Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ahalinin hali pur melali
Omuzomuza > Sosyal Forumlar > Omuz Kafe
Sporel
her gun bir anket, basliyoruz.
selin_arman
sporel dusundun dusundun bunu mu buldun
ama benı sasirtmadin inan lol.gif

TR nin dunya kupasında kazanmasını , kendi takımına tercih edecek cıkar mı bu forumdan onu dusuneyim
Takım tutmayanlar forum disi heralde
İstanbulguy arkadas olabilir
Sporel
bu forumda bununla baslanir tabii, neyle baslanacak. sen her gun ugra, yeter ki. hahaha.gif
selin_arman
QUOTE (Sporel @ Apr 7 2010, 23:50 ) *
bu forumda bununla baslanir tabii, neyle baslanacak. sen her gun ugra, yeter ki. hahaha.gif

Erkekler kahvesine dondurmususnuz burayı ne ugruyucam arada didismek icin giriyorum onada kendim yazıp kendim guluyorum lol.gif
dimple
turkiye dedim. sanki turkiye daha cok cikacak gibi geliyor. dunya kupasini kazananlar yillar gecse de hatirlaniyor. cl dedigin cok daha lokal vve onemsiz bir organizAsyon.
birini 2 milyar kisi takip ediyor . digerini 200milyon.
okkesus
QUOTE (dimple @ Apr 8 2010, 00:18 ) *
turkiye dedim. sanki turkiye daha cok cikacak gibi geliyor. dunya kupasini kazananlar yillar gecse de hatirlaniyor. cl dedigin cok daha lokal vve onemsiz bir organizAsyon.
birini 2 milyar kisi takip ediyor . digerini 200milyon.

yahu sanane dunyadaki tanimadigin 2 milyardan.. seni etrafindaki 20-30 kisi ilgilendirsin hahaha.gif hahaha.gif
aleks
Turkiye'nin Dunya kupasini kazanmasi.

Dunya kupasi futbola ilginin az oldugu yerlerde bile ilgi goruyor. Mesela burada CL takip eden ve onemseyen daha az. Iki haftadir ogle yemeginde Sports Bar'a gidip adamlara kanal degistirtmek zorunda kaliyorum. CL maci saatinde 10-12 televizyonun her birinde golf, baseball, basketbol, rodeo filan gosteriyorlar cunku.

Buraya kadar ki mantikli cevapti. Is sevinmeye gelince Galatasaray'in Europa ligini almasi bile beni daha cok sevindirir. Belki milli takimla her iki sene de bir duzenli olarak buyuk turnuva heyecani yasasak bu degisirdi. Ama su haliyle milli takim, haftanin karmasini sahaya cikartmislar gibi bir his veriyor bana. Ne kadro olarak, ne basari olarak bir devamlilik olmadigi icin.
Breyf
Benim ulke Dunya kupasini kazanacak kivama geldiginde Fenerbahce'de bundan nasibini alacagi icin ben Turkiye dedim.
Breyf
QUOTE (selin_arman @ Apr 7 2010, 22:17 ) *
Erkekler kahvesine dondurmususnuz burayı lol.gif

Bravo lol.gif Selin Hanim ilk defa bir postunuz hosuma gitti.
Şeref
İkisinden biri benim dememle olacaksa,

Türkiyenin dünya kupasını kazanmasını isterim. (Bu akılcı bir istek)

Hangisi olduğunda daha çok sevinirsin, deseler Galatasaray derim. (Bu da duygusal)

Merci!
Ali
Bu oynadigimiz hilkat garibesi oyunla her ikisi de cok uzucu olur, memleket olarak iyice sapitir bir seyleri dogru yaptigimizi zannederiz. Padisahligin geri gelmesi cidden gundeme gelir, basbakan, spor bakani, TD, klup baskani, TFF baskani, santrfor, varsa 10 numara, penalti atislari olduysa kaleci ciddi padisah adayi olur. Kutlamalarda en az 100 kisi kursunla hayatini kaybeder, memleketin bir suru ciddi derdi aylarca unutulur, sonunda Dunya Kupasi ya da CL kazanmis bir padisahlik oluruz.

Bir muddet hakettigimiz sonuclari alalim, sansimiz yerindeyse EL'de ilk 16, degilse 32, CL'de gruptan cikmak yok, arada bir Man. U zaferleri. Yeter o kadar.

Ali
Breyf
Alicim ne kadar daralmissin sen boyle futboldan (turk), ruhun kararmis, rahatla bir an da olsa, hayal kuruyoruz yahu, sen de guzel seyler kur.
blackdahlia
Alibey musaade edersen ben de oy kullanabilir miyim?

lol.gif
epeci
turkiye dedim ama ikisine de sevinmem herhalde. daha cok hakeden birinin hakkini yemisizdir kesin lol.gif
Breyf
Bu da baska bir manyak lol.gif
Tortured_Fragile_Mind
QUOTE (selin_arman @ Apr 7 2010, 23:41 ) *
sporel dusundun dusundun bunu mu buldun
ama benı sasirtmadin inan lol.gif

TR nin dunya kupasında kazanmasını , kendi takımına tercih edecek cıkar mı bu forumdan onu dusuneyim
Takım tutmayanlar forum disi heralde
İstanbulguy arkadas olabilir

O Manchester'ın CL'yi kazanmasını ikisine yeğler hahaha.gif hahaha.gif
Tortured_Fragile_Mind
Kendi takımın CL kazanması çok daha çarpıcı olacaktır.

Bir de bir Türk takımının CL kazanması, milli takımın WC kazanmasından çok daha uzak bir ihtimal.
ozgurr
milli takımın maçlarında en az fenerbahçe maçları kadar heyecan duyarım.bu nedenle ayırım yapamıyorum.
okkesus
milli takimin sampiyonlugu bir aylik bir turnuvada, 5-6 maclik bir seride belli oluyor.. takimin iyi hava tutturmasi, sansli olmasi, vs. ile cok ust yerlere gelebiliyorsun. bakiniz avrupa sampiyonasinda turkiye, yunanistan, danimarka..

yalniz boyle bir basari, bizim gibi cok oturakli olmayan takimlar icin, tesaduf denir ve gecilir.. tamma, kisa zamanli iyi bir popularite getirir, ama o kadar..

CL sampiyonlugu cok daha buyuk bir organizasyonun sonucu.. avrupa'nin dolayisiyla dunyanin en iyi kluplerinin yarisi.. buradaki sampiyonluk, yillarca dunyada taninmislik getirir. galatasaray, 10 seneki onceki sampiyonlugun popularitesini hala cok iyi bir sekilde yasiyor, ve avrupa'dan oyuncu ve TD getirmesinde en onemli etkenlerden biri bu. CSKA, Rubin, vs. takimlari da bundan dolayi populer, Rus futbolu cok populer olmasa bile..

o yuzden, cok daha ciddi buldugum CL de sampiyonluk, cok daha zor ve onemli bana gore..
mayhem
Ben tuttuğum takımın CL'yi almasını bırakın CL finali oynamasını bile yeğlerim milli takıma.
Hatta 1 UEFA daha alalım onu da yeğlerim...
Murat
2002'de Yarı final maçına gitmiştim. Bence Türk futbolunun zirve noktasıdır o maç. Yarın bir takım CL kazansa da değişmez.

Fenerbahçe CL kazanırsa da çok sevinirim ama "dünya şampiyonluğu" ile bir olur mu? Dünya kupasından daha çok manevi önemi olan bir şey var mı futbolda?
Ali
QUOTE (blackdahlia @ Apr 7 2010, 23:29 ) *
Alibey musaade edersen ben de oy kullanabilir miyim?

lol.gif

Bilemiyorum, bir genel temayul olussun, saflar belirlensin, ona gore dusunuruz. seytani.gif
Ali
QUOTE (Murat @ Apr 8 2010, 09:50 ) *
2002'de Yarı final maçına gitmiştim. Bence Türk futbolunun zirve noktasıdır o maç. Yarın bir takım CL kazansa da değişmez.

Fenerbahçe CL kazanırsa da çok sevinirim ama "dünya şampiyonluğu" ile bir olur mu? Dünya kupasından daha çok manevi önemi olan bir şey var mı futbolda?

Gorus olarak buna cok katiliyorum.

Dimple'in da hahaha.gif dedigi gibi bir Turk takiminin CL kazanmasi cok daha zor ama Dunya Kupasi'nda zorlugun otesinde bir seyler var, butun gezegen senin ulkeni dusunuyor, konusuyor gunlerce.

Aslina bakarsaniz herhangi bir Turk takiminin CL kazanmasi normalde cok sevindirici olur ama Breyf'in dedigi gibi ben son gunlerde karamsarim biraz.

Ali
SAND^
Fenerbahce CL'yi alırsa herhalde günlerce eğlenirim, kendime gelemem smiley.gif

Ama Türkiye'nin Dünya Şampiyonu olmasını daha çok isterim..
Goksin
Çok enteresan, ben Türkiye'nin Dünya Şampiyonluğuna 2-3 oy çıkar zannederdim, çok şaşırdım kasi.gif . Kesinlikle FB'nin CL kupasını tercih ederim açık ara hem de, çok açık ara.
haluk
QUOTE (Goksin @ Apr 8 2010, 18:09 ) *
Çok enteresan, ben Türkiye'nin Dünya Şampiyonluğuna 2-3 oy çıkar zannederdim, çok şaşırdım kasi.gif . Kesinlikle FB'nin CL kupasını tercih ederim açık ara hem de, çok açık ara.

bende cok sasirdim, tuhaf bir yer bura hahaha.gif

turkiyenin dunya kupasini kazanmasi hayal...
turk takimlarindan birisinin cl i kazanmasi cok ama cok zor,
genede hayal degil bence.
kendi takiminda paran olursa 6 super yabanci oynatip cl i
kazanma ihtimalin cok daha fazla olur dunya kupasini kazanmaktan.

Breyf
Bu iki kupayida kazanmak kolay isler degil. Eger FB kazanirsa CL'yi cok guzel sekilde oturmus, cok kaliteli yabanci ve turk futbolcu bulup, cok iyi bir ekip olusturmasi lazim.. Bu biraz daha mumkun digerine gore.
Dunya kupasini oyle tesadufen alamayacagin icin bir ulke dunya kupasini kazanabilecek kapasiteye geldigi zaman o ulkenin takimlari da bundan nasibini alip, avrupa kupalarinda basarili olabilir. Ben o yuzden CL sampiyonlugu yerine Dunya kupasini tercih ediyorum. Ornek vericek olursak Brezilya'li futbolcular avrupa'nin kalbur ustu takimlarinda oynuyorlar, bazilari milli takimi goremiyorlar bile. Ulke takimlari da Kitalar arasi kupa'da Avrupa'nin sampiyonlarina ezilmiyorlar, zaman zaman yeniyorlarda. CL'de oynasalar rahatlikla sampiyonluk cikartabilirler.
plasenta
Koymusum milli takima hahaha.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.