Istanbulguy
Jun 11 2010, 06:13
15 Haziran 2010 21.30
Brezilya – Kuzey Kore Royal Bakofeng Stadyumu, Rustenburg
15 Haziran 2010 17.00
Fildişi Sahilleri – Portekiz Peter Mokaba Stadyumu, Polokwane
20 Haziran 2010 21.30
Brezilya – Fildişi Sahilleri Green Point Stadyumu, Cape Town
21 Haziran 2010 14.30
Portekiz – Kuzey Kore Coca-Cola Park, Johannesburg
25 Haziran 2010 17.00
Kuzey Kore – Fildişi Sahilleri Loftus Versfield Stadyumu, Pretoria
25 Haziran 2010 17.00
Portekiz – Brezilya Nelson Mandela Bay Stadyumu, Port Elizabeth
Bu gruptan bence Brezilya ve Portekiz cikar.
Cem
Brezilya ve Portekiz.
Nani'nin eksikliği, Drobga'ın eksikliği kadar önemli değil, en azından grup aşamasında.
K.Kore 0 gol ve 0 puan ile eve döner, burası İsviçre değil.
Bence de Brezilya ve Portekiz, Fildisi biraz daha rahat bir gruba dussun isterdim, bu kura isine bir sey yapmak lazim, Arjantin'in grubna bak, sonra buraya Arjantin'den daha guclu uc takim koy.
Istanbulguy
Jun 15 2010, 16:50
Ilk yari sonu itibariyla : Portekiz'i kotu buldum bayagi....uzun zamandir bu kadar silik gormemistim onlari....dogru durust hucum organizasyonlari yok....bir tek Ronaldo'nun direkte patlayan sutu var ofansif anlamda...Deco ne yapiyor belli degil, bari Simao girsin onun yerine. F.Sahili cok daha iyi idi ama net gol pozisyonlari yoktu.
Ikinci yari toparlar diye dusunuyorum Portekiz.....ama mac ortada tabi.
Cem
Beş dakika kadar futbolun varlığını hissetmeye başladık maç biti yau.
Istanbulguy
Jun 15 2010, 18:20
SGE, K.Keita'yi daha once oyuna almaliydi. Portekiz, ikinci yari duzeldi bayagi ama beklentilerin altindaydilar yine de. Ronaldo vasatin altindaydi.
Bence bayagi heyecanli maclar olacak Brez-FS ve Brez-Port maclari.
Cem
muratbey
Jun 15 2010, 19:59
gunduzki maclari seyretmedim. brezilya'nin macini bekliyorum. 5-0 biter. gol seyredelim biraz.
Fildişi büzüşmeden 4-6-0 oynadı..Kore sıkı 4-5-1 olabilir..
Qelebex
Jun 15 2010, 20:47
Kuzey Kore Brezilya ile top diye oynuyor.
QUOTE (hutku @ Jun 15 2010, 18:30 )

Fildişi büzüşmeden 4-6-0 oynadı..Kore sıkı 4-5-1 olabilir..
5-3-2 oynuyor Kore.
Ya Brezilya ve karşıda direnen kırmızıları görünce Türkiye geldi aklıma..Hasan Şaş'da mı var ne..
Kore simdilik iyi direniyor ama bir gol yerlerse dagilirlar. Cocuklar cok motive. 9 numara marslari okunurken agliyordu.

Her zaman Brezilya'yi tutarim ama Kore yemesin ve atsin istiyorum.
dimple
Jun 15 2010, 21:09
QUOTE (hutku @ Jun 15 2010, 22:06 )

Ya Brezilya ve karşıda direnen kırmızıları görünce Türkiye geldi aklıma..Hasan Şaş'da mı var ne..

o zamanin turkiye'si yener bu breizlya'yi. kaka bitmis. elano takimin beyni. maicon ve rubinho brezilya'li gibi. geri kalani vesel manisaspor gibi
QUOTE (dimple @ Jun 15 2010, 19:09 )

o zamanin turkiye'si yener bu breizlya'yi. kaka bitmis. elano takimin beyni. maicon ve rubinho brezilya'li gibi. geri kalani vesel manisaspor gibi
Karsinizda Ahmet Cakar
İstiyoruz Kore yensin tabi ama,bu turnuvada en sürpriz sonuç beraberlik..
Su vuzu bilmem ne belayı yasaklmayan FIFA'ya bacagım gırsın , yeter ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu muhabbetler cikana kadar ben pek etkilenmemistim. Simdi sesi kapatinca anliyorum. Yine de sapitacak derecede rahatsiz etmiyor beni. Gerci ben 4 sene 30 saniyede bir biip diye oten alarmla yasadim ogrenciyken., Eve gelen herkes sen manyak misin diyordu. 4 Sene sonunda biri el atip, abi bunu pili bitmis ondan deyip degistirdi. Beni hic rahatsiz etmiyordu.

Eksikligini de hissetmedim.
dimple
Jun 15 2010, 21:19
QUOTE (SAND^ @ Jun 15 2010, 22:13 )

Su vuzu bilmem ne belayı yasaklmayan FIFA'ya bacagım gırsın , yeter ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maclar kelek olunca vuzuzela'ya takiyor kafayi millet. su brezilya'nin oyununu bizim takimlar kendi sahasinda oynasa isliklar baslamisti.
Bu mu şimdi Brezilya, yazık
QUOTE (Breyf @ Jun 15 2010, 22:22 )

Orası da çok net ve güzel,üç beş saniye farkediyor gibi tv ile..sadece yorum yok..vız vız stadın içindesin.
Telekom Tivibu diye bişey var,maça geliyosun çalışmıyor anasını satim,çamur gbi de görüntü..bir liraya oka köfte..
Albayim Alex olsa acarmiydi Kore kilidini simdiye
QUOTE (Breyf @ Jun 15 2010, 22:29 )

Albayim Alex olsa acarmiydi Kore kilidini simdiye

Bu yaşta zor artık..
Kenarlar daha iyi çalışmalı..
Alex top diye oynar bu Kore'lilerle yaw
Fena yerde verdi serbest vurusu. Gol gelebilir.
Kacti.
QUOTE (özkan @ Jun 15 2010, 19:26 )

Bu mu şimdi Brezilya, yazık

Kabus gibi, bu ne yahu, Romario nerede?
Sagugun ya da bu rakibe heyecanlanmamanin etkisi diyecegim ama oyle bahane mi olur yahu, Brezilya'dan 11 adam cikmis, bir tanesi kaleyi tutan sut atamiyor, Elano da habire onunde duran Korelileri sisliyor.
Ali
Qelebex
Jun 15 2010, 21:41
Maicon saçmaladı yine.
QUOTE (Ali @ Jun 15 2010, 19:40 )

Brezilya'dan 11 adam cikmis, bir tanesi kaleyi tutan sut atamiyor,
Ali
Himmmm, tam yazdim 10 saniye sonra ne oldu
hah..nihayet çarpraza iyice sokuldu attı golü..
QUOTE (Ali @ Jun 15 2010, 19:41 )

Mac Amerikan futboluna benzedi kisa bir sure, Kore'ye hadi bizim hucum siramiz demisler gibi, adamlar golu yiyip orta sahayi gectiler ilk defa takim halinde.
QUOTE (Ali @ Jun 15 2010, 22:41 )

50 kusur dakika beklettin koca takımı..
Rezalet
fildisi bu brezilya'dan bir puan alir sanki...
Brezilya iyi dayandı son dakikalarda

Elbette kendilerini veremediler maça, sonuçta iki tane final maçları var önlerinde ama bu skordan sonra elenirlerse hiç şaşırmam. Farklı bekliyordum Sambacıları. Kaka bitmiş malesef, Robinho yine fena değildi, Maicon çok iyidi ama o kadar.
davids ve vieira maicon'un golu icin istemeden atti diyorlar...
Bu macin tek sevindirici gelismesi Elano'nun gol atmasi. Isteyeni varsa 10'a 15'e bakmam.

Isi zor Brezilya'nin grupta.
Tortured_Fragile_Mind
Jun 15 2010, 22:33
Stop loss yapacaktım Plaso ve Elif önledi
Garantiye dönmesem güzel para gelecekti ama eşeği kaybedip bulma sevinci var şimdi.
muratbey
Jun 15 2010, 22:34
dunga fener'deki deivid'i niye kadroya almamis acaba?.. bu aksamki brezilya takiminda siritmazdi bence deivid.
dijital uyduda mac izlerken omer urundul'un sesini kapatma secenegi de var mi? "evet... dunyada takimlar defans yapmayi ogrendi..." yorumlariyla mac seyretmek istemiyorum ben. 80. dkda teknik ariza olunca kurtulduk bi ara ama 85'te geri geldi herif. ben vuvuzeladan memnunum, asil urundul yasaklanmali.
kore'den mun in guk'un daha fazla oyunda kalmasini isterdim...
QUOTE (aleks @ Jun 15 2010, 20:32 )

Isi zor Brezilya'nin grupta.
Fildisi, Portekiz Brezilya'dan biri elenecek, elenen ilk 16ya kalan takimlarin en az yarisindan daha iyi olacak.
Muhtemelen Portekiz disarida kalacak.
Ali
QUOTE (epeci @ Jun 15 2010, 23:28 )

davids ve vieira maicon'un golu icin istemeden atti diyorlar...
kaleye vuruyor adam ya..niye istemesin..
QUOTE (aleks @ Jun 15 2010, 23:32 )

Bu macin tek sevindirici gelismesi Elano'nun gol atmasi. Isteyeni varsa 10'a 15'e bakmam.

Milli Takımı'na satalım..Başka yerde oynama imkanı yok..
QUOTE (hutku @ Jun 15 2010, 22:03 )

kaleye vuruyor adam ya..niye istemesin..

bana da oyle geldi ama ustatlar ikna olmamis...
QUOTE (hutku @ Jun 15 2010, 14:12 )

Milli Takımı'na satalım..Başka yerde oynama imkanı yok..

Obur golde de asist yapmis. Brezilya'yi tasimis bugun kisacasi.
Her yerde oynar, yeter ki imkan verilsin. Yedeginin Dani Alves oldugu da gozden kacmasin.
QUOTE (aleks @ Jun 16 2010, 00:27 )

Obur golde de asist yapmis. Brezilya'yi tasimis bugun kisacasi.
Her yerde oynar, yeter ki imkan verilsin. Yedeginin Dani Alves oldugu da gozden kacmasin.

Dunga takımı onun üzerine kuruyor artık,başka izah kalmadı..
Tuttukça sorun yok,tutmadığı yerde hoca ile birlikte emekli olur.
Fildişi muamması..Abi bakarmısınız sahayı nerde,nasıl daraltıyor adamlar..
Elano'suz Brezilya

ve K.Kore 5-3-2'si..
plasenta
Jun 16 2010, 20:03
Fildişi-Brezilya maçı 4-3 bitsin. Keita 2 gol 1 asist, Elano 1 gol 2 asist ile bitirsin maçı. Dünya kupasından beklentim budur
dimple
Jun 16 2010, 22:46
komutanim ,futbolcularin piyasa degerlerine bakip analiz yapmaktan sonra yeni bir bulus daha yapmissin. nedir simdi bu sekiller? ne ise yariyor?
nasil bakacagiz bunlara?
ok cikan topcular iyi gibi gozukuyor bana?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.