Istanbulguy
May 24 2010, 04:05
Bir tane Dunya Kupasi oncesi topigi olsun dedim. Su asagidaki linkte hazirlik maclari takvimi var.
http://www.world2010cup.com/news/195/fifa-...y-and-june.htmlCem
plasenta
May 24 2010, 12:30
Bu da turnuva takvimi
Birer saat ekliyoruz maç saatlerine..Buna göre maçlar,TS ile 14.30,17.00 ve 21.30 'da.
Tortured_Fragile_Mind
May 24 2010, 12:54
Bakalım İddaa MBS sınırı koyacak mı?
Yoksa Betsson'dan deneriz. Güzel döngüler çıkar bu fikstürden.
plasenta
Jun 2 2010, 03:13
11/6 Pass
12/6 İngiltere-ABD
13/6 Almanya-Avustralya
14/6 Hollanda-Danimarka
15/6 Fildişi-Portekiz
16/6 ispanya-İsviçre
17/6 Nijerya-Yunanistan
18/6 Almanya-Sırbistan
19/6 Pass
20/6 Brezilya-Fildişi
21/6 Pass
22/6 Yunanistan-Arjantin
23/6 gana-Almanya
24/6 Pass
25/6 Portekiz-Brezilya (anlamı kalmışsa belki)
Maçlarını seyretmek niyetindeyim yakınımda TV olursa. Bu gurup aşaması beni çok sıkıyor.
QUOTE (hutku @ May 24 2010, 13:36 )

Birer saat ekliyoruz maç saatlerine..Buna göre maçlar,TS ile 14.30,17.00 ve 21.30 'da.
ABD bile bundan iyiymiş.
plasenta
Jun 5 2010, 03:12
15 haziranda Kuzey Kore Brezilyayı düdükleyecek
Tortured_Fragile_Mind
Jun 6 2010, 20:55
QUOTE (plasenta @ Jun 5 2010, 04:12 )

15 haziranda Kuzey Kore Brezilyayı düdükleyecek

İlginç düdüklemeler bekleniyor.

Kıran kırana,vurun gahpelere..
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/4171...yakisiklilari/1Oyuncularin ne tip pozlarinin kullanildigina dikkat cekiyorum
Gorusumu tekrar ediyorum, bu kadar suslenen adamdan sahada bir cok kok olmaz.
Ali
fildisi diger afrika takimlarina gore cok zorlu bir gruba dustu. gruptan cikmalari surpriz olur. ote yandan nijerya, cezayir, gana, kamerun hatta guney afrika'nin sanslari gayet yuksek. bakalim nereye kadar gidecek afrika takimlari...
senegal'deyken konustugum herkes istisnasiz "bizi nasil da elediniz" diye trip atiyordu. neyse ki bu sefer oyle birsey olma ihtimali yok smiley.gif
Istanbulguy
Jun 11 2010, 12:20
Vuvuzelanin kulaklarimizi adeta oksayan o guzel sesini evlerimizde hissetmemize az kaldi.....ozellikle birkac saat sonraki acilis macini, sirf bu yuzden, heyecanla bekliyorum.
Haydi...heyecan basliyor....topikler hazir....Let the Games begin

Cem
Tortured_Fragile_Mind
Jun 11 2010, 12:22
Şaka yapıyorsun değil mi?
Afrika Uluslar Kupası'nın biraz daha kaliteli bir versiyonu olmasından başka bir beklentim yok. Hiç bir Dünya Kupası'nı bu kadar tatsız karşılamamıştım.
Atmosfer olayı çok çok önemli futbolda..
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ Jun 11 2010, 11:22 )

Afrika Uluslar Kupası'nın biraz daha kaliteli bir versiyonu olmasından başka bir beklentim yok. Hiç bir Dünya Kupası'nı bu kadar tatsız karşılamamıştım.
Aynen, ABD 94'den sonra gelmiş geçmiş en dandik DKsı olacaktır kanımca, hatta en dandiği
BlueSilence
Jun 11 2010, 12:46
Istanbulguy
Jun 11 2010, 12:47
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ Jun 11 2010, 13:22 )

Vuvuzela konusunda saka tabi...ama, genel olarak heyecanim su an bile bayagi yuksek seviyede. 4 gozle bekliyorum baslamasini.
Cok kisinin WC'i tatsiz karsilamasinin bence ana sebebi, millet artik futbola doyuyor. Bir de su var cok kisi icin...son donemde Turkiye'den basari icin beklenti cok...e, katilamayinca Turkiye, bir bezginlik oluyor. Ama, esas sebep bence mac yogunlugu. Sezon boyunca yuzlerce mac izlenmis oluyor. Ben sahsen artik ulkesel ligleri cok iplememeye karar verdim. WC, EC ve CL maclarina takilacagim

Az ve oz olsun

Hem haftasonlari disarida daha cok takilayim ya....TV'nin esiri oluyorum bu sekilde.
Cem
Futbolun skorunu tahmin etmek zordur, turnuvalarin burunecegi havayi da, hic belli olmaz, harika bir turnuva olabilir, atmosfer Brezilya, Arjantin, Ingiltere gibi olmaz, ama 4-5 takim iyi oynarlarsa turnuva cok guzel olabilir. Ihtiyatli bir umit icerisindeyim.
Ali
Tortured_Fragile_Mind
Jun 11 2010, 13:38
QUOTE (Istanbulguy @ Jun 11 2010, 13:47 )

Vuvuzela konusunda saka tabi...ama, genel olarak heyecanim su an bile bayagi yuksek seviyede. 4 gozle bekliyorum baslamasini.
Cok kisinin WC'i tatsiz karsilamasinin bence ana sebebi, millet artik futbola doyuyor. Bir de su var cok kisi icin...son donemde Turkiye'den basari icin beklenti cok...e, katilamayinca Turkiye, bir bezginlik oluyor. Ama, esas sebep bence mac yogunlugu. Sezon boyunca yuzlerce mac izlenmis oluyor. Ben sahsen artik ulkesel ligleri cok iplememeye karar verdim. WC, EC ve CL maclarina takilacagim

Az ve oz olsun

Hem haftasonlari disarida daha cok takilayim ya....TV'nin esiri oluyorum bu sekilde.
Cem
2.paragraf doğru tabi. 2002 ve 2008 rüyalarından sonra bayağı buruk oluyor insan. Fakat turnuva yapılan ülkenin futbol ülkesi olarak kafada şekillenmesi de önemli.
Bir de sürpriz şart. Bakalım, bu sefer kim olacak.
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ Jun 11 2010, 14:38 )

Bir de sürpriz şart. Bakalım, bu sefer kim olacak.
Sürpriz değil,sürprizler bekliyorum.

Fiziki mücadelenin had safhaya çıktığı bir turnuva olabilir..Bir sürü futbolcu da ağır lig sezonundan çıkıp geldi..Ayakta kalmak herkes için zor olacak.
Tortured_Fragile_Mind
Jun 11 2010, 14:02
QUOTE (hutku @ Jun 11 2010, 14:47 )

Sürpriz değil,sürprizler bekliyorum.

Fiziki mücadelenin had safhaya çıktığı bir turnuva olabilir..Bir sürü futbolcu da ağır lig sezonundan çıkıp geldi..Ayakta kalmak herkes için zor olacak.

Bu sizi mutlu etmez normalde, size kalsa Brezilya-Almanya final oynasın
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ Jun 11 2010, 12:02 )

Bu sizi mutlu etmez normalde, size kalsa Brezilya-Almanya final oynasın

Arjantin - Ingiltere bir yari finali oynar, Ingiltere cikar (Falkland sempati var mi hala?)
Barcelona - Hollanda diger yari finali oynar, Barca alir.
Kupa Barca'nin.
Ali
niye boyle karamsarsiniz anlamadim. sikici avrupa futbolundan sonra ilac gibi gelecek bence...
surpriz cikar herhalde bir-iki tane ama yildiz cikar mi supheliyim. kulup takimlarinda yildiz olan adamlar boyle turnuvalarda fosluyor, alakasiz adamlar cikabiliyor... gecen kupanin yildizi kimdi mesela, materazzi mi
bence 24 takimin 6 grupta mucadele ettigi, ilk iki takimin ve en iyi dort ucuncunun ust tura ciktigi modele donulmesi lazim.
su haliyle kupada cok fazla trash takim var. kalburalti avrupa takimlarindan bahsediyorum: slovenya, slovakya, sirbistan, danimarka, isvicre...
ne bir ekolleri var (biraz sirbistan), ne taraftarlari var, ne de enteresan bir oyunculari var. gereksiz yer isgal ediyorlar... bunlari ucursak, sonra diger kitalardan da en zayif halkalari ucursak cok daha guzel bir kupa olur. az ama oz maclar yapilir, izlemeyecegin mac sayisi az olur...
Tortured_Fragile_Mind
Jun 12 2010, 10:16
bbc'den izliyorum maclari. devre arasi programini lineker sunuyor, konuklari shearer, adebayor ve klinsmann. meraklisina tavsiye ederim.
BlueSilence
Jun 12 2010, 17:09
Şurada da TV'den izleme şansı olmayanlar veya Ömer Üründülsüz maç isteyenler için kaliteli görüntü var.
http://www.eurovisionsports.tv/UK civarından görüntülenemiyor ama sanırım.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.