Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Deprem oldu
Omuzomuza > Sosyal Forumlar > Omuz Kafe
Breyf
Su an burda bayagi hissedilen ve uzun suren bir deprem oldu.

Aleks hissettiniz mi siz de?
Şeref
Geçmiş olsun Breyf..

Nasıl bir yerde yaşıyorsun bilemem ama, biraz dışarı çıksan arabayla falan iyi olur herhalde..

--
6.9-magnitude quake shakes San Diego region
By UNION-TRIBUNE

Originally published April 4, 2010 at 3:50 p.m., updated April 4, 2010 at 4:04 p.m.

SAN DIEGO — A 6.9 earthquake rattled Mexico and parts of San Diego County Sunday afternoon. The quake, which struck at 3:40 p.m. was centered 16 miles south southwest of Guadalupe Victoria in Baja California, Mexico, and about 108 miles east southeast of Tijuana, according to the U.S. Geological Survey.

Residents all over the county have reported feeling the quake.

No immediate reports of damage but San Diego police report that the quake set off several alarms and the San Diego Fire-Rescue Department is responding to several calls, a dispatcher said.

Debbi Baker: (619) 293-1710; debbi.baker@uniontrib.com

--

Merci!
aleks
QUOTE (Breyf @ Apr 4 2010, 15:44 ) *
Su an burda bayagi hissedilen ve uzun suren bir deprem oldu.

Aleks hissettiniz mi siz de?

Biz Los Angeles'a gelmistik. Bir 40 mil yasadigimiz yerden, sizin oradan da 120 mil filan uzaktayiz. Ona ragmen hissettik. Uzun surdu ama cok siddetli degildi. Size daha yakin, daha cok hissedilmistir. Hasar var mi? Gecmis olsun.
Breyf
Tesekkurler, Top oynamaya gittim depremden sonra. Hasar buralarda yok ama Tijuana'da olmus olabilir.
Sporel
gecmis olsun.

tijuana dedin de, weeds seyrediyor musunuz? amigo.gif
BroLin
QUOTE (Sporel @ Apr 5 2010, 09:49 ) *
gecmis olsun.

Bebek uyaninca sen de uyaniyorsun herhalde? melek.gif
Breyf
QUOTE (Sporel @ Apr 5 2010, 06:49 ) *
gecmis olsun.

TV'den DVD'ye dusunce seyrediyorum. Ilk sezonlarda ki sarkisi cok hosuma gidiyordu.
Sporel
QUOTE (Breyf @ Apr 5 2010, 13:37 ) *
TV'den DVD'ye dusunce seyrediyorum. Ilk sezonlarda ki sarkisi cok hosuma gidiyordu.

biz de oyle yapiyoruz. sarki konusunda da katiliyorum, yoksa kardes miyiz biz? cry2.gif

bro: bebek uyaninca uyansam iyi. cry2.gif
Breyf
Sen de hissettiysen deperemi kesin kardesiz demektir. Hissetmediysen bu is olmaz, ben o sallantida bir an dunyanin sonunun geldigi hissine kapildim, biran olum nedir onu anladim, caresizlik nedir onu hissettim. Yeryuzunun yerle bir olmaya basladiginizannettim. Bunlarin hepsi o 30 saniye icerinde olustu, anliyabiliyor musun yasadigim soku? Kardes olsak anlardin.

Bana bunlar olmadi da, bugun UPS soforu cok heyecanli bir sekilde dunku deprem hikayesini aynen boyle anlatti bana. Hatta ben bayagii bir kisalttim. lol.gif

Sporel
QUOTE (Breyf @ Apr 5 2010, 20:49 ) *
Sen de hissettiysen deperemi kesin kardesiz demektir. Hissetmediysen bu is olmaz, ben o sallantida bir an dunyanin sonunun geldigi hissine kapildim, biran olum nedir onu anladim, caresizlik nedir onu hissettim. Yeryuzunun yerle bir olmaya basladiginizannettim. Bunlarin hepsi o 30 saniye icerinde olustu, anliyabiliyor musun yasadigim soku? Kardes olsak anlardin.

Bana bunlar olmadi da, bugun UPS soforu cok heyecanli bir sekilde dunku deprem hikayesini aynen boyle anlatti bana. Hatta ben bayagii bir kisalttim. lol.gif

sen git ups soforuyle kardes ol o zaman. cry2.gif

dhl olmadiktan sonra sorun yok. hahaha.gif
Breyf
Sacmalama yaw adam manyak lol.gif DhL'e ne garezin var, evraklarini mi kaybetti?
Breyf
Yine iyi sallandik smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.