmamasina alismistir, tipki BJK macinda Yusuf'a yaptiginin calinmadigi gibi.

Yukarida ayni bunu yazmisim, anlasamadigimiz nokta ne, Turkiye'de Yunus bunu calardi demeyeceksin herhalde, cok daha barizini uc gun once calmamisken.

Tekrar edeyim, Sivas bes yer ya da 8 kisi mac bitirir, onemi olan herhangi bir macta, rakibi 1970lerde de var olna bir ulkedense. Bilica Turkiye'de devam eder bu hareketlere, hemen hemen hicbiri calinmaz, Avrupa'da sorun olur, ayni bu aksamki gibi.

Turkiye'de ciddi sorunu varbu konuda. Kenid ulkende iyi hos, disari cikinca patliyor is.

Ali
Ali
QUOTE (Sporel @ Aug 6 2009, 19:01 ) *
sozum meclisten disari, butun sene bilica'nin nasil da turkiye'de kollandigini, avrupa'da ise kollanmadigini okuruz artik.

Sozum meclise, konu Bilica'nin kollanmasi degil, Turk ve yabanci hakemleri kart kullanma konusunda nasil karsilastiriyorsun?

Ali
hutku
yahu gs maçını seyredemiyoruz,bütün hatlar gitti,geçen maçta da böyle olmuştu,ay işi olmasın bu.. hahaha.gif
Sporel
QUOTE (Ali @ Aug 6 2009, 15:06 ) *
Sozum meclise, konu Bilica'nin kollanmasi degil, Turk ve yabanci hakemleri kart kullanma konusunda nasil karsilastiriyorsun?

Ali

anladim, ben baska bir konudan bahsediyorum. yoksa yasak miydi bu konu hallolana kadar? hahaha.gif

dedigin konuda ben de senelerdir goruslerimi yaziyorum bu forumda. turkiye'de oyunu sert oynatiyorlar, hakemler hakem degil, hele yunus yildirim hic degil.
Sporel
daum bilica'nin yerine kimseyi almamis?

maci yeni actim, son 5 dakikada ara ara bakiyorum, her baktigimda bir gol pozisyonu var iki kaleden birinde. kasi.gif
Ali
QUOTE (Sporel @ Aug 6 2009, 19:12 ) *
anladim, ben baska bir konudan bahsediyorum. yoksa yasak miydi bu konu hallolana kadar? hahaha.gif

dedigin konuda ben de senelerdir goruslerimi yaziyorum bu forumda. turkiye'de oyunu sert oynatiyorlar, hakemler hakem degil, hele yunus yildirim hic degil.

Pardon, bana laf attin sandim sozum meclisten disariyi sarkastik alarak. O konuda MAALESEF cok cok haklisin. 43IQ futbol kamuoyumuz simdi bunu da GS-FB meselesi yapar, olay Bilica kollaniyor cunku FBli olur, ahmak GSlilar ustune atlar (halbuki Sivas'ta bir sene ayni seyi yapti, GS'a gelse de yapacak), bir araya gelip sorunu halledemezler, birbirlerine mok atarlar, arada Sivas ikinci olur. Evet, ayni komedi.

Ali
epeci
yorumcu gurcan bilgic mi?
salak herif fb topu kontrol ediyor, dolastiriyor diye laf ediyor dumur.gif
zaten formalite + ondesin + on kisisin. oyunu hizlandirip gol pozisyonu mu arasinlar. boyle bitirip gitmek istiyorlar iste...
iddiasiz maca yorumcu olmussun, bari mantikli birseyler soyle.
Sporel
QUOTE (epeci @ Aug 6 2009, 15:25 ) *
yorumcu gurcan bilgic mi?
salak herif fb topu kontrol ediyor, dolastiriyor diye laf ediyor dumur.gif
zaten formalite + ondesin + on kisisin. oyunu hizlandirip gol pozisyonu mu arasinlar. boyle bitirip gitmek istiyorlar iste...
iddiasiz maca yorumcu olmussun, bari mantikli birseyler soyle.

iddiasiz macin iddiali yorumcusu. dil.gif
Sporel
gelen her topu derin iceri oynuyor honved, cogu da pozisyon oluyor. dumur.gif
Sporel
st patrick's o'brien'in goluyle sovetov karsisinda turu gecmis. o'brien muhtemelen koyun postacisidir.
Sporel
hadi biz neyse de psv'ye iyice batiyordur bu turlarda oynamak.

gerci iki maci da ancak 1-0 kazanarak gecmisler. rakip tanidik, cernomorets. trabzon mu oynamisti bunlarla, besiktas mi?
epeci
fakat iki takim arasindaki kalite farki inanilmaz... cok dandik bir takimmis bu macar takimi... nerede kaldi puskas'lar lol.gif
Sporel
bu arada evropa ligi basligimiz yok mu, sampiyonlar ligi basligini bu sekilde pislettik. lol.gif
epeci
QUOTE (Sporel @ Aug 6 2009, 21:31 ) *
st patrick's o'brien'in goluyle sovetov karsisinda turu gecmis. o'brien muhtemelen koyun postacisidir.

the mailman delivers
Sporel
aha, tromso turu gecmis. klark.gif

intikam cigliklari baslasin. hahaha.gif
Sporel
sigma da tabii. hahaha.gif

chat'e dondurdum. d.gif
Ali
QUOTE (Sporel @ Aug 6 2009, 19:34 ) *
aha, tromso turu gecmis. klark.gif

intikam cigliklari baslasin. hahaha.gif

Sabah gordum, urkerek ayni sey aklima geldi, ya yine cikarlarsa diye ama daha sonra aklima geldi, gonul adami, can dostu Dimple GS icin simdi bir de Ermeni takimi cikar uc tur Avrupa gormeden gruplara kalirsiniz demisti. Temiz kalplidir, yarin tahminlerinin tutmasini bekliyorum. hahaha.gif hahaha.gif

Ali
Sporel
sahane yedegimiz ali bilgin gobegi ile atti sanirim. ya da birakti rakip kalcasiyla atsin diye. goremedim.
Sporel
daum, sanirim takim bir devrede maksimum kac pozisyon verir sorusuna cevap bulmaya calisiyor.
Sporel
gs 6-0 yapmis, kulaklarin cinlasin diye bagiriyorlar midir acaba? amigo.gif
Sporel
bitti 1-1, ucuz kurtardik, elenebilirdik.
Ali
QUOTE (Sporel @ Aug 6 2009, 19:48 ) *
gs 6-0 yapmis, kulaklarin cinlasin diye bagiriyorlar midir acaba? amigo.gif

Cagrisimda beni de gectin, ben o skoru sevmiyorum, 6-1 ya da 7-0 olsun please.

Ali
Qelebex
QUOTE (Sporel @ Aug 6 2009, 22:32 ) *
hadi biz neyse de psv'ye iyice batiyordur bu turlarda oynamak.

gerci iki maci da ancak 1-0 kazanarak gecmisler. rakip tanidik, cernomorets. trabzon mu oynamisti bunlarla, besiktas mi?

o Odessa idi, bu Varna.
Sporel
QUOTE (Qelebex @ Aug 6 2009, 16:02 ) *
o Odessa idi, bu Varna.

peki kim oynamisti?
Sporel
QUOTE (Qelebex @ Aug 6 2009, 16:02 ) *
o Odessa idi, bu Varna.

her yere yazip durma. amigo.gif

kim oynamisti diyorum, kim? lol.gif
Qelebex
Trabzon oynamıştı galiba.
hutku
kırmızı kart felaket, golü de hekemin önünde koluyla attı adam fener'e,siz hala yunus yıldırım'lasınız.. hahaha.gif
Qelebex
Braga elenmiş, Paços Ferreira da. Portekiz'in üç büyüklerinden sonrası tam traş çıkmış. Elendikleri takımlar Elfsborg ve Bnei Yehuda. Portekiz bizim üzerimizdeydi , bu iyi haber o yüzden.

Polonyalılar da dökülmüş.

Rabotnicki ile üzüldük Sarajevo ile sevindik sapka.gif

edit
Istanbulguy

Lucescu ve ogrencileri, Turbulent ve ogrencilerine ders verecek mi bakalim ? smile.gif

Bu arada, D-Smart da bu aksamki 4 macin 3'unu kapmis. Inat ettim almadim su D-Smart'i....kotu etmisim sanirim.

Sion-Fener ust oynayin derim. Gollu mac olur bence bayagi...mesela soyle bir 2-2 tahmininde bulunayim smile.gif Istanbul'da kazanir ve rakibini eler Fener. Cimbom bence cok fark yapamaz ama turu rahatlatacak sonucu alir bu aksam. Trabzon maci ve tur icin tahmin cok zor. Sivas ya yenilir ya berabere bitirir bu aksam ama haftaya yenilir ve elenir.

Cem
BlueSilence
Maç burada

Proxy'den geçmek gerek. Şu an epeyce kaliteli ve akıcı şekilde veriyor bende...

Sokaktan bi böğürtü koptu aha dedim attık sektir.gif

Siteyi bulduğumda anca tekrarını görebildim. Santos dans ediyordu muz.gif
epeci
trabzon havlu atti.
sivas da oyle.
iki takima dustuk.
epeci
QUOTE (BlueSilence @ Aug 20 2009, 21:25 ) *
Proxy'den geçmek gerek. Şu an epeyce kaliteli ve akıcı şekilde veriyor bende...

proxy'den nasil gececegiz blue hoca?
BlueSilence
QUOTE (epeci @ Aug 20 2009, 22:33 ) *
proxy'den nasil gececegiz blue hoca?

sana gerek yok sanirim fransadaysan halen... turkiye icin limit koymuslar adamlar giremiyordum. proxy.org adresinden veya hotspot shield gibi bir program yardımıyla adresi değişik göstertmek mümkün. ben programı kurdum
epeci
QUOTE (BlueSilence @ Aug 20 2009, 21:39 ) *
sana gerek yok sanirim fransadaysan halen... turkiye icin limit koymuslar adamlar giremiyordum. proxy.org adresinden veya hotspot shield gibi bir program yardımıyla adresi değişik göstertmek mümkün. ben programı kurdum

fransa'dayim bize de limit koymuslar. proxy.org'a gidiyorum simdi...
Ali
GS + FB Sivas ve Trabzon'un yediginden fazlasini atarak isi temizlediler diye kendimizi teselli edelim.

TFM kardesim, simdi bir kez daha soralim: Avrupa performansi Turkiye'de bir yerin hak edilip edilmedigine isik tutuyor muymus?

Ali
aleks
Evde bes arabada on bes, nereye kadar? Rakipler mi zayif biz mi cok iyiyiz, seyredenler anlatsin.
Murat
Fenerbahçe maçı başlayana kadar Trabzon-Toulouse maçını seyrettim. Son golü görmedim dolayısıyla ama sonuç bence normal. Trabzon özellikle ikinci yarıda hiç bir şey yapamadı sahada. İkinci golde stoper ve takım kaptanı Egemen'in ne halt ettiğine ya da nerede durup adamı golü atarken nasıl hiç bir şey yapmayıp bakındığına da dikkat çekeyim. Bir de bu adam bu memleketin iyi stoperlerindenmiş. Gülsem mi ağlasam mı?

Sion zaten Fenerbahçe'nin kalemi değilmiş. İlk yarıda bayağı sert oynayıp yıldırmayı umdular herhalde ama golle birlikte işleri bitmişti zaten. Yine hafif laubalilik vardı Fenerbahçe'de, ve özellikle Güiza'da. İlla kalecinin üzerinden aşırtarak gol yapman şart mı güzel kardeşim? Her gol bir tane sayılıyor, aşırtınca iki yazmıyorlar. Vursana!

Lugano'nun tüm diğer savunmacılardan farkı çok net. Bir anda savunmanın ortasındaki direnç değişiyor, kendine güven farkı hissediliyor. Kapı gibi orada adam. zen.gif

Kazım'ı maçın yıldızı yaptı spiker. d.gif Fena oynamadı dingil ama özellikle ilk gole kadar çok top ezdi. Paslaştığı ve kafasını kaldırıp top oynadıpı zaman neler yapabileceğini ilk golde gösterdi. Ama ilk yarıda sadece bir kez yaptı o işi. İkinci yarıda daha çok rakipleri delirtmeye çalışmakla uğraştı. Adam olsa süper olacak da, geçen yıl MTK bu yıl da böyle Sion gibi zayıf takımlara karşı ötüyor sadece. Sonrasını da getirebilse...
Murat
İlk yarının sonunda 15, ikinci yarının sonunda 15 dakika toplam 30 dakika da Galatasaray maçını seyrettim. Galatasaray iyi tabii ama rakip de çok zayıf yahu.

Keita güzel gol attı, plasenta sekiz köşe olmuştur. Elano ve Topal da sonradan girip oynadılar. Şimdi bence işin en önemli kısmı: Elano girince forvet arkası oynadı ve Arda sol açığa geçti. Kewell da benim seyrettiğim bölümde santrafor oynadı.

Ailenizin D-Smart muhabiri Murat
dimple
QUOTE (Ali @ Aug 21 2009, 00:04 ) *
GS + FB Sivas ve Trabzon'un yediginden fazlasini atarak isi temizlediler diye kendimizi teselli edelim.

TFM kardesim, simdi bir kez daha soralim: Avrupa performansi Turkiye'de bir yerin hak edilip edilmedigine isik tutuyor muymus?

Ali

ben sivas macini seyrettim. gordugum kadariyla turkiye karmasi cikarsak yine de shaktar'i yenemezdik. gs'in kimle oynadigini bile bilmiyorum. en azindan adini bildigim veya harita'da yerini gosterebilecegim bir sehrin takimiyla avrupa kupasi maci oynarsa o zaman bir seylere isik tutabilir.
Goksin
Sion kötü takım, sert oynamaya çalışdı ama başka bir hakem olsa ciddi kart problemine girerlerdi.

İlk defa Daum'un takımında arka arkaya bu kadar sakatlık oluyor, iyi değil.

Önder kötü değil gibiydi ama nerdeyse bütün duran toplarda adamlara vurdurduk, orada birilerinin hatası olması lazım. canlı seyretmek lazım.

Deivid, Semih değişikliği takımı çok iyi etkiledi, bu adam sakat değilse oynamalı.

Ugur Boral oyuna girdi aklıma Sporel geldi d.gif

Emre iyi oynadı gene, ama kaçırdığı pozisyonda pas vermemesi olacak gibi değil. Daum da hemen o pozisyondan sonra değiştirdi, alakası var mı bilmiyorum, ama çıkarken yardımcı antrenör bir şeyler anlatıyordu sanki.

Ulan Guiza, ulan Guiza lol.gif
Ali
QUOTE (aleks @ Aug 20 2009, 21:05 ) *
Evde bes arabada on bes, nereye kadar? Rakipler mi zayif biz mi cok iyiyiz, seyredenler anlatsin.

Seyrettim, anlatayim.

Cok erken, fikir sahibi olmak mumkun degil. Benim 10 yasinda 2-3 cocugu dovup acaba 80 kilo boks macinda ne yapacagimi tahmin etmek gibi.

Ama gecen mac farkedip, bu mac iyice ikna oldugum bir seyi soyleyeyim, Keita ve Arda saglam olurlarsa GS tutmasi cok zor takim olur, rakip kim olursa olsun.

Bizim gobegimiz orta saha/defansta kesilecek. Bir baska pozitif olay Rijkaard'in kafasinda bir plan var gibi duruyor. Elano ve Topal hazir olmamalarina ragmen oynatti, belli ki kullanacak onlari, cok hosuma gitti.

Onun disinda (iki maci da izledim), Sion da, ama ozellikle bizimki col zayif takimlar.

Ali
epeci
ali bey nerede yahu, shaktar sivas'i dortledi, hala daha bir satir yazmamis. basina birsey mi geldi acaba? :(
epeci
QUOTE (epeci @ Aug 20 2009, 23:33 ) *
ali bey nerede yahu, shaktar sivas'i dortledi, hala daha bir satir yazmamis. basina birsey mi geldi acaba? :(

aaa. bu niye simdi cikti yahu?
plasenta
Trabzon ve Galatasaray maçlarını seyrettim.
Trabzon bir angutlar ordusu. Haklarında söyleyebileceğim tek iyi şey: Cikuzu'nun karısı iyi. muz.gif
Bizimle ilgili bişi söylemek zor, umduğumuzdan da kolaydı. Kewell'ın yavrusu aynı kendisi. yelbaby.gif
Bir maç boyunca en az 3 kere "ananı avradını zükeyim" demeyeceğin bir spiker yok mu bu ülkede. cinnet.gif
Murat
Şimdi bir daha seyrettim de; ne güzel attılar o ilk golü sappi.gif
hutku
Bilbao'da Tromso'ye yazık oldu..Beş dakikada verdiler maçı 2-1 den..Yine de rövanşa 1-0 yeter.Bol yağmur,çamur. sektir.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.