Help - Search - Members - Calendar
Full Version: WC 2010 F Grubu
Omuzomuza > Spor Forumları > Futbol Forumu
Pages: 1, 2
Istanbulguy

14 Haziran 2010 21.30
İtalya – Paraguay Royal Bakofeng Stadyumu, Rustenburg

15 Haziran 2010 14.30
Yeni Zelanda – Slovakya Peter Mokaba Stadyumu, Polokwane

20 Haziran 2010 17.00
İtalya – Yeni Zelanda Green Point Stadyumu, Cape Town

20 Haziran 2010 14.30
Slovakya – Paraguay Coca-Cola Park, Johannesburg

24 Haziran 2010 17.00
Paraguay – Yeni Zelanda Loftus Versfield Stadyumu, Pretoria

24 Haziran 2010 17.00
Slovakya – İtalya Nelson Mandela Bay Stadyumu, Port Elizabeth

Bu gruptan bence Paraguay ve Slovakya cikar. Tek buyuk surprizimi burada diyorum. Italya elenir diye...bakalim olacak mi smiley.gif

Cem
özkan
İtalya ve Paraguay tur atlar, Slovakya sürpriz yapıp Paraguayın yerini alabilir ama.
Ali
Italya Paraguay diyorum, ama son maca girilirken Yeni Zelanda 3 puan Slovakya 0 olursa Yeni Zelanda cikabilir seytani.gif seytani.gif

Ali Ozkan
epeci
bu grupta yeni zelanda'yi destekliyorum. biraz haka dansi gorelim...

italya yine averajla maverajla cikar smiley.gif
Breyf
Italya PAraguay maci sikici geciyor. Ne pozisyon oluyor ne duzgun bir atak, Spiker Buffon'un 2006'da en seksi futbolcu oldugundan bahsetmeye basladi.
Breyf
Atti Paraguay sappi.gif SImdi guzellesir mac.
Qelebex
QUOTE (Breyf @ Jun 14 2010, 22:09 ) *
Atti Paraguay sappi.gif SImdi guzellesir mac.

sappi.gif

kaşla göz arasında finale çıkıyor kupa falan alıyor bu italyanlar da... sinir oluyorum.
Gelincik
Ne cok Paraguay'li varmis burada yahu! Resmen 10 kisi bagirdi gol diye lol.gif
Istanbulguy

Antipatiklesmeye basladi Italyan futbolcular golden sonra.....haydi Paraguay, al su maci smiley.gif Gerci, Paraguay, beklentilerimin altindaydi ilk yarida. Bayagi bir baski kuracaktir Italya ikinci yarida...bakalim Paraguay dayanabilecek mi ?

Cem
Breyf
QUOTE (Istanbulguy @ Jun 14 2010, 19:21 ) *
Antipatiklesmeye basladi Italyan futbolcular golden sonra....

Kupa cok nazik, cok sakin geciyor zaten. Bizim burda olmamiz lazimdi. Sabri ve Emre'nin yoklugu hissedliyor.
Breyf
Paraguay Kalecisi iskaladi 1-1
Ali
Kalecilerin turnuvasi olacak galiba, Paraguay kalesine bir ucan bidon koymus.
Istanbulguy
QUOTE (Ali @ Jun 14 2010, 22:51 ) *
Kalecilerin turnuvasi olacak galiba, Paraguay kalesine bir ucan bidon koymus.

hahaha.gif

Cem
Breyf
Paraguay niyeti bozdu. Santa Cruz girdi.
muratbey
uyku.gif uyku.gif

vuvuzelalar bile uyudu be. motherfuckers...cinnet.gif
epeci
ben begendim valla guzel mac oldu.

top bir o kalede bir bu kalede sayin seyirciler spiker.gif
Murat
Çok az maç seyrettim, onun için ne kadar isabetli gözlem yapabildiğim tartışılır. Sanki top çok ani yön değiştirdiği (tabiri caiz ise uçtuğu) için kaleciler özellikle sert toplarda çok zor durumlarda kalıyorlar gibi geliyor bana. Daha fazla şut atılırsa daha fazla kaleci komedisi olacakmış gibi...
hutku
Top uçtukça içeri girmesi de zorlaşıyor sanki.. d.gif
Tortured_Fragile_Mind
Bu kadar under olan bir Dünya Kupası değil herhangi bir organizasyon görmedim.
özkan
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ Jun 15 2010, 09:38 ) *
Bu kadar under olan bir Dünya Kupası değil herhangi bir organizasyon görmedim.

Belliydi zaten çok dandik bir DK olacağı. 11 maçın 10'u alt, ortalama 1,63 gol oranı. Futbol en alt seviyelerde. Stad atmosferi arı kovanı, ne heyecan bırakır seyircide, ne de oyuncuda. Bu gerzek ses yasaklanmazsa bir daha nah Afrika'ya organizasyon verilir.

Tortured_Fragile_Mind
Favorinin hiç 2-1 kazanmadığı Dünya Kupası da olur mu acaba hahaha.gif
hutku
Pepe dışında vasat bir İtalya..
özkan
QUOTE (Murat @ Jun 15 2010, 07:39 ) *
Çok az maç seyrettim, onun için ne kadar isabetli gözlem yapabildiğim tartışılır. Sanki top çok ani yön değiştirdiği (tabiri caiz ise uçtuğu) için kaleciler özellikle sert toplarda çok zor durumlarda kalıyorlar gibi geliyor bana. Daha fazla şut atılırsa daha fazla kaleci komedisi olacakmış gibi...

Carragher ağlamaya başlamış top yüzünden. Alman Bundesliga'da dünya kupası topu olan Jabulani'yi ikinci devreden itibaren kullandıkları için turnuvada çok az gol atılmışta, sadece Almanlar topa alışmış bu yüzden en farklı galibiyeti onlar almışmış d.gif

En gidi koca İngiltere cry2.gif
Murat
Top uçtukça kontrolunun, kaleci veya oyuncu fark etmez, zorlaşması ve dolayısıyla doğru düzgün top oynanamaması normaldir bence. Ama kısır futbolun ve skorların sadece bununla alakalı oldupunu sanmıyorum.

Grup maçlarının ilkinde takımların temkinli ve öncelikli kaybetmemeye oynamalarrı bence normal. Zaten artık eskisi kadar güç farkı yok takımlar arasında. Misal, bir Yugoslavya-Zaire maçı 9-0 bitiyordu eskiden, şimdi Gana Sırbistan'ı yeniyor hem de maç sonrası neden sadece 1-0 diye düşünüyorsun. Öbür tarafta G.Kore-Yunanistan'ı 2-0 yeniyor sanki mavi formalılar (fanatik taraftarları kusura bakmasın) top oynamayı dün öğrenmişler gibi sanki. Eskiden var mıydı Asya veya Afrika takımının Avrupa takımını yenme ihtimali?

Ayrıca artık çok para var bu işin ucunda da. Dolayısıyla, ilk maçlarda yenilmemeyi ön plana almaları normaldir. Turnuva ilerledikçe yenme zorunlulukları başlayacak ve daha saldırgan oynayan takımlar göreceğiz diye düşünüyorum.
özkan
QUOTE (Murat @ Jun 15 2010, 09:11 ) *
Top uçtukça kontrolunun, kaleci veya oyuncu fark etmez, zorlaşması ve dolayısıyla doğru düzgün top oynanamaması normaldir bence. Ama kısır futbolun ve skorların sadece bununla alakalı oldupunu sanmıyorum.

Grup maçlarının ilkinde takımların temkinli ve öncelikli kaybetmemeye oynamalarrı bence normal. Zaten artık eskisi kadar güç farkı yok takımlar arasında. Misal, bir Yugoslavya-Zaire maçı 9-0 bitiyordu eskiden, şimdi Gana Sırbistan'ı yeniyor hem de maç sonrası neden sadece 1-0 diye düşünüyorsun. Öbür tarafta G.Kore-Yunanistan'ı 2-0 yeniyor sanki mavi formalılar (fanatik taraftarları kusura bakmasın) top oynamayı dün öğrenmişler gibi sanki. Eskiden var mıydı Asya veya Afrika takımının Avrupa takımını yenme ihtimali?

Ayrıca artık çok para var bu işin ucunda da. Dolayısıyla, ilk maçlarda yenilmemeyi ön plana almaları normaldir. Turnuva ilerledikçe yenme zorunlulukları başlayacak ve daha saldırgan oynayan takımlar göreceğiz diye düşünüyorum.

Top çok acaip olsa bile topa alışmak maç içinde çok zor bir şey değil. 5 pastan sonra ne şiddet ile topa vurman gerektiğinin öğrenirsin.

Grup maçlarında. özellikle ilk maçlarda biraz daha temkinli yaklaşmalarını da anlarım ama seviye olarak çok düşük futbol oynanıyor bence.
Güç farkının çok azaldığı zaten yeni bir şey değil, en son 82 senesinde abuk subuk 9-10 farklı maçlar oynnadı. Uzun süredir maçların sonuçları çok büyük farklar ile bitmiyor. Galiba en son olarak BAE ve Suudi Arabistan biraz fark yemişlerdi ama onlar da yemeyecekse kim yiyecek d.gif

"Alttakiler" topu öğrenmelerin yanında bir de "Üsttekilerin" kendilerinde farkın aynı kalmasını sağlayacak bir hamlede bulunamadı. Birde maçların yoğunluğu da Dünya kupalarında başka bir etken, aynen bu arı vısıltısı gibi d.gif
Ali
Oh be, herkese muhalefet edeyim hahaha.gif

1) Takimlar arasindaki farkin azaldigini dusunmuyorum, bilakis elit takimlar ile digerleri arasindaki farkin iyice acildigi fikrindeyim. Bunun icin baktigim gosterge birkac tane uc skor olup olmadigi degil. Kuzey Kore aksam Brezilya'dan 6 yerse takimlar arasindaki mesafe acik kalmis mi diyecegiz?

Eskisi gibi arada bir farkli skor olmamasinin sebebi olayin cok medyatik olup, artik en esek takimin bile uc kurus defans yapacak kadar futbol olmasi. Birinci faktor cikip sahaya saldir Allah, 7 yesem ne olur tipi futbolu engelliyor, butun dunya izliyor, isin icine ciddi paralar girmis, kimse rezalet yasamak istemiyor, ikinci faktor de futbol acisindan o kadar fark atilmasini zorlastiriyor. Ama bu skorla ilgili bir durum, yani 2-0 ile 6-0 arasindaki farka bakip bence yanlis sonuc cikartiriyor.

Benim baktigim gosterge hani ufak tefeklerden vazgectim, ikinci grup takimlardan dahi bir Brezilya, Ispanya'yi yenebilme ihtimaline ne oldugu, ben bu intimalin eskiye gore azaldigini, ucuncu grup takimlar icin ise hic hic kalmadigi fikrindeyim.

20 sene once Cezair almanya'yi yendi, bugun 20 mac yapsalar o sonuc cikmaz,takimlar bence yalsmiyor, bilakis elit takimlar uzaklasiyor.

2) Maclarin sIkIcI olduguna da katilmiyorum, daha dogrusu neye gore sIkIcI diye sorgulamak lazim diyorum.

1982 yilinda TV karsisina gecip Dunya Kupasi'ni izledigimizde sezon boyunca izledigimiz futbol kendi harika ligimiz ve de 5-6 tane Avrupa Sampiyon Klupler Kupasi maci, yani senede 3-5 dogru duzgun mac gorup, Eder, Zico, Socrates'in karsisina gecip, dogal olarak neredeyse orgazm oluyorduk.

Bugun yaz geldiginde ben kendi adima 30 tane Premiership, 40-50 tane La Liga ve onemli sayida CL, biraz EL, biraz Serie A maci seyretmis oluyorum. Bunlar arasainda onemli bir kismi cok iyi maclar oluyor.

E o zaman da dogal olarak bu milli takim maclari yavan diye dusunebilir insan, her sene bilmem kac tane Barca Inter, Barca Chelsea, Real Barca, Man U Chelsea, Man U Arsenal, Milan bilmem ne vs. maci seyrederse Italya Paraguay'dan verim alamaz tabii.

Dunya Kupasi'ndan zevk almak, vay be nefutbol oynaniyor, dokturuyor adamlar diyebilmek istiyorsaniz Kupa'dan onceki iki sezon futbol diye sadece Turkcell Super Futbol Ligi'ni izleyin, haftada iki mactan iki sezon yeter. Dunya Kupasi'ni yasli gozlerle Allahim, bu lutuf bana mi diye seyredersiniz.

Benim acimdan bunun tek istisnasi (Japonya Kamerun macini izlemedim bu turnuva) Cezayir-Slovenya maciydi, kalanlar iyiye yakin, bazilari epey iyiydi bile. Eger beklentiniz dogru olursa, Dunya Kupasi'nda Chelsea-Inter, Inter Barca, Barca Real. Man U-Arsenal vs seviyesinde futbol belki belki yari finalde olur, ama genel olarak turnuva bu seviyede olmaz, onu da beklememek lazim diye bakarsaniz, maclari bence daha gercekci degerlendiririz.

Futbol degisti, elit klupler aldi basini gitti, bu bir derece elit milli takimlara dahi yansidi, klupler muthis futbol oynuyorlar, dunyada bu ise ayrilan para arttikca futbol da muthis bir oyun oluyor, ama milli takimlar artik sadece istisnai olarak sezon icinde alistigimiz en tepedeki klup takimlari gibi top oynayabilecek, belki bu kupa Ispanya. Yine de kupanin tadina varalim.

Ali
Murat
Ben maçlar zevksiz demedim zaten. Yine de az maç seyrettiğimi tekrar vurgulayayım.

QUOTE (Ali @ Jun 15 2010, 12:05 ) *
Oh be, herkese muhalefet edeyim hahaha.gif

1) Takimlar arasindaki farkin azaldigini dusunmuyorum, bilakis elit takimlar ile digerleri arasindaki farkin iyice acildigi fikrindeyim. Bunun icin baktigim gosterge birkac tane uc skor olup olmadigi degil. Kuzey Kore aksam Brezilya'dan 6 yerse takimlar arasindaki mesafe acik kalmis mi diyecegiz?

Eskisi gibi arada bir farkli skor olmamasinin sebebi olayin cok medyatik olup, artik en esek takimin bile uc kurus defans yapacak kadar futbol olmasi. Birinci faktor cikip sahaya saldir Allah, 7 yesem ne olur tipi futbolu engelliyor, butun dunya izliyor, isin icine ciddi paralar girmis, kimse rezalet yasamak istemiyor, ikinci faktor de futbol acisindan o kadar fark atilmasini zorlastiriyor. Ama bu skorla ilgili bir durum, yani 2-0 ile 6-0 arasindaki farka bakip bence yanlis sonuc cikartiriyor.

Benim baktigim gosterge hani ufak tefeklerden vazgectim, ikinci grup takimlardan dahi bir Brezilya, Ispanya'yi yenebilme ihtimaline ne oldugu, ben bu intimalin eskiye gore azaldigini, ucuncu grup takimlar icin ise hic hic kalmadigi fikrindeyim.

20 sene once Cezair almanya'yi yendi, bugun 20 mac yapsalar o sonuc cikmaz,takimlar bence yalsmiyor, bilakis elit takimlar uzaklasiyor.

Takımlar arasındaki fark azalmamışsa, nasıl olup da bir Asya takımı elini kolunu sallaya sallaya Avrupa'dan gelen bir takımı yenebiliyor? Eskiden mümkün müydü bu? Cezayir Almanya'yı yendiğinde büyük sürprizdi. G.Kore Yunanistan'ı, Gana Sırbistan'ı yenince şaşıran var mı? Varsa da ben duymadım daha. Yarın Drogba'lı Fildişi Sahili Almanya'yı yense şaşıran olur mu? Asıl Fildişi Sahili gruptan çıkamadı diye eleştirmişti millet geçen kupada. Eskiden Zaire gol atar mı kısmını bile geçtim, üç maçta 20 gol yer mi diye konuşulurdu.

Orta Amerika'dan gelen takımın 10 yediğini gördüm ben dünya kupasında. Hem de Macaristan'dan yemişlerdi galiba. Şimdi Macaristan, bırak 10 atmayı, Orta Amerika'dan gelen bir takımı yenebilir mi acaba?

2) Maclarin sIkIcI olduguna da katilmiyorum, daha dogrusu neye gore sIkIcI diye sorgulamak lazim diyorum.

1982 yilinda TV karsisina gecip Dunya Kupasi'ni izledigimizde sezon boyunca izledigimiz futbol kendi harika ligimiz ve de 5-6 tane Avrupa Sampiyon Klupler Kupasi maci, yani senede 3-5 dogru duzgun mac gorup, Eder, Zico, Socrates'in karsisina gecip, dogal olarak neredeyse orgazm oluyorduk.

Bugun yaz geldiginde ben kendi adima 30 tane Premiership, 40-50 tane La Liga ve onemli sayida CL, biraz EL, biraz Serie A maci seyretmis oluyorum. Bunlar arasainda onemli bir kismi cok iyi maclar oluyor.

E o zaman da dogal olarak bu milli takim maclari yavan diye dusunebilir insan, her sene bilmem kac tane Barca Inter, Barca Chelsea, Real Barca, Man U Chelsea, Man U Arsenal, Milan bilmem ne vs. maci seyrederse Italya Paraguay'dan verim alamaz tabii.

Dunya Kupasi'ndan zevk almak, vay be nefutbol oynaniyor, dokturuyor adamlar diyebilmek istiyorsaniz Kupa'dan onceki iki sezon futbol diye sadece Turkcell Super Futbol Ligi'ni izleyin, haftada iki mactan iki sezon yeter. Dunya Kupasi'ni yasli gozlerle Allahim, bu lutuf bana mi diye seyredersiniz.

Bu kısmına katılıyorum. Hatta ilk seyrettiğim maçta aynı tamamen şeyi düşündüm.

Eskiden televizyon başında "vay demek çok övülen Fazekas böyle bir futbolcuymuş, vay be şu Socrates neymiş meğer" nidalarıyla çenem yere düşmüş seyrederdim. Şimdi Gana-Sırbistan maçına bakarken Gana takımındaki 1 Sırbistan takımındaki 2 futbolcuyu ilk defa seyrediyor oluyorsun. Bu da bir şey söylemiyor tabii.

Ayrıca, sene boyunca EPL falan seyrediyor olmak da buradaki maçlara olan ilgiyi düşürüyor. Eskiden kaçırdığım maçları banta alır gece seyrederdim. Şimdi hiç öyle bir ihtiyaç hissetmiyorum...

Futbol degisti, elit klupler aldi basini gitti, bu bir derece elit milli takimlara dahi yansidi, klupler muthis futbol oynuyorlar, dunyada bu ise ayrilan para arttikca futbol da muthis bir oyun oluyor, ama milli takimlar artik sadece istisnai olarak sezon icinde alistigimiz en tepedeki klup takimlari gibi top oynayabilecek, belki bu kupa Ispanya. Yine de kupanin tadina varalim.

Ali

Milli takımlar konusunda farklı düşünüyorum.

Brezilya bu kupada Fildişi Sahili'ne elenebilir örneğin. Ya da İtalya Paraguay'a kaybedebilir. 2002'de G.Kore İtalya'yı ve İspanya'yı elediğinde ev sahipliği, hakemler falan demiştik, ki büyük ölçüde öyleydi. Bu sene yine İtalya'yı eleyebilirler ve gayet de olası bir durum bana göre.

Ama her kupada çok farklı takımlar olması normaldir. 1982 Kupasında Brezilya farklıydı mesela, 1978'de Hollanda. Bu sene İspanya farklı. 2002'de Brezilya farklıydı, 2006'da ise hiç öyle bir durum yoktu. Farklı olmak kupayı kazanacağın anlamına gelmiyor, ama diğerlerinden üstün görünüyorsun. Bu sene se üstün görünenler var ama üstün görünenler cart diye herhangi biri tarafından elenebilir artık. Örneğin ABD Konfederasyon Kupasında olduğu gibi İspanyayı çuvala koyup yollayabilir. 1982'de Brezilya'yı Kanada'nın çuvala koyma ihtimali neydi?
epeci
yalniz 2002 - 2010 arasinda guney kore'nin gosterdigi ilerleme (daha bir mac oynadilar ama kumaslari belli) ve turkiye'nin gosterdigi gerileme ne kadar bariz...
özkan
Farklar nasıl artmış Allahını seversen Alicim ?

Futbolu yöneten iki kıta varken ilaveten bir Afrika kıtası ve Uzak Doğu Asya ve ABD'de daha girdi bu ikilinin aralarına. Şampiyonluk için biraz daha erken belki ama Nijerya, Fildişi Sahilleri, Ghana, Senegal, Akdeniz Afrikasından birileri, G.Kore, ABD yarı finale kalsa kim çok büyük sürpriz oldu diyebilir ? Angola ile Slovenya arasında ne kadar bir güç farkı olabilir ? veya Togo ile Slovakya arasında ?

Orta Amerika ülkeleri ve Orta Doğu ülkeleri benim için hala 20 sene önceki Cezayir, Fas durumunda. Bir BAE'nin veya Suudilerin Almanları yenmesi benim için hala çok büyü bir sürpriz olur ama Ghana'nın, Nijerya'nın veya Fildişi Sahililleri'nin yenmesi olmaz. Aynen G.Kore'nin Yunanistan'ı yenmesi çok büyük sürpriz olmadığı gibi veya Japonya'nın Kamerun'u yenmesi gibi. Gerçi KAmerun'un yenilmesi benim için sürpriz oldu ama bu turnuva öncesi Japonya'nın bana çok kötü gözükmesinden kaynaklanıyor. Afrika, Uzak Doğu Asya ve ABD

Buna karşın ben hala milli takımlar seviyesindeki turnuvalardan çok çok daha kötü bir turnuva izlediğimi biliyorum. Bu 1 sene boyunca 100 küsür kalbur üstü klüp takımı maçlarını izleyip seviye farkını fark etmemiş olmadığımdan değil, bariz bir şekilde oyunun çok kötü olduğundandır. Ben G.Afrika'yı konfederasyon kupasında da izledim, İngiltere'yi eleme maçlarında da izledim. Şimdiye kadar tek iyi top oynayan takım Almanya'ydı. Gerçi ağır toplardan Brezilya, Portekiz, Fildişi Sahilleri ve İspanya var elimizde, ümit tükenmiş değil.
Tortured_Fragile_Mind
Fildişi'nin bu kadar ön planda olup Afrika kıtasını sürklase eden Mısır'ın turnuvada bile olmaması çok enteresan.
Tortured_Fragile_Mind
11/12 under dumur.gif
özkan
Ka mate Ka mate
Ka ora Ka ora

klark.gif

Ne zaman atmış golü Kiwiler, Slovakya kazansaydı tur atlama şansı oldukça yüksek olurdu, bizde 84 dakikada oyuna giren dünya yıldızımızı bir maç daha fazla seyretme şansına sahip olurduk d.gif
Murat
Maçı seyretmedim de, zaten sakatlığı dolayısyla Stoch'un oynamayacağı beklenmiyor muydu?
özkan
QUOTE (Murat @ Jun 15 2010, 16:08 ) *
Maçı seyretmedim de, zaten sakatlığı dolayısyla Stoch'un oynamayacağı beklenmiyor muydu?

Ben kendisini doğru düzgün seyredemedim, bu yüzden Slovakya'nın tur atlamasını istiyorum. Ne tür bir sakatlığı olduğu konusunda pek bir bilgim yok, iğneleme değildi smiley.gif
hutku
Hocanın oğlu var kotada orda önce. dil.gif
hutku
Portekiz-Fildişi koşuşturma gidiyor bakalım..İlk yarı sıfıra sıfır..Ronaldo'yu gördüm sadece,direğe vurdu yine..

Şu Portekiz yıllardır ileriye bi duba bulamadı gitti..
hutku
Slovakya savunması oyuncusunun adı gibi tam bir salata.. hahaha.gif
Ali
Paraguay'I ciddi begendim ben.

Slovakya'yi buraya getiren sisteme Elma'nin bacagi...tekme, cift dalma, topla en estetik iliskisi nalbantin at ayagiyla iliskisine benzeyen bir takim.

Ben Slovakya'yi Salata'dan ziyade salatanin malzemelerinden birine benzettim.

Ipucu: bu malzeme cacikta da kullaniliyor, yogurt, zeytinyagi, sarimsak, tuz, dereotu ya da nane de degil.

Ali
Ali
Oh be!
Istanbulguy
QUOTE (Ali @ Jun 20 2010, 15:55 ) *
Paraguay'I ciddi begendim ben.

Ben de.....1-0 one gectikten sonra rakibe dogru durust pozisyon vermediler....atak yapmalarina da pek izin vermediler....Par'in defansif anlayisi bayagi iyi idi...ama tabi Slovakya, hucum yaraticiligi kisitli olan bir takim.

Cem
Qelebex
ho ri te!!!
ha ho ripe!!!.
ka mau!!!! hi!!!
rin rin a pa quia awana ri pa kia ne oki!!. akia ne oki!!

hahaha.gif
hutku
Haydaa...Otur şimdi Yeni Zelanda maçını seyret. hahaha.gif
Ali
Yeni Zelanda 1-0 onde, 4-1 Italya kazanir.

Hollanda-italya
Paraguay-Danimarka

Ceyrek final Hollanda-Paraguay.

Ali
hutku
Aibicim İtalya dediğin gibi fark yaparsa birinci olmuyor mu? Hollanda..?
hutku
Bu 1.86'lık hayvan Cellini mi ne hava toplarında ne iş yapar anlamış değilim..
Istanbulguy

Rezil herif Chiellini....sari karti olan futbolcuyla ciktigi hava topunda dirsek yemis numarasi yapip rakibini attirmaya calisti. Neyse ki, hakem yutmadi numarasini.

Hadi YZ.....dayan ya smiley.gif Zor olacak gerci.

Cem
hutku
ikinciye yuttu teres..
Istanbulguy

Ya, son 16'da (kalacaklar gibi gozukuyor) elenir umarim bu Italyan'lar.

Cem
Istanbulguy

Buyuk ihtimalle grup ikincisi olarak cikacaklar Italyan'lar ve Hollanda'ya dusecekler son 16'da. Icim rahat....Hol (hele bir de, Robben oynayabilirse), yuzde 90 eler Ita'yi.

Ya.....su Meksika dalgasindan bikmadi hala millet smiley.gif

Cem
hutku
Zelanda golü de ofsayt..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.