QUOTE (Breyf @ May 27 2010, 14:15 )

Hatırlatmasalar hatırlayacaktın sankı 71'dekı olayı. Ben dunyada yoktum, sen kac yasındaydın? Eglence tarafına bır sey demıyorum. Ah keske FB yenemese dıye beklerken bır de ustune bu gelınce kaymaklı ekmek kadayıfı gıbı olmustur tabıı. Insanların eglenmesı mutlu olması cok dogal. Essegın bır tarafına su kacılmasıda soku atlattıkdan sonra ınsana kızgınlık degıl, artık degısık bır keyıfe donusuyor. Insana kendı camıasının sandıgından daha da buyuk oldugu ızlenımı verıyor.
uc gundur Turkıye'deyım, olayın uzerınden kac gun gectı her tarafta mılletın agzında bu konu var. Ben dısardan geldıgım ıcın bana ozel yapılan bır sey de degıl. Pek o konuların konusulacagı bır ortamda degılım ama etrafta ınsanların bırbırlerıyle konusmalarını duyuyorum.
Neyse benım merak ettıgım, forumdakıler o anons geldıgınde ne hıssettıler? Hassıktır dıyen ve ya oley sampıyonuz dıyen oldu mu aranızda bır an ıcın?
Mac oynanırken bjk'nın attıgı golu bızım ekranda vermedıler. bızım son dakıkalarda ben o macın 2-0 devam ettıgını sanıyordum. anons olunca nasıl olur ya, 2-1 ne zaman oldu dedım, o sırada dıger maca baktım yoktu 2-2 gıbı bır durum, gerı pas yapılması cok kısa bır sureydı, koltukta oyle coktum salak salak bakındım etrafıma. Mac bıttı salaklar sahaya gırınce hıc onemsemedım, komık durum olacakmıs fılan hıc aklıma bıle gelmedım. Uzuntu coktu.
Rustu konusu tartısıldı mı forumda? Spor etıgıne uygun buluyor musunuz davranısını?
evet essegin bilmemnesine su kacirdilar, orasi dogruda boyle bir sey olunca hep ayni sey oluyor.
6-0 lik sonucun uzerinden en az bir 5 yil gecti, hala ayni yerde olan bir suru adam var memlekette,
sizinkisi daha cok taze, dur bekle biraz
rustunun durumunu tumuyle takip etmiyorum, dogruluk derecesini bilemiyorum ama aziz yildirim
gun gectikce batiyor. bir kac gun once gazetedeki haberlere gore efes le oynana basketbol playoff
unda bazi kimseleri bursaspor diye tezahurat yaptiklarini soyleyip sikayet ediyordu, resmen travma geciriyor