Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Roman Polanski
Omuzomuza > Sosyal Forumlar > Üniversite
plasenta
İsviçreliler adamı tutukladı, eminim İsviçre'ye ilk gidişi değildi. kasi.gif Dün bazı arkadaşlarını dinledim TV'de "saçmalık, 31 yıl önce bir hata yapmış" diyorlar. Duyan da çocukken yaptı sanır. Adam 45 yalındayken 13 yaşında kıza tecavüz etmiş. Mekan da Jack Nicholson'un evi. O gün o evde sadece bir tane çocuk olduğuna inanmak da zor. Neyse kız şimdi 43 yaşındaymış, zaten zamanında para almış Polanski'den. Şimdi de hiç mutlu değilmiş adamın tutuklanmasından.
Murat
İsviçreliler pek değişti son zamanlarda zaten. d.gif
özkan
Bunlar geçende de Ghaddafi'nin oğlunu tutuklamışlardı hotel de olay çıkardığı için ama sonra tabiri caizse ağızlarına edildi, başbakanları mı dış işleri bakanları mı birde gidip özür dilemişte Libya'dan.

Ne güzel demokrasi d.gif
Şeref
Yüksek demokrasi, kalkınmışlık, batı medeniyeti, hukukun üstünlüğü ve kuralları için bence önemli bir sınav..

Merci!

ps: adı Hüseyin Polanski olsa ne derdik diye cevap veren olur mu?
epeci
hapse girerse iyi olur.

benim anlamadigim sucu kabul ettigi halde nasil ulke disina cikabildigi kasi.gif
plasenta
QUOTE (epeci @ Sep 30 2009, 02:32 ) *
hapse girerse iyi olur.

benim anlamadigim sucu kabul ettigi halde nasil ulke disina cikabildigi kasi.gif

Tutuksuz yargılanıyormuş. Birisi hakimin "onu 100 yıl içerde tutacağım" dediğine kulak misafiri olmuş, o gün vınnn.

Ben oy kullanmadım. "Bana ne" diyemiyorum. İsviçreye ilk gidişi değilse, İsviçrelilerinki işgüzarlık ama "saçmalık" diyemem. Amerikalılar alırsa haapse atmaları gaayet normal. "Girsin hapse" en kolayı. Onun da kimseye faydası yok diye düşünülebilir mi? O da olmaz, Kenan Evren gibi olur. Aslında durumu bir çeşit "ceza" zaten. Amerika'ya İngiltere'ye, iade edilebileceği herhangi bir ülkeye gidemiyor. Dünyanın parasını kaybetmiş, Amerika'da olamadığı için. "Pedofil Tecavüzcü" olarak biliniyor?
Bilemedim kasi.gif
epeci
fransa'nin rezilligi iste. suc isleyip kacan ben olsaydim, daha fransa'ya adim atmadan icerdeydim...

dimple
QUOTE (epeci @ Sep 30 2009, 11:06 ) *
fransa'nin rezilligi iste. suc isleyip kacan ben olsaydim, daha fransa'ya adim atmadan icerdeydim...

benim yorumum da boyle . siyasi sucluyu kabullenmek yine bir derece aklima yatiyor da , sanatci topcu ustun yetenekli bir adamin isledigi adi sucu gormezden gelmenin mantigi nedir ki?

QUOTE (plasenta @ Sep 30 2009, 10:13 ) *
Aslında durumu bir çeşit "ceza" zaten. Amerika'ya İngiltere'ye, iade edilebileceği herhangi bir ülkeye gidemiyor. Dünyanın parasını kaybetmiş, Amerika'da olamadığı için.

bunu da anlamadim, simdi adamin 100 milyon dolari var diyelim , amerika da olsa 1 milyar dolari olacakti. ceza bu mudur?
100milyon sahibi olmakla 1 milyar sahibi olmak arasinda cok fark var midir gercekten.
100 milyonu olan bir adama seni biraz hapiste tutalim 1 milyar verelim deseler, bir gun bile kalmaya razi olur mu acaba? nasil cezasini cekmis oluyor ki? 1 gunluk hapis cezasi bile degil bana gore cektigi ceza.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.