Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 34. hafta
Omuzomuza > Spor Forumları > Futbol Forumu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
aleks
33. hafta da bitti sayilir. Buradan devam edelim.
Qelebex
topiği blue'dan önce açma kaygısı sezdim hahaha.gif
BlueSilence
dur silip ben açayım seytani.gif
Sporel
korkunun ecele faydasi yok alekscigim. seytani.gif
BlueSilence
Karşı atak olmuş bi panikle ama... Şimdi kaç haftadır o kadar uğraş verdik. Bari geri kalan kısmını da ekleyeyim.

GELECEK HAFTANIN PROGRAMI
İstanbul B.Ş.B. - Ankaraspor

Bursaspor - Beşiktaş
Gençlerbirliği - Galatasaray
Fenerbahçe - Trabzonspor
Sivasspor - Ankaragücü
Denizlispor - Gaziantepspor
Manisaspor - Kasımpaşa
Diyarbakırspor - Eskişehirspor
Antalyaspor - Kayserispor

1 Fenerbahçe 33 23 4 6 73 av.33
2 Bursaspor 33 22 6 5 72 av.38
3 Galatasaray 33 19 7 7 64 av.27
4 Beşiktaş 33 18 10 5 64 av.23
...
15 Sivasspor 33 8 9 16 32 av.-17
16 Diyarbakırspor 33 6 9 51 27 av.-23
17 Denizlispor 32 6 7 46 25 av.-18
18 Ankaraspor 33 0 0 99 0 av.-99

epeci'ye not: Sadece şampiyonluk maçlarını bold yaptım hahaha.gif

Galatasarayımız ve Beşiktaşımız da çetin bir mücadele verecek son hafta, onu da göz ardı etmeyelim sivis.gif

epeci'ye edit: epeci bey qelo beye hak verdim hahaha.gif
Qelebex
Blu bey, GS maçını da boldla. rutini bozmayalım olmaz.gif
Sporel
QUOTE (BlueSilence @ May 9 2010, 15:09 ) *
Karşı atak olmuş bi panikle ama... Şimdi kaç haftadır o kadar uğraş verdik. Bari geri kalan kısmını da ekleyeyim.

GELECEK HAFTANIN PROGRAMI
İstanbul B.Ş.B. - Ankaraspor

Bursaspor - Beşiktaş
Gençlerbirliği - Galatasaray
Fenerbahçe - Trabzonspor
Sivasspor - Ankaragücü
Denizlispor - Gaziantepspor
Manisaspor - Kasımpaşa
Diyarbakırspor - Eskişehirspor
Antalyaspor - Kayserispor

1 Fenerbahçe 33 23 4 6 73 av.33
2 Bursaspor 33 22 6 5 72 av.38
3 Galatasaray 33 19 7 7 64 av.27
4 Beşiktaş 33 18 10 5 64 av.23
...
15 Sivasspor 33 8 9 16 32 av.-17
16 Diyarbakırspor 33 6 9 51 27 av.-23
17 Denizlispor 32 6 7 46 25 av.-18
18 Ankaraspor 33 0 0 99 0 av.-99

epeci'ye not: Sadece şampiyonluk maçlarını bold yaptım hahaha.gif

Galatasarayımız ve Beşiktaşımız da çetin bir mücadele verecek son hafta, onu da göz ardı etmeyelim sivis.gif

epeci'ye edit: epeci bey qelo beye hak verdim hahaha.gif

arkadasim, ac ayri basligini, dusme bu tuzaklara.
BlueSilence
epeci bey... Şimdi düşündüm de Sporel bey de haklı hahaha.gif
epeci
ne oluyor yahu smiley.gif
aleks
Blue kendi basligini da acsan bile cok gecartik. Duzeni boztuk bir kere. amigo.gif
BlueSilence
QUOTE (aleks @ May 9 2010, 22:23 ) *
Blue kendi basligini da acsan bile cok gecartik. Duzeni boztuk bir kere. amigo.gif

aleks bey şimdi bu daha maç oynanırken açılmış. Etkisi en fazla Volkan'a gol yedirmek olabilir.

Beşiktaşımızın da Bursaspor'dan puan alacağını düşünüyorum diğer yandan...
Qelebex
QUOTE (BlueSilence @ May 9 2010, 22:26 ) *
aleks bey şimdi bu daha maç oynanırken açılmış. Etkisi en fazla Volkan'a gol yedirmek olabilir.

Yaşasın İstanbul kardeşliği sappi.gif
aleks
QUOTE (BlueSilence @ May 9 2010, 12:26 ) *

Biz elimizden geleni yaptik.

Trabzon yoneticilerinden biri Bursa sampiyon olursa aldigimiz para azalacak, Fenerbahce'nin sampiyonlugunu istiyoruz diye aciklama yapmis. Hakli adam. Ben cok istahli bir Trabzon beklemiyorum.
Qelebex
QUOTE (aleks @ May 9 2010, 22:35 ) *
Trabzon yoneticilerinden biri Bursa sampiyon olursa aldigimiz para azalacak, Fenerbahce'nin sampiyonlugunu istiyoruz diye aciklama yapmis. Hakli adam. Ben cok istahli bir Trabzon beklemiyorum.

oha

o iş şampiyonluk "sayılarına" göre değil mi? Ha Fener olmuş ha Bursa. Payın 6/53 iken 6/54 olacak her halükarda.
aleks
QUOTE (Qelebex @ May 9 2010, 12:49 ) *
oha

o iş şampiyonluk "sayılarına" göre değil mi? Ha Fener olmuş ha Bursa. Payın 6/53 iken 6/54 olacak her halükarda.

demeci eksi'de okudum galiba. once onu bir bulayim. Sampiyonluk sayisina gore bolundugunden emin misin? Trabzon hakettiginden fazla aliyor gibi kalmis aklimda.
Qelebex
QUOTE (aleks @ May 9 2010, 22:58 ) *
demeci eksi'de okudum galiba. once onu bir bulayim. Sampiyonluk sayisina gore bolundugunden emin misin? Trabzon hakettiginden fazla aliyor gibi kalmis aklimda.

değilim. eskiden dediğin gibiydi ama en son hali; yayın gelirinin %9'u şampiyon takımlar arasında şampiyonluk sayılarına göre paylaşıldığı şeklinde diye kalmış aklımda. 51 sezondan 53 birim çıktığı göz önünde bulundurulursa bir acayiplik var tabii, ama o acayiplikten önce popülariteye böyle bir kılıf üretmekte bir acayiplik var. O zaman Beşiktaş'a Milli Lig öncesindeki ağırlığı nedeniyle sus payı icat etmenin de bir mantığı oluyor. Bizim ülkede her şey böyle işliyor zaten. Kriterlerden sonuç çıkarmıyoruz da, sonuca göre kriter eğip büküyoruz; bir de objektif kritermiş gibi yapıyoruz d.gif
aleks
http://www.takvim.com.tr/Spor/2010/05/07/F..._sampiyon_olsun

Fener şampiyon olsun
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Bursaspor'un havuzdaki haklarımıza ortak olmaması için Bahçe'nin ipi göğüslemesini istiyoruz" diye konuştu
06 Mayıs 2010, Perşembe - 23:53
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ligde Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istediklerini söyledi. Bordo-Mavili yönetici, "Eğer Bursaspor ipi göğüslerse havuzdaki haklarımıza ortak olacak. Bunedenden dolayı Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyoruz" diye konuştu.
Sporel
bence trabzon asil "anadolu'dan cikan tek sampiyon" unvanini paylasmak istemez. onu acik acik soylemek zor tabii. paranin ben de cok degisecegini sanmiyorum.
Breyf
Bizim Trabzon'u yenmemize gerek kalmiyacakmis gibi geliyor bana.

Trabzon kupayi aldigi icin sevinicek, Fener sampiyon oldugu icin, Birsa CL'ye gidecegi icin, Besiktas Bursa'yi yenip, gururlu takimiz diyerek sezonu mutlu kapatacak. Ya peki aslan cimbombomumuz sadface.gif
Qelebex
QUOTE (Breyf @ May 9 2010, 23:38 ) *
Ya peki aslan cimbombomumuz sadface.gif

Rijkaard'la geleceğe güvenle bakacak melek.gif
Sporel
QUOTE (Breyf @ May 9 2010, 16:38 ) *
Bizim Trabzon'u yenmemize gerek kalmiyacakmis gibi geliyor bana.

Trabzon kupayi aldigi icin sevinicek, Fener sampiyon oldugu icin, Birsa CL'ye gidecegi icin, Besiktas Bursa'yi yenip, gururlu takimiz diyerek sezonu mutlu kapatacak. Ya peki aslan cimbombomumuz sadface.gif

fb'yi sampiyon yapmak priceless. oyoyoy.gif
aleks
http://www.haber7.com/haber/20100116/Kulup...ayin-geliri.php

Gorunuse gore alacaklari degismiyor, ama belki ileride zarari olur diye dusunuyorlar. kasi.gif
epeci
eski dagitim modelinde paranin bir kismi (% kac hatirlamiyorum) "daha once sampiyon olmus takimlar"a esit paylastiriliyordu. bu degismemisse (ki sacma birsey ve degismis olmasi lazim) trabzon'un bu kanaldan gelen parasi beste dordune inecek...

her ne olursa olsun bir yoneticinin (asbaskan) boyle bir laf etmesi inanilir gibi degil. bu alenen sike demektir, sadece parayi veren rakip degil "sistem"...
hutku
Trabzon çıkar topunu oynar..Kazanır,kaybeder onu bilemeyiz..Yöneticinin birinin lafına bakıp senaryo kurmayı da anlamıyorum doğrusu..

Ben de rakibim olmasın diyerek Bursa kazansın isterim,ama yine kendi mantığım Fener'i daha doğru bulur.Bunda da önemli etken,kamuoyunca yönlendirilmeye çalışılan Bursa'nın futbolda devrim yapacağı savına inanmamış olmamdır..Benim savım,rekabeti büyükler yapsın,parası pulu eksik kalsındır. d.gif
Istanbulguy

Bursa Il Guvenlik Kurulu, Besiktas'li taraftarlarin bu haftasonuki maca alinmamasi kararini vermis. Surpriz olmadi bu tabi....ama, bu tur kararlar, sizce Il Guvenlik Kurullari'nin inisiyatifine mi birakilmali ? Bence hayir.

Umarim Fenerbahce sampiyonluga ulasir bu haftasonu. Bursaspor-Ankaragucu ekurisi de, da boylelikle bir 'Bizans tokadi' yemis olurlar smiley.gif Tabi, bir baska dilegim de, Bursaspor'un daha sonra da SL on eleme macinda husrana ugrayip SL'den elenmesi.

Cem
epeci
son yaptigim hassas hesaplara gore fb ve gs yenilirse bursa ve besiktas'a beraberlik yetiyor.

su son hafta bir gs-sturm graz muhabbeti gorsek ne matrak olur. bu iki guzide kulubumuz arasindaki husumet de son bulur hem...
Qelebex
hala Guiza gol yapamadığında " Güiza inanılmaz bir golü kaçırıyor" diyorlar ya, bu da bana inanılmaz geliyor. Adam her 5 pozisyonun birini gol yapıyor işte.
Breyf
En sonunda sappi.gif
Breyf
Bugune kadar seyrettigim en guzzel 15 dakika
epeci
QUOTE (Breyf @ May 16 2010, 18:17 ) *
Bugune kadar seyrettigim en guzzel 15 dakika

iyi bu sana yeter, maci kazanamasalar da olur seytani.gif
Breyf
QUOTE (epeci @ May 16 2010, 18:43 ) *
iyi bu sana yeter, maci kazanamasalar da olur seytani.gif

Bursa 2-0 ondeymis. :fenalasiyorum:

Qelo yusuf yusuf mu durumlar?
epeci
bursa ikinciyi atti, gs yenik durumda, fb tribunleri ikinci bir denizli sokuna hazir gozukuyor...

daum'un birseyler yapmasi lazim yoksa trabzon bu maci alir goturur, kendisi de almanya'nin yolunu tutar...
Breyf
Boyle oluyor iste. 4-5 tane net gol pozisyonu kaciyor, adamlarin bir atagina bir vurus gol oluyor. Stres cok buyuk. Futbolcularin isi cok zor.
Qelebex
QUOTE (Breyf @ May 16 2010, 20:48 ) *
Bursa 2-0 ondeymis. :fenalasiyorum:

Qelo yusuf yusuf mu durumlar?

devre arası teknik direktörün yaklaşımı ve takımın buna reaksiyonu önemli. 1-1 olunca takımın rahatlığı ve güveni gitti. Bursa iki farklı öne geçince büyük baskı bindi şimdi üzerimize. Bursaspor artık becerikli olmak zorunda değil. Biz ise titrerken üretken olmak zorundayız.
hutku
Fener ikinci yarı başında gol bulamazsa işin sonu baya stresli gelecek herhalde..

Ben iki şampiyon adayını da kutluyorum şimdiden sappi.gif sappi.gif ve toz oluyorum. sivis.gif
plasenta
Palamutbükü'ndeyim. Beğenerek izliyoruz. "Giyinik suya atlarım" dedim. Herkes "ben de" dedi. Resim de çekeriz herhalde. Size nah gösteririm. hahaha.gif
haluk
fenerli olsam kalp krizi gecirebilirim ama degilim neyseki hahaha.gif

fener gol atacagim derken kaptirdigi toplardan yedigi kontrataklarda kotu
yakalaniyor.her sonuca acik bu mac...

Qelebex
şampiyonluğunu sabote etmesi için bir adama 14 milyon euro verip üstüne 3,5 milyon euro yıllık maaş bağlamak müthiş bir fikir!
epeci
bakalim sampiyona tebrikler topigini bu sene kim acacak?
Qelebex
olmayınca olmuyor. çok büyük günah işlemişiz herhalde.
Qelebex
QUOTE (epeci @ May 16 2010, 21:58 ) *
bakalim sampiyona tebrikler topigini bu sene kim acacak?

sen niye açmıyorsun?
SAND^
QUOTE (Qelebex @ May 16 2010, 21:28 ) *
şampiyonluğunu sabote etmesin için bir adama 14 milyon euro verip üstüne 3,5 milyon euro yıllık maaş bağlamak müthiş bir fikir!

Son macta sampıyonlugu verdıgı ıcın kovdugun adamı hedef kuculterek tekrar takımın basına getırmek ve yıne son dakıkada sampıyonlugu kaybetmek ıse ondan daha olaganustu...
epeci
QUOTE (Qelebex @ May 16 2010, 19:59 ) *
sen niye açmıyorsun?

yanlis anlasilir.
haluk
ikinci kere son haftada sampiyonlugu birakmak priceless hahaha.gif
plasenta
Sonuç çok eğlenceli hahaha.gif, bu bir kenara.

Tüm fenerlileri arkadaşlarımın üzüntüsü için üzgünüm.
Qelebex
QUOTE (SAND^ @ May 16 2010, 22:00 ) *
Son macta sampıyonlugu verdıgı ıcın kovdugun adamı hedef kuculterek tekrar takımın basına getırmek ve yıne son dakıkada sampıyonlugu kaybetmek ıse ondan daha olaganustu...

di mi? ben niye düşünemedim.

şu bir gün beni kotelemezsen ben de sevdiğim bir arkadaşımı kırmamak için kendimi kasmak zorunda kalmayacağım dost.gif
aleks
Kazanan biz olmadigimiz icin yaraya fazla tuz basmadan sampiyonluk mucadelesi yapan takimlari tebrik edip kenara cekileyim.

Bursaspor onemli bir is basardi. zen.gif
Breyf
Ya sand birak allah askina lutfen. Bir gol daha atsak o adam sampiyon yapacakti takimi. Gormuyor musun? Adam her zaman iyi takim yapiyor. Ilk senesinde bile. Var mi bildigin boyle baska bir TD son 20-30 senede?

Dumuroglu dumur olmus durumdayim yine. Bursaspor'a tebrikler.

adaletin var mi dunya??? :bagir:
epeci
fakat son haftanin son saniyesine kadar hicbir seyin belli olmamasi gercekten cok ozel bir durum...

futbolun guzelligi spiker.gif
Sporel
35 sut atip yine gol bulamiyorsun, olmayinca olmuyor gercekten.

gol falan kacar, sampiyonluk gider ama 1-1'den sonra sesi cikmayan tribunler cok canimi yakti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.