Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ne komik?
Omuzomuza > Sosyal Forumlar > Omuz Kafe
Pages: 1, 2
Sporel
dimple'dan esinlendim bu anket icin. dunya kupasi basliginda sino'yla paslasmis. hahaha.gif

yanlislikla sevinenler komik tabii bazilarina ama arada kategorik bir fark var. sonucta yanlis bir haber uzerine seviniyorlar. bilincli olarak "iki dakikaligina sevinelim, o kadar geldik" degil. diger tarafta "fb sampiyon olamadi" diye sevinenler, gs sahada yenilirken tribunde kutlama yapanlar, bursalilar'in kutlamalarina katilanlar, vs. ikincisi bilincli bir secim. bana daha komik geliyor.

bu biraz yururken dusen adama mi gulersin, seinfeld'e mi gulersin gibi bir sey.
haluk
biraz zorlama olmus sanki bu.

gs ve bjk sahada yenilirken fenerbahcenin yenilmesini kutlamak veya sampiyon olmadan
sampiyonluk kutlamak komik degil bir acizilik ornegi aslinda.
hangisi daha aciz, sampiyon olmayip sampiyonluk kutlamasi yapan fenerlilermi yoksa fb
sampiyon olamadi diye sevinenlermi diye yapsan daha dogru olurdu bence.

kime oy verecegimi bilemezdim acikcasi, ikiside bir birinden beter, ama kimse gs ve bjk lilerin
durumunu degil, fb lilerin durumunu hatirlayacak ilerki yillarda...
dimple
mac sonrasi fener'li goruntuleri, hayatimda futbola ait gordugum en komik goruntuler. 1 hafta boyunca aklima geldikce durduk yere gulme krizlerine girdim.
macin ertesi gunu denizde bir tanidikla yuzuyorduk. Fener'lilerin sevinmesiyle ilgili bir espri yapti , acik denizde gulmekten heryerime kramp girdi. bogulmaktan zor kurtuldum.
aleks
Zorlama, bu gol cikmaz. d.gif
Murat
Bu konuda ben Reis'in lafının üstüne tanımıyorum. Dedi ki;

"Hani düğünlerde millet sahneyi işgal eder oynar da oynar, evlenen gelinle damada dansetmek, kutlamak için bir türlü fırsat kalmaz ya, kardeşim boşaltın pisti de Bursalılar da sevinsin, kutlasın biraz" hahaha.gif
epeci
uc buyuklerin birbirlerinin basarisizliklarina sevinmeleri yeni ve sasirtici birsey degil. komik de degil.
bos yere sevinen fenerlilere gulmek de guzel degil, kulube guvenip kandirilan insanlar onlar. orada komik olan mesela timsah yuruyusu yapan tipler...
plasenta
Evet nafile anket olmuş. Duyan da sanır ki aynı durumda Fenerliler üzülürdü. hahaha.gif
"Galatasaray ve diğerleri" olmasın diye azami kurumsal çabayı gösterebilirlerdi belki, AY açlık grevi yapardı. hahaha.gif
Şeref
Ben ilkine güldüm, ama hakikaten acayipti o komiklik..Bu devirde, başka türlü bir şeydi.. hahaha.gif

Diğeri bir eleştiri konusu olabilir ancak, komik değildi, belki düşünülmesi gereken bir şey falan.. nereden nereye Galatasaray kısmı benim adıma mesela..

Merci!
Tortured_Fragile_Mind
BJK gol attı diye Bağdat Caddesi'nde "Beşiktaş" diye tezahürat yaparak sevinen Fener'lileri bu ankette nereye koyacağımı bilemedim hahaha.gif
SINO
Bu anketin varlığı ikinci şıkkından daha komik seytani.gif
Qelebex
Bence birinci şık komik, ikinci şık acıklı. 70'ler gibi. Bunun sonu 14-15 seneye gider, Beşiktaş tribünlerinde GS bayrakları açılır yakında.
SINO
Siz de iflah olmaz iyimserlerden misiniz hahaha.gif
Tortured_Fragile_Mind
Çok acıklı, Son 10 senede 4-3-2-1'lik bir dominantlık söz konusu hahaha.gif
dimple
QUOTE (Murat @ May 26 2010, 01:05 ) *
Reis'in lafının üstüne tanımıyorum. Dedi ki;

"Hani düğünlerde millet sahneyi işgal eder oynar da oynar, evlenen gelinle damada dansetmek, kutlamak için bir türlü fırsat kalmaz ya, kardeşim boşaltın pisti de Bursalılar da sevinsin, kutlasın biraz" hahaha.gif

isfendiyar reis,bu espriyi yaparken anonscu"nun son anonsundan ilham almis olabilir.

"arkadaslar pisti bosaltalim, 2-2 degilmis. yer acalim arkadaslar, itfaiyeciler girecek. lutfen herkes pist disina. konfetici ,havai fisekci lutfen sizler de atmayin"
son anons bunun gibi bir anonstu galiba.
Breyf
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ May 26 2010, 08:21 ) *
Çok acıklı, Son 10 senede 4-3-2-1'lik bir dominantlık söz konusu hahaha.gif

Bu kadar kolay dalga gecılecek bır serı degıl aslında 4-3-2-1. sadece ıkı dırekten donen top 3-4 santım saga veya sola gıtse bu 6-2-2-0 olabılırdı. Bu perıyodda FB en cok mac kazanan, en cok gol atan, en cok derbı kazanan, en az yenılebılen takım. Aynı perıyotda Avrupada en ıyı basarıyı almıs takım. Bunun yanında fınansal rahatlık ve dıger spor alanlarında kı basarıları ıle FB kulubu dıgerlerıne gore onde gozukuyor. Pek sevımlı gelmıyor tabı bunu soylemek ama sankı boyle hıc degılmıs gıbı yapınca soyleme geregı duydum.

Mesela dımple’ın denızde yuzerken gulme krızınden bogulma noktasına gelmesının altında sırf bu olayın komıklık derecesının yatmadıgını dusunuyorum.
aleks
QUOTE (Breyf @ May 26 2010, 09:16 ) *
Bu kadar kolay dalga gecılecek bır serı degıl aslında 4-3-2-1. sadece ıkı dırekten donen top 3-4 santım saga veya sola gıtse bu 6-2-2-0 olabılırdı. Bu perıyodda FB en cok mac kazanan, en cok gol atan, en cok derbı kazanan, en az yenılebılen takım. Aynı perıyotda Avrupada en ıyı basarıyı almıs takım. Bunun yanında fınansal rahatlık ve dıger spor alanlarında kı basarıları ıle FB kulubu dıgerlerıne gore onde gozukuyor. Pek sevımlı gelmıyor tabı bunu soylemek ama sankı boyle hıc degılmıs gıbı yapınca soyleme geregı duydum.

Mesela dımple’ın denızde yuzerken gulme krızınden bogulma noktasına gelmesının altında sırf bu olayın komıklık derecesının yatmadıgını dusunuyorum.

Genel resime bakinca benim gordugum Fenerbahce'nin one gecip arayi acabilecegi bir 10 seneyi sampiyonluklari domine edemeden kapatti. Ustune koyduklari baska kupa yok. Onemli basari CL ceyrek finali. Diger 9 Avrupa sezonu basarili degil. Iclerinde cok kotu olanlari da var. Su olsa boyle olurdu deyince oyle olmuyor.

Forumda da gorulen ondeyiz ara cok acildi tavriyla, sampiyonluga inanip kutlamaya gecen taraftarlar arasinda benzerlikler goruyorum. hahaha.gif
haluk
QUOTE (aleks @ May 26 2010, 19:15 ) *
Genel resime bakinca benim gordugum Fenerbahce'nin one gecip arayi acabilecegi bir 10 seneyi sampiyonluklari domine edemeden kapatti. Ustune koyduklari baska kupa yok. Onemli basari CL ceyrek finali. Diger 9 Avrupa sezonu basarili degil. Iclerinde cok kotu olanlari da var. Su olsa boyle olurdu deyince oyle olmuyor.

Forumda da gorulen ondeyiz ara cok acildi tavriyla, sampiyonluga inanip kutlamaya gecen taraftarlar arasinda benzerlikler goruyorum. hahaha.gif

sampiyon olmadan onceki sene eufa da epeycene yol almislardi saniyorum, yanlista hatirliyor olabilirim.
gs de lucescu cl de basarisi var avrupada ile ki oda son 10 yil icinde oldu galiba.

aleks
QUOTE (haluk @ May 26 2010, 10:22 ) *
sampiyon olmadan onceki sene eufa da epeycene yol almislardi saniyorum, yanlista hatirliyor olabilirim.
gs de lucescu cl de basarisi var avrupada ile ki oda son 10 yil icinde oldu galiba.

GS'nin ceyrek finali 2001'de. Ertesi sene de ilk CL grubundan cikmistik.

FB'nin Avrupa karnesi (bu sene haric): http://www.turkfutbolu.net/tarih/avrupa.html
Tortured_Fragile_Mind
QUOTE (Breyf @ May 26 2010, 19:16 ) *

Elbette değil de bu tabloda bir dominantlıktan bahsetmek de pek kolay değil, kast ettiğim o. Dominantlık örneği 2000 sonrası Lyon, Man UTD falan olur. O fırsat Zico ile geldi FB'nin eline, afiyetle tepti.

Bugün dediğine paralel bir tablo yayınlanmış. 10 yıl totalinde FB-GS farkı 16 puan.

Aynı periyodda en iyi başarıyı GS' da aldı (CL, 1/8), BJK'nın UEFA'da 1/8'i var.

FB'nin istikrar etkisi "1" ise FB tarafının "dominantlık, oldum, tur bindirdim" iddiası ve havasının da "1" etkisi var. Dünyanın hiçbir yerinde 3 yıldır şampiyon olamayan bir takımın böyle bir iddiası olacağını sanmam.
Sporel
soyle aciklayayim, belki anlasilir. bu sene 10 sene ardarda tekrarlansa hangisi daha komik olur? 10 sene sonrasini hayal edin (kasar gsliler fb/trabzon mucadelesini donemini dusunebilirler hahaha.gif): 10 senedir fb sampiyon olamadi diye seviniyorsunuz, bjk/gs ile de 3.luk mucadelesi yapiyorsunuz. nasil geliyor kulaga? seytani.gif
Tortured_Fragile_Mind
Yahu şaka gibi.

Bir klüp 10 sene boyunca son maçta kendini şampiyon sanıp eğlenecek hahaha.gif Sonra da komik olan diğerleri olacak. Hayretler içerisindeyim. Muhtemelen 8.senede tımarhaneye atarlar. smiley.gif

Bursaspor da 2.yıldızı takıyor bu arada seytani.gif
aleks
QUOTE (Sporel @ May 26 2010, 13:03 ) *
soyle aciklayayim, belki anlasilir. bu sene 10 sene ardarda tekrarlansa hangisi daha komik olur? 10 sene sonrasini hayal edin (kasar gsliler fb/trabzon mucadelesini donemini dusunebilirler hahaha.gif): 10 senedir fb sampiyon olamadi diye seviniyorsunuz, bjk/gs ile de 3.luk mucadelesi yapiyorsunuz. nasil geliyor kulaga? seytani.gif

Sanki Bursa ve FB ligi Real-Barcelona misali domine etmis de biz de uzaktan seyretmisiz gibi anlatiyorsun. Gecen sene tepede Besiktas ile Sivas yalniz kaldi sonlarda.

Cikmiyor bu gol, Sporel. Baska bir senaryo ver, belki yardimci olur. d.gif

plasenta
QUOTE (Sporel @ May 26 2010, 23:03 ) *
nasil geliyor kulaga? seytani.gif

çok komik lol.gif

10 senedir fenerbahçe şampiyon olamadı diye sevinen kimmiş kasi.gif

Ben bir "ulan kimse bizden güzel elenemezdi" sevinci hatırlıyorum mesela ŞL'de. Arşiv açık. Bir de timsah yürüyüşü. hahaha.gif

Bu sene ise "Trabzon ve biz" modası başlattı Qelo. İyi ki varsınız, yoksa Vanspor falan tepemize çıkacaktı. kirp.gif

Bu arada 10 rakamının önemi nedir? Kimin gazı bu? 5, 15, 20, 25'e baktınız mı?

Neyse geçmiş başarılarının yüzüsuyu hürmetine bu topic'i affettik.
Breyf
QUOTE (aleks @ May 26 2010, 18:15 ) *

Harbi zorlama topigi oldu bu. Evet biz de evde timsah yuruyusu yaparken yikildik lol.gif Yahu hadi komik diyelim su 5 dakika oteki mac berabere oldu diye sampiyonluk kutlayan adamlar. Yahu ne kadar komik? Yani GS'nin basina gelse en fazla bir bakar kazmalar nasil da sevindi derim gecerim. Oteki gun aklima gelmez, hemde 3-4 oldugum sene. Neyse cok sacma bir konu nerden girdim ki icine?
plasenta
QUOTE (Breyf @ May 26 2010, 23:54 ) *
Harbi zorlama topigi oldu bu. Evet biz de evde timsah yuruyusu yaparken yikildik lol.gif Yahu hadi komik diyelim su 5 dakika oteki mac berabere oldu diye sampiyonluk kutlayan adamlar. Yahu ne kadar komik? Yani GS'nin basina gelse en fazla bir bakar kazmalar nasil da sevindi derim gecerim. Oteki gun aklima gelmez, hemde 3-4 oldugum sene. Neyse cok sacma bir konu nerden girdim ki icine?

Yahu bugüne kadar size kimse "şampiyon olamadığınız halde sevinmiştiniz" diye hatırlattı mı? Biz de, bir bakıp kazmalar nasil da sevindi diyip geçmiştik zamanında. 1 kere olursa hata, 2 kere olursa alışkanlık olur. O zaman eğlenceli oluyor tabii.
Js12
işin ucunda şampiyonlar ligi bile olsa üçüncü olmayı şampiyonluğu kutlayıp ikinci olmaya tercih ederim. çok büyük bir hayal kırıklığı olsa gerek.
dimple
is yine fenerbahce'nin adi konamayan buyuklugune gelmis. hahaha.gif
benim gordugum bu buyukluk reklam buyuklugudur.
reklamin iyisi kotusu ,yalani dogrusu olmaz. Onemli olan cok dillendirilmesidir.
boyle surekli soylendikce inananlar cikar. bu reklamlar sayesinde fener iyi forma satar, cumhuriyet kurar ,maclarini doldurur.

benim gordugum ne gs'dan ne besiktas'tan daha farkli bir basarisi var fenerin.
ortaya istatistik dokersen 3 yuakridir ya da 5 asagidir. 10 senelik olani dokulmus. 10'dan geriye gidince gs'in sampiyonlukari uefa kupasi var.

bir de ne dominantlikmis ne basariymis ki bu , 10 senede 9. defa teknik direktor degisecek. garibanlar hem domine etsin , hem de gozlerinin yasina bakmadan her sene degistir bu garibanlari. seytani.gif
Qelebex
QUOTE (Js12 @ May 27 2010, 00:19 ) *
işin ucunda şampiyonlar ligi bile olsa üçüncü olmayı şampiyonluğu kutlayıp ikinci olmaya tercih ederim. çok büyük bir hayal kırıklığı olsa gerek.

Büyük hayal kırıklığıydı gerçekten de... kaybettiğimiz eşşeği tam bulduğumuzu sanmışken tekrar kaybetmiş olduk. GS karşısında atılan o golle galip gelinince böyle birtalihsizliğe inanmak daha zor, BJK'nin son yedi dakikada 2 gol atıp beraberliği yakaladığına inanmak daha kolay melek.gif Lakin bence bütün bu eğlencenin sebebi bizim saf saf sevinen enayiler değil de üstüne bir de timsah yürüyüşüyle Bursaspor'u tiye almaya yeltenen şebekler cinnet.gif Netçede Bursaspor şampiyon oldu. 10 hafta öncesinin biz olamıyorsak onlar olsun Bursaspor'u. Biz de müthiş bir final serisiyle aslında rüştümüzü ispatlamış olduk ama gerzek başkan bunu sahiplenip üstüne birşeyler inşa etmek yerine bir sezonda oluşturulan yapıya yine termiti saldığından bi boka yaramadı cekic.gif

Denizlispor maçı bambaşkaydı. Hem dümdüz ettiğimiz bir rakibe bırakmıştık şampiyonluğu, hem bu rakip ezeli rakibimizdi, arayı açıp belki de rakibi uzun bir süre yerden kalkamayacak hale getirecekken bu fırsat kaçtı, hem de şampiyonluğu böyle kaçırmak ilk olması nedeniyle beklenmedik bir şoktu. Ne kötü gündü yahu.
Tortured_Fragile_Mind
Buraya bir not da düşeyim.

Bu olayın esprilerinin de bayağı gazı kaçtı. Belli başlı birkaç türetilen aynı esprilerin insanların kısır döngüde birbirine anlatıp "eki eki" modunda olunması da baydı beni.

İnsan eğlencesini de biraz içinde yaşamalı hahaha.gif Millet dizgini boşalmış gibi nereye mail forwarlayacağını, kime laf geçireceğini falan şaşırdı.

Fakat bu da bu olaya özel değil.

hutku
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ May 27 2010, 09:40 ) *
İnsan eğlencesini de biraz içinde yaşamalı hahaha.gif Millet dizgini boşalmış gibi nereye mail forwarlayacağını, kime laf geçireceğini falan şaşırdı.

Fakat bu da bu olaya özel değil.

Aynen. smiley.gif Muhabbet aralarındaki gıdıklamalar işin ayrı eğlencesi.. d.gif

Dışarda da oluyordur mutlaka ama bizim spor kulüplerinin saha içi/dışı özelinde eğlencelikler bitmek bilmiyor.Örneğin şu GS'nin basketteki forma hikayesi..Başlıbaşına gırgır konusu..Yıllardır süren sevgili Beşiktaş başkanının absürdlükleri.. Saymakla bitmez niceleri. smiley.gif

Fenerlilerin hali de çok eğlenceliydi.. d.gif
plasenta
QUOTE (Qelebex @ May 27 2010, 09:35 ) *
Ne kötü gündü yahu.

Kime göre, neye göre? "ne güzel gündü yahu" diye hatırlayan birkaç kişi tanıyorum. smiley.gif

Haklısın ama, insan berbat hisseder kendini, düşman başına. (mecaz)

Bu arada bu da bir alışkanlık mı oluyor acaba?

Ligin son haftalarında "Bursalılar bu işin stresini kaldıramaz" demeyen kaç kişi vardır?
haluk
QUOTE (plasenta @ May 27 2010, 13:23 ) *
Kime göre, neye göre? "ne güzel gündü yahu" diye hatırlayan birkaç kişi tanıyorum. smiley.gif

Haklısın ama, insan berbat hisseder kendini, düşman başına. (mecaz)

Bu arada bu da bir alışkanlık mı oluyor acaba?

Ligin son haftalarında "Bursalılar bu işin stresini kaldıramaz" demeyen kaç kişi vardır?

yok gibi bir seydir ama stresi kaldiramiyan fener oldu; mac 1-1 olunca ve her gecen dakika
strese stres katti, umariz bir syndrome dur ve fenerin yakasina yapisir ve bizim kadikoy
syndrome una benzer. bana uyar acikcasi: her sene fener bizi yensin ama son macta
sampiyonlugu kaybetsin (kime olursa, farketmez artik) seytani.gif
Breyf
QUOTE (plasenta @ May 26 2010, 22:01 ) *
Yahu bugüne kadar size kimse "şampiyon olamadığınız halde sevinmiştiniz" diye hatırlattı mı? Biz de, bir bakıp kazmalar nasil da sevindi diyip geçmiştik zamanında. 1 kere olursa hata, 2 kere olursa alışkanlık olur. O zaman eğlenceli oluyor tabii.

Hatırlatmasalar hatırlayacaktın sankı 71'dekı olayı. Ben dunyada yoktum, sen kac yasındaydın? Eglence tarafına bır sey demıyorum. Ah keske FB yenemese dıye beklerken bır de ustune bu gelınce kaymaklı ekmek kadayıfı gıbı olmustur tabıı. Insanların eglenmesı mutlu olması cok dogal. Essegın bır tarafına su kacılmasıda soku atlattıkdan sonra ınsana kızgınlık degıl, artık degısık bır keyıfe donusuyor. Insana kendı camıasının sandıgından daha da buyuk oldugu ızlenımı verıyor.

uc gundur Turkıye'deyım, olayın uzerınden kac gun gectı her tarafta mılletın agzında bu konu var. Ben dısardan geldıgım ıcın bana ozel yapılan bır sey de degıl. Pek o konuların konusulacagı bır ortamda degılım ama etrafta ınsanların bırbırlerıyle konusmalarını duyuyorum.

Neyse benım merak ettıgım, forumdakıler o anons geldıgınde ne hıssettıler? Hassıktır dıyen ve ya oley sampıyonuz dıyen oldu mu aranızda bır an ıcın?

Mac oynanırken bjk'nın attıgı golu bızım ekranda vermedıler. bızım son dakıkalarda ben o macın 2-0 devam ettıgını sanıyordum. anons olunca nasıl olur ya, 2-1 ne zaman oldu dedım, o sırada dıger maca baktım yoktu 2-2 gıbı bır durum, gerı pas yapılması cok kısa bır sureydı, koltukta oyle coktum salak salak bakındım etrafıma. Mac bıttı salaklar sahaya gırınce hıc onemsemedım, komık durum olacakmıs fılan hıc aklıma bıle gelmedım. Uzuntu coktu.

Rustu konusu tartısıldı mı forumda? Spor etıgıne uygun buluyor musunuz davranısını?
haluk
QUOTE (Breyf @ May 27 2010, 14:15 ) *
Hatırlatmasalar hatırlayacaktın sankı 71'dekı olayı. Ben dunyada yoktum, sen kac yasındaydın? Eglence tarafına bır sey demıyorum. Ah keske FB yenemese dıye beklerken bır de ustune bu gelınce kaymaklı ekmek kadayıfı gıbı olmustur tabıı. Insanların eglenmesı mutlu olması cok dogal. Essegın bır tarafına su kacılmasıda soku atlattıkdan sonra ınsana kızgınlık degıl, artık degısık bır keyıfe donusuyor. Insana kendı camıasının sandıgından daha da buyuk oldugu ızlenımı verıyor.

uc gundur Turkıye'deyım, olayın uzerınden kac gun gectı her tarafta mılletın agzında bu konu var. Ben dısardan geldıgım ıcın bana ozel yapılan bır sey de degıl. Pek o konuların konusulacagı bır ortamda degılım ama etrafta ınsanların bırbırlerıyle konusmalarını duyuyorum.

Neyse benım merak ettıgım, forumdakıler o anons geldıgınde ne hıssettıler? Hassıktır dıyen ve ya oley sampıyonuz dıyen oldu mu aranızda bır an ıcın?

Mac oynanırken bjk'nın attıgı golu bızım ekranda vermedıler. bızım son dakıkalarda ben o macın 2-0 devam ettıgını sanıyordum. anons olunca nasıl olur ya, 2-1 ne zaman oldu dedım, o sırada dıger maca baktım yoktu 2-2 gıbı bır durum, gerı pas yapılması cok kısa bır sureydı, koltukta oyle coktum salak salak bakındım etrafıma. Mac bıttı salaklar sahaya gırınce hıc onemsemedım, komık durum olacakmıs fılan hıc aklıma bıle gelmedım. Uzuntu coktu.

Rustu konusu tartısıldı mı forumda? Spor etıgıne uygun buluyor musunuz davranısını?

evet essegin bilmemnesine su kacirdilar, orasi dogruda boyle bir sey olunca hep ayni sey oluyor.
6-0 lik sonucun uzerinden en az bir 5 yil gecti, hala ayni yerde olan bir suru adam var memlekette,
sizinkisi daha cok taze, dur bekle biraz lol.gif

rustunun durumunu tumuyle takip etmiyorum, dogruluk derecesini bilemiyorum ama aziz yildirim
gun gectikce batiyor. bir kac gun once gazetedeki haberlere gore efes le oynana basketbol playoff
unda bazi kimseleri bursaspor diye tezahurat yaptiklarini soyleyip sikayet ediyordu, resmen travma geciriyor dumur.gif
plasenta
QUOTE (Breyf @ May 27 2010, 15:15 ) *
Hatırlatmasalar hatırlayacaktın sankı 71'dekı olayı. Ben dunyada yoktum, sen kac yasındaydın?

Lise talebesiydim, hafızam da sıkıdır smiley.gif

Sporel
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ May 26 2010, 16:06 ) *
Yahu şaka gibi.

Bir klüp 10 sene boyunca son maçta kendini şampiyon sanıp eğlenecek hahaha.gif Sonra da komik olan diğerleri olacak. Hayretler içerisindeyim. Muhtemelen 8.senede tımarhaneye atarlar. smiley.gif

Bursaspor da 2.yıldızı takıyor bu arada seytani.gif

QUOTE (plasenta @ May 26 2010, 16:48 ) *
çok komik lol.gif

o zaman allah gonlunuze gore versin diyeyim. hahaha.gif

QUOTE (aleks @ May 26 2010, 16:16 ) *
Sanki Bursa ve FB ligi Real-Barcelona misali domine etmis de biz de uzaktan seyretmisiz gibi anlatiyorsun. Gecen sene tepede Besiktas ile Sivas yalniz kaldi sonlarda.

Cikmiyor bu gol, Sporel. Baska bir senaryo ver, belki yardimci olur. d.gif

derdimi anlatabilmek icin abarttim, su andaki durum budur degil iddiam.
Sporel
QUOTE (aleks @ May 26 2010, 13:15 ) *

bence burada yaniliyorsun. buradaki hava genelde senin ilk cumlenle paralel bence.

hatta gsliler'in daha bir havada olduklarini dusunuyorum, road to athens, gecen seneki ciddi ciddi uefa kupasi'ni alma hedefleri, vs.
Sporel
QUOTE (Qelebex @ May 26 2010, 03:27 ) *
Bence birinci şık komik, ikinci şık acıklı. 70'ler gibi. Bunun sonu 14-15 seneye gider, Beşiktaş tribünlerinde GS bayrakları açılır yakında.

bana da tam tersi gibi geliyor. birincisi acikli, ikincisi komik. butun sene guiza'nin acikli durumundan sonra tam ona yakisir final oldu aslinda. hahaha.gif

ikincisi su: essek yukuyle para haca, dunyanin en iyi hocalarindan birini getir, devre arasi yine suruyle transfer yap, sonra son macta ucunculuk mucadelesi yaparken ve takimin sahada kaybederken ancak rakibin sampiyonluk kaybetti diye sevin. bu bana bayagi bayagi komik geliyor.
Sporel
QUOTE (Js12 @ May 26 2010, 17:19 ) *

iyi de yanilanlar sadece oradaki 50bin kisi. baska herkes farkindaydi.

sanki fb-gs sirt sirta bitirmis gibi bir durum varmis gibi geliyor okuyunca. 2.lik ve 3.luk'den ziyade sampiyonluk mucadelesi yapan ve 10 puan geride kalan iki takim var.
elma

bu komik mesela hahaha.gif hahaha.gif

ben dimple'a katılıyorum, 2010 yılında istanbul'un göbeğinde bursa'dan doğru haber alınamayıp şampiyon olduk sanılıyorsa, bu benim için komiktir, kimin şampiyon olduğundan bağımsız olarak.

"2-2 mi, 2-2 mi" yeni bir futbol catchphrase'imiz oldu, hala bursa'nın şampiyonluğuna sevinmek mi komik onu tartışabiliriz ama hahaha.gif hahaha.gif

alıcı elma
haluk
QUOTE (elma @ May 27 2010, 17:30 ) *

ben dimple'a katılıyorum, 2010 yılında istanbul'un göbeğinde bursa'dan doğru haber alınamayıp şampiyon olduk sanılıyorsa, bu benim için komiktir, kimin şampiyon olduğundan bağımsız olarak.

"2-2 mi, 2-2 mi" yeni bir futbol catchphrase'imiz oldu, hala bursa'nın şampiyonluğuna sevinmek mi komik onu tartışabiliriz ama hahaha.gif hahaha.gif

alıcı elma

komik otesi hahaha.gif

al, sen al, ben futbolu alacam....

baska seyi aldi seytani.gif
Js12
QUOTE (Sporel @ May 27 2010, 17:29 ) *
iyi de yanilanlar sadece oradaki 50bin kisi. baska herkes farkindaydi.

Sen de bir an heyecanlandın ama di mi itiraf et hahaha.gif
Sporel
QUOTE (elma @ May 27 2010, 10:30 ) *

bu bence de komik. hatta bu yuzden gitmeli bile, onu yazdim futbol forumunda. trabzon macindan once de isyerine bayrak astirmis. cekic.gif

sunu da not duselim: eger fb sampiyon olsaydi bu goruntu fb'nin ligi bagladigina dair iddialari desteklemek icin kullanilacakti. o da ayri komik.
haluk
QUOTE (Sporel @ May 27 2010, 17:47 ) *
bu bence de komik. hatta bu yuzden gitmeli bile, onu yazdim futbol forumunda. trabzon macindan once de isyerine bayrak astirmis. cekic.gif

sunu da not duselim: eger fb sampiyon olsaydi bu goruntu fb'nin ligi bagladigina dair iddialari desteklemek icin kullanilacakti. o da ayri komik.

ya sporel, cok fazla casus filmi seyretmis gibisin
Sporel
QUOTE (Js12 @ May 27 2010, 10:47 ) *
Sen de bir an heyecanlandın ama di mi itiraf et hahaha.gif

d.gif

goruntu gec gelebiliyor bazen internet uzerinden, o yuzden diger macin acik olmasina ragmen heyecanlandim, ama sevinmedim. timsah yuruyusu zaten yasak bizim evde. d.gif zaten goruntunun gec gelmesinin aslinda tam ters yonde isleyecegini farkettim ve heyecanim da sondu.
plasenta
Bu 10 yıl hikayesi de Türkiye kupası gibi olmuş meğer. 52 yıllık ligde 43 tane 10 yıllık periyot var. Bu 10 yıllarda tek başına sadece 5 kere öne geçmiş FB. Bir önceki 78-79 sezonu.

GS 10, TB 9, FB 5, BJK 3. Paylaşılanları yazmadım.
haluk
"Ben 3 sene üst üste şampiyon olacağız derken hedefimi kime göre belirledim; Beşiktaş ve Galatasaray’a göre. Ee ne oldu, sezon sonunda ikisiyle aramızda 10 puan fark vardı."

milliyet gazetesinde gordum simdi bu yaziyi: aleni olarak fenerlilerle kafa buluyor ay, ne ulan bu lol.gif
Sporel
QUOTE (plasenta @ May 27 2010, 11:21 ) *
Bu 10 yıl hikayesi de Türkiye kupası gibi olmuş meğer. 52 yıllık ligde 43 tane 10 yıllık periyot var. Bu 10 yıllarda tek başına sadece 5 kere öne geçmiş FB. Bir önceki 78-79 sezonu.

GS 10, TB 9, FB 5, BJK 3. Paylaşılanları yazmadım.

son 10 sene diye bir derdim yok da paylasilanlari yazinca fb bu kadar sefil cikiyor mu? hahaha.gif yazmayinca 10 seneyi onde bitiren iki takima digerleriyle ayni muameleyi yapmis oluyorsun.
Sporel
bence bunu olcmenin iki guzel yolu var. biri plasentanin yaptigi son 10 yillik dilimler. orada yakin hafizada kim ustun cogunlukla ona bakiyorsun. diger bir yol da toplam sampiyonluk sayisinda kim onde. onu yapinca cikan rakamlar sunlar (paylasilanlari 1/2 olarak dagittim, hile yok bizde hahaha.gif).

fb 44, gs 7.5, bjk 0.5.

gs'nin 7.5'unun sadece 3'u oned olunana yillardan geliyor, kalani fb ile paylasilan yillar.

0.5 yerine iki takima da bir verirsen fb 49, gs 12, bjk 1 oluyor.

yani fb 1959'dan beri 49 yil ligde en cok sampiyon olan takimmis, onlarin 10'unda bunu baskasiyla paylasmis (9 sefer gs, 1 sefer besiktas.) gs ise 3 sezon.
hutku
QUOTE (Sporel @ May 27 2010, 17:26 ) *
ikincisi su: essek yukuyle para haca, dunyanin en iyi hocalarindan birini getir, devre arasi yine suruyle transfer yap, sonra son macta ucunculuk mucadelesi yaparken ve takimin sahada kaybederken ancak rakibin sampiyonluk kaybetti diye sevin. bu bana bayagi bayagi komik geliyor.

yani bu da az değil aslında.. hahaha.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.