Qelebex
Apr 13 2010, 17:58
Bir bilgisayar oyunu reklamındaki "kaybedecek bir şeyiniz kalmadığında, kazanmak için neleri göze alırsınız?" sloganında şair ne demek istemektedir? Ne dediğini düşünmüş müdür? Kendisi düşünebilmekte midir?
İnsansız, %0 insan hatasıyla çalışan boru fabrikasını tanıttıktan sonra, Erman Toroğlu hangi fabrikanın işçileriyle kolkola girip şarkılar söylemektedir?
Şimdilik bunlara gıcık oldum.
blackdahlia
Apr 13 2010, 18:52
Sorular anket seklinde gelmedikce cevap vermiyoruz artik canim
Qelebex
Apr 14 2010, 20:57
işyerleri yürüme mesafesinde olan karıkocadan, işe yürüyerek gitme fikri ancak benzin parası cebi yakınca aklına gelen herife ve ona bile yeltenmeyip finansbanktan gelecek bonuslara tav olan kokona karısına kıl oldum bi de. ölürsünüz götünüzü kaldırsanız.
Qelebex
May 8 2010, 19:53
Bu "klişelerden sıkıldıkları için" Hürriyet Gazetesi'nin reklamını yapan Manga grubu, tutmuş bir kalıbı her şarkısına tekrar tekrar uygulayan klişe bir grup haline geldiğinin farkında mı?
Vodafon gönülden kapsar paketi..Hediyesi ile birlikte 15 tL'ye.
Arka fonda Orhan Gencebay,dil yarası adlı parçası ile 3G teknolojosine adapte oluyorsunuz.
Anladıysam arabım.
Tortured_Fragile_Mind
May 9 2010, 14:18
Bütün Turkcell reklamları. Bu kadar iyi bir firma nasıl bu kadar berbat ve itici reklamlar yapar inanamıyorum.
Hoş bu kafama takılan değil taktığım reklamlar oldu.
Bir lafım da dondurmacılara. Oral seks göndermelerinden farklı birşey yaratın artık yeter.
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ May 9 2010, 13:18 )

Bir lafım da dondurmacılara. Oral seks göndermelerinden farklı birşey yaratın artık yeter.

oyle bir gonderme mi var?
hedef musteri grubu nasil secmisler acaba

sirf bu gondermeden dolayi dondurmayi catal bicakla yiyecek milyonlarca insan var...
Tortured_Fragile_Mind
May 9 2010, 17:08
QUOTE (epeci @ May 9 2010, 17:27 )

oyle bir gonderme mi var?
Qelebex
May 12 2010, 19:20
Ben bu Rexona reklamındaki koltukaltını elleyip terlemiş mi diye bakan iğrenç karıları her reklam arası görmek zorunda mıyım?
Istanbulguy
May 13 2010, 22:18
Agizlarindaki sakizlarla degisik sekiller yapan Uzakdogu'lu genc temali reklam ilginc

Cem
Gelincik
May 13 2010, 22:34
.
Tortured_Fragile_Mind
May 14 2010, 07:52
QUOTE (Qelebex @ May 12 2010, 20:20 )

Ben bu Rexona reklamındaki koltukaltını elleyip terlemiş mi diye bakan iğrenç karıları her reklam arası görmek zorunda mıyım?

Bunun eskiden deodorant sıkınca maçı kazanan (tenis vs) versiyonu vardı
Hayır o hakem reklamı falan nedir? Yani terleyip leş gibi kokmanın çözümü deodorant mıdır? Ya da düzenli düş alan bir insan o derece kokar mı? Hasta mısınız?
Bölüm başına 30,000 TL alıp 5 TL'lik deodorant kullanacaksın.. Hadi canım
Tortured_Fragile_Mind
May 14 2010, 07:52
QUOTE (Istanbulguy @ May 13 2010, 23:18 )

Agizlarindaki sakizlarla degisik sekiller yapan Uzakdogu'lu genc temali reklam ilginc

Cem
Çok fena. O klasik şaşırma efektlerini görünce çarpasım geliyor bir tane
ben de hayat bir bana zor saniyordum
Istanbulguy
May 25 2010, 23:50
Kafama kotu anlamda takilan, gicik oldugum bir reklam, NTV Spor'un (ki en sevdigim kanallardan biridir) hani o cesitli toplarin objeleri kirip doktugu 'kanal reklami'. Daha ne kadar surdurecekler bu reklami ya ?!

Cem
Gelincik
May 27 2010, 21:27
muratbey
May 31 2010, 21:01
vucuduna soyluyorsun mesaj atmiyor
Qelebex
Jun 26 2010, 17:10
yaz geldi, hormonlar coştu, reklamlar çıldırdı.
dondurma modelimizin adı "senben"... kız dondurma tutan oğlanı uzaktan keser, yanına yaklaşır ve sorar: "senbeni nasıl yiyeyeceksin? ısırarak mı yalayarak mı?"... tren çarpışmaları görüntüleriyle birlikte karga ağzındaki peyniri düşürür. bokunu çıkardıklarının farkına varmı olacaklar ki, bu "ısırarak mı yalayarak mı" kısmını sonradan çıkardılar

bir de Beren Saat'li "tek atımlık çıtır" patos critos reklamımız var.
beren saat bir isim mi?
ohoo ben de iyice kopmusum, kizin vikipedi sayfasi bile varmis:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Beren_Saat
Seray,Tülin,Aysun maç arası çıkmayın ikide bir karşıma ya.Ne anlatıyorsunuz kızlar siz..
Qelebex
Jul 28 2010, 21:13
Avea'nın psikolojik problemli reklam metni yazarlarına takıldım.
70'lik dedenin 19'luk kız fantezisi üzerinden göndermeler, öğrencisine "sümüklü" lakabı takıp özgüvenini bitiren ilkokul öğretmeni falan... aman allahım. modellemelere bak.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.