Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cuma
Omuzomuza > Sosyal Forumlar > Omuz Kafe
Sporel
ozel istek uzerine amigo.gif
Qelebex
boş boş bakmak var, bakıp fantazi kurmak var. anlamsız bir anket.
haluk
QUOTE (Sporel @ Apr 16 2010, 22:26 ) *

evlilik yaramamis sana seytani.gif
aleks
Yakin kiz arkadaslar derken? O kadar yakinsak bacaga bakmayi asmis olmamiz lazim diye dusunuyorum. hahaha.gif
Sporel
anketle ilgili sikayetlerinizi dimple'a iletin. sadece "dotu" kaba diye bacakla degistirdik.
Sporel
bakiyorum da bazen unutuyorum. disarida hanim hatirlatiyor, gosteriyor o yuzden kolaya alismisiz. iste gosteren olmayinca kacirdigimiz oluyor. hahaha.gif
Sporel
QUOTE (aleks @ Apr 16 2010, 15:32 ) *
Yakin kiz arkadaslar derken? O kadar yakinsak bacaga bakmayi asmis olmamiz lazim diye dusunuyorum. hahaha.gif

sanirim arkadas derken ask siirlerinin unutulmaz hirsiz sairi dimple hahaha.gif is arkadaslarindan bahsediyor. sapka.gif
hutku
alışılır herhalde:. melek.gif
blackdahlia
QUOTE (aleks @ Apr 16 2010, 15:32 ) *

Ben de onu soracaktim. Uzak kiz arkadaslar anketi yarin geliyor herhalde.

haluk
QUOTE (aleks @ Apr 16 2010, 22:32 ) *

burdan su cikiyor: sporel bize gercegi aciklayacak, isteki yakin kiz arkadaslarinin
bacaklarina bakmayiastimi asmadimi seytani.gif

bence kapat sen su topigi, basi belaya girmek uzere, yengeye dikkat geyik.gif
Sporel
haluk, seytani.gif ikonunun forum tarihindeki en kotu kullanimlarini ayni baslikta gosteriyorsun yahu. dur bir nefes al. seytani.gif

su link bulunsun da: http://www.omuz.net/yeni/index.php?showtopic=35744 amigo.gif
haluk
QUOTE (Sporel @ Apr 16 2010, 23:47 ) *
haluk, seytani.gif ikonunun forum tarihindeki en kotu kullanimlarini ayni baslikta gosteriyorsun yahu. dur bir nefes al. seytani.gif

su link bulunsun da: http://www.omuz.net/yeni/index.php?showtopic=35744 amigo.gif

ben seni dusunuyorum sporel, baska niyetim varsa ne olayim lol.gif
okkesus
QUOTE (Sporel @ Apr 16 2010, 22:26 ) *

dimple in oltasina gelmissin cok fena hahaha.gif hahaha.gif
hutku
QUOTE (haluk @ Apr 16 2010, 23:58 ) *
ben seni dusunuyorum sporel, baska niyetim varsa ne olayim lol.gif

abicim düşünme..ne diyor bak yukarda;hanım gösteriyor,bakıyorum..yani ben de öyle.. melek.gif
blackdahlia
Bu aralar gostermekten ziyade "gordun mu" diyorum gecip gittikten sonra seytani.gif
hutku
QUOTE (blackdahlia @ Apr 17 2010, 00:13 ) *
Bu aralar gostermekten ziyade "gordun mu" diyorum gecip gittikten sonra seytani.gif

benim cevabım hazır oluyor hemen,''evet, çoktan!'' seytani.gif hahaha.gif
Istanbulguy

Popo atlanmis, arkadaslar hahaha.gif

Cem
Şeref
Hayır, bakmamaya çalışırım. dedim.

Ama özellikle bak diye gösterenlere de peki diyorum. seytani.gif

Merci!
epeci
QUOTE (Istanbulguy @ Apr 16 2010, 22:40 ) *
Popo atlanmis, arkadaslar hahaha.gif

Cem

ozellikle yazilmamis bence. default o, ankete katki yapmaz smiley.gif
Tortured_Fragile_Mind
Bakmayalım da besleyelim mi cekic.gif
Tortured_Fragile_Mind
Bu ankette yakın ifadesi çok gereksiz. Biraz muhabbet var ayıptır falan diye mi düşünülüyor acaba?

Erkek gözü yakın/uzak ayrımı yapmaz pek. Yakın iş ilişkisind bulunduğumuz olarak algılıyorum.
mayhem
V.A.A.

V.A.A. stands for Visual Access Angle and applies to women's skirts. Whenever a woman (or indeed a man) in a room is wearing a skirt, then somewhere in that room is a VAA. It refers to the location in a room or area where there is a clear view up the woman's skirt. "All you have to do is tilt your head, change seats, or accidentally fall on the floor, and there is a clear line of sight between you and intimate sighting number one" - that is, the woman's underwear or genitalia.

Jeff Murdock
elma
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ Apr 18 2010, 08:07 ) *
Bu ankette yakın ifadesi çok gereksiz. Biraz muhabbet var ayıptır falan diye mi düşünülüyor acaba?

Erkek gözü yakın/uzak ayrımı yapmaz pek.

Göz dışında bu ayrımı yapmayan başka organ var mı abi?

hemşire elma
aymet
Bunun bir sonraki adımı parkta karıyı kızı keserken Leyla'yı çocuk tacirlerine kaptırmak. Yenge onun için dikkat et. Gerçi sen de kendini sanata ilme irfana vermişsin galiba. Klimt mi o avatarındaki? Nasıl bir aile oldunuz siz? Düne kadar Travian oynayan mazbut bir çiftken size noldu? İşyerindeki güvenliğe ihbar et hemen bu adamı.
Ali
Evlilikte aldatmalarin 50%sinden fazlasi is yeri tanidiklariyla oluyormus. elvis.gif

Anketin sonucunu bilmiyorum ama birilerinin baktigi kesin.

Sahsim olaraksa ben daha yeni evli sayilirim, yani ne desem yalan olur.

Evlilikte hic bir konuda zorluk cekmedim, bir tek suraya bazi seyleri tum acikligiyla yazamamak konusunda zorlaniyorum hahaha.gif hahaha.gif Hani yerin kulagi var derler diye.

Asla bakmam.

Duygu Karmasasi Icinde Ali
Tortured_Fragile_Mind
QUOTE (Ali @ Apr 28 2010, 17:47 ) *
Evlilikte aldatmalarin 50%sinden fazlasi is yeri tanidiklariyla oluyormus. elvis.gif

Çok normal. İnsanın eşinden sonra en fazla gördüğü insanlar işyerinde + sürekli iletişim var.
haluk
QUOTE (Ali @ Apr 28 2010, 16:47 ) *
Evlilikte hic bir konuda zorluk cekmedim, bir tek suraya bazi seyleri tum acikligiyla yazamamak konusunda zorlaniyorum

http://news.yahoo.com/s/ap/20100428/ap_on_...poll_psychology
Tortured_Fragile_Mind
Hem aynaya bakma, hem kocam beni dinlesin. Hadi canım hahaha.gif
Ali
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ Apr 28 2010, 15:03 ) *
Hem aynaya bakma, hem kocam beni dinlesin. Hadi canım hahaha.gif

Yahu petler geri cevap veremiyorlar, dogal avantajlari orada hahaha.gif

TFM kardesim, iletisim var diye illa baska sey yapmak mi gerekiyor? Neden sadece iletisip orada birakamiyor insanlar isi? Sorarim size. seytani.gif seytani.gif

Yakin bir dostum laf lafi, laf da dotu acar derdi. ayip.gif
Tortured_Fragile_Mind
QUOTE (Ali @ Apr 28 2010, 18:08 ) *
TFM kardesim, iletisim var diye illa baska sey yapmak mi gerekiyor? Neden sadece iletisip orada birakamiyor insanlar isi? Sorarim size. seytani.gif seytani.gif

Karşı taraf ile iletişimi test etme imkanı buluyor. Beklenti için test ortamı yani.
Sporel
QUOTE (aymet @ Apr 28 2010, 10:09 ) *
parkta karıyı kızı keserken

bu senin fantazin galiba, ikidir soyluyorsun? hangi filmde gordun? hahaha.gif
aleks
QUOTE (Sporel @ Apr 28 2010, 19:35 ) *

sex and lucia mi acaba? :belen:
aymet
QUOTE (Sporel @ Apr 29 2010, 05:35 ) *

Little Children
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.