Hollanda - Brezilya - 2 Tem 17:00, Yayın: TRT 1
Uruguay - Gana - 2 Tem 21:30, Yayın: TRT 1
Arjantin - Almanya - 3 Tem 17:00, Yayın: TRT 1
Paraguay - İspanya - 3 Tem 21:30, Yayın: TRT 1
İki gün ara var,cuma-cumartesi son dörde kalanlar belli olacak.
Tahminlerim:
Brezilya -Hollanda : Brezilya Kazanması gerekir.Yalnız bu Elano durumuna kıllanıyorum.Oynamayacakmış denir yine.Takım onun üzerine kurulu ve Alves aynı görevi tam yapamıyor.O bölgede bütün yük Maicon'a kalıyor.Fakat savunma ve kale süper.Formsuz forvetler ille punduna getiriyor bir şekilde.Hollanda kaliteli oyuncular,orta saha ve hücum hattı etkili.Sıkıntı savunmada..Gol bulabilirler,ama skor tutar mı bu Brezilya'ya,şüpheli..
Uruguay - Gana : Tam ortada maç.Kazananın şansı 3-4 maçına çıkacak olması.Baştan beri ikisini de beğeniyorum.Gana topla daha çok haşır neşir,galiba kazanacak..
Arjantin - Almanya : Arjantin diyorum..Yani şu Messi olmasa,banko Almanya derdim.Ama Messi'yi bir yana koydum,Almanları Mesut'u falan bi tarafa..Tutmadı be,napim.
İspanya - Paraguay : Bosque kendi tarzında inat ediyor.Villa açıkta,Torres tek uç..Haliyle oyun sıkışıyor ve gol atmakta zorlanıyor..Paraguay dikkatli oynayanlardan.Dört maçta bir gol yediler,fakat onlar da atamıyor ve son maçta çok yoruldular..Hani yine belki uzatma penaltılar diyeceğim de,yok be Villa var,diğerleri de var..Çok zor..
plasenta
Jun 30 2010, 07:45
QUOTE (hutku @ Jun 30 2010, 02:50 )

Takım onun üzerine kurulu ve Alves aynı görevi tam yapamıyor.O
O nedenle mi en iyi maçlarını Elanosuz oynadılar?
Tortured_Fragile_Mind
Jun 30 2010, 08:14
Yazık, tatil için bineceğimiz uçak öğleden sonraya ertelendiği için kaçacak Almanya-Arjantin maçı. Gittiğim yerde bir sürü de Alman olacaktı.
Hollanda - Brezilya
Bence son 8'e kalan takımlar içinde en yumuşak olan takım Hollanda. Bunun yanında ama diğer 8 takıma göre ne orta sahada ne de ileride aman aman bir üstünlüğü yok. Gol atma ihtimalleri, hele bence son 8 takım içindeki en iyi defansa sahip olan takıma karşı çok çok iyi bir gün yakalarlarsa ancak olur. Kısaca Hollanda çok iyi bir gün yakalaması lazım ki en azından gol atabilsin, bunun yanında da mutlaka gol ve goller yiyecektir. Bence bu turda en tahmin edilebilir maç bu maç.
Uruguay - Gana
Uruguay grup maçlarından sonra G.Kore maçında beni olumsuz şekilde düşündürmeye başladı. Ghana'nın en iyi oyuncusunun, Ayew'in sarı kart cezalı olması üzücü gerçekten. Bu turdaki en ortadaki maç bence. Her türlü sonuç çıkabilir. Uruguay'da Suarez ve Forlan'ın yanında Cavani'de başlarsa Ghana'nın işine gelebilir. Gönlüm küçük kardeş Uruguay yerine Ghana'dan
Arjantin - Almanya
Messi beni açıkçası şu ana kadar hayal kırıklığına uğrattı, oyun içinde çok bencil davranıyor. Arjantin şimdiye kadar oynadığı bütün maçlarda öne geçti ve ondan sonraya arkaya yaslandı. Meksika maçında bile gol yemediği sürece illaki delice hücüm etmeyeceğini gösterdi ama orta sahayı rakibine kaptırmıştı. Ben olsam bu maçta di Maria-Veron-Mascerano-M.Rodriguez ve ileride Messi ve Tevez ile başlardım. Almanya ise geri düştüğü tek maç olan Ghana maçını açamamıştı, eğer yine geriye düşerse maçı çeviremez. Bu yüzden daha defansizf oynar muhtemelen. Bu da Arjantin'in işine gelir, maç golsüz ilerledike zaten tura daha olarak gördüğüm Arjantin çok daha kolay yarı finale kalabilir.
Paraguay - İspanya
Paraguay'dan bir sürpriz belkiyorum. İsviçre maçına yakın bir maç bekliyorum ve İspanya'nın elenmesini istiyorum.
Finalde ilk defa Brezilya - Arjantin izleyeceğimizi umuyorum
dimple
Jun 30 2010, 10:50
brezilya ilk maclardan sonra epey formunu yukseltti.
ispanya cok sıkıcı oynuyor. 20 tane top cevirip poziyona giremiyor. alan kapatip kontraya yatacaksin bunlara. birak %70-30 top yapsinlar. dun portekiz ilk devre bir kac onemli firsati yakaladi. bir kaza golu atabilseler evlerine postalamisti ispanya'yi. isvicre de oyle yapmisti.
muhtemelen turlar ilerledikce bir takim tekrarlar bu isi. kalan tum takimlarda bunu yapacak guc var gibi.
hollanda bekledigimin aksine cok zayif. gana'yla beraber bu 8 takimin en kotusu gibi gozukuyor.
almanya brezilya-arjantin sampiyonluk icin one cikiyor.
QUOTE (plasenta @ Jun 30 2010, 08:45 )

bilemem..
QUOTE (özkan @ Jun 30 2010, 10:59 )

Hollanda - Brezilya
Bence son 8'e kalan takımlar içinde en yumuşak olan takım Hollanda. Bunun yanında ama diğer 8 takıma göre ne orta sahada ne de ileride aman aman bir üstünlüğü yok. Gol atma ihtimalleri, hele bence son 8 takım içindeki en iyi defansa sahip olan takıma karşı çok çok iyi bir gün yakalarlarsa ancak olur. Kısaca Hollanda çok iyi bir gün yakalaması lazım ki en azından gol atabilsin, bunun yanında da mutlaka gol ve goller yiyecektir. Bence bu turda en tahmin edilebilir maç bu maç.
Hollanda'yı yine sadece özetten seyrettim. Özette Slovakya'ya verdikleri pozisyonlara bakıp, o takımın forvetinin 2/3'ünün de bu sezon Türkiye Züpper Liginde Ankaragücü ve Fenerbahçe'de oynayacaklarını düşününce, katılmamak elde değil.
Uruguay - Gana
Uruguay grup maçlarından sonra G.Kore maçında beni olumsuz şekilde düşündürmeye başladı. Ghana'nın en iyi oyuncusunun, Ayew'in sarı kart cezalı olması üzücü gerçekten. Bu turdaki en ortadaki maç bence. Her türlü sonuç çıkabilir. Uruguay'da Suarez ve Forlan'ın yanında Cavani'de başlarsa Ghana'nın işine gelebilir. Gönlüm küçük kardeş Uruguay yerine Ghana'dan

Uruguay'ın forvetleri Gana'nınkilerden çok daha iyi ama Gana takım olarak daha dengeli bence. Bana da bir şekilde Gana alır gibi geliyor.
Arjantin - Almanya
Messi beni açıkçası şu ana kadar hayal kırıklığına uğrattı, oyun içinde çok bencil davranıyor. Arjantin şimdiye kadar oynadığı bütün maçlarda öne geçti ve ondan sonraya arkaya yaslandı. Meksika maçında bile gol yemediği sürece illaki delice hücüm etmeyeceğini gösterdi ama orta sahayı rakibine kaptırmıştı. Ben olsam bu maçta di Maria-Veron-Mascerano-M.Rodriguez ve ileride Messi ve Tevez ile başlardım. Almanya ise geri düştüğü tek maç olan Ghana maçını açamamıştı, eğer yine geriye düşerse maçı çeviremez. Bu yüzden daha defansizf oynar muhtemelen. Bu da Arjantin'in işine gelir, maç golsüz ilerledike zaten tura daha olarak gördüğüm Arjantin çok daha kolay yarı finale kalabilir.
Kağıt üstünde Arjantin çok rahat almalı. Ama Almanya takım oyunu Arjantin orta oyunu oynuyor. İlk golü Arjantin atarsa bence turu da geçerler. Ama Almanlar atarsa, o zaman Arjantinlilerin ne kadar takım olabileceğini ve kenardaki megalomanın sahadakilere ne kadar hakim olabileceğini göreceğiz.
Paraguay - İspanya
Paraguay'dan bir sürpriz belkiyorum. İsviçre maçına yakın bir maç bekliyorum ve İspanya'nın elenmesini istiyorum.
Bence çeyrek finalin tahmini en kolay maçı bu. İsviçre maçı gibi maçlar sık sık olmaz. İspanyollar rahat alırlar gibi geliyor bana.
Brezilya-İspanya finali olabilir. Olsun da zaten. Yıllardır en iyi takımlar bu ikisi. Konfederasyon Kupasında da final oynayamamışlardı, burada oynasınlar...
hollanda finalist gibi diyebiliriz.
QUOTE (plasenta @ Jun 30 2010, 08:45 )

Sayın abicim,ben bi mevzuya kıllandım mı,sen de beni ciddiye al biraz ya.
İlginç !
Bu turnuvanın en aptal maçını izledim açıkçası ama gayet heyecanlandıydı. İlk yarı Brezilya 4-0 falan yapması gerekirken ikinci yarı da Hollanda maçı 4-1 yapması gerekiyordu. Huntelaar kadar da geriz zekalı birisini son zamanlarda pek görmedim, hele bu turnuvada hiç yok böylesi.
Brezilya'nın da tam bir cam çenesi varmış. İlk vuruşta yere serildi. Dunga dingili de gider artık. Ayrıca biraz Arjantin'lilik de gördüm maç boyunca
Neyse artık hem şampiyon olacağız hem iki ülkeyi birden yakalamış olacağız hem Brezilya'nın kıta harici tek şampiyonluk ünvanını alacağız. Çok güzel şeyler olacak
Istanbulguy
Jul 2 2010, 18:03
Cogu kez oldugu gibi, kaleci, hak ettigi halde, on plana cikmayacak medyada filan...ama bence macin tartismasiz kahramani Skatenburg idi. Ilk yarida 35. dakikada filan Kaka'nin muhtesem sutunu inanilmaz sekilde cikardi....sonra, ilk yarinin uzatmalarinda Maicon'un tam koseye giden sutunu parmaklarinin ucu ile cikardi (hani hakemin gormeyip aut verdigi pozisyon). Hollanda 0-2'den maci ceviremezdi bence.
Bu arada, ikinci Hollanda golunun geldigi kornerden once, Juan'in topu disari atmasi dogruydu...ama taca atmasi hic de zor degildi...kornere atti...buyuk hata yapti.
Elano olsaydi, ne olurdu....bunu bilemeyecegiz tabi.
Ben sahsen uzuldum Brezilya'nin bu turda elenmesine.
Cem
gana aksam kazanirsa karsisinda brezilya'dan daha zayif bir takim bulacak, o acidan iyi oldu...
maci kesik kesik izleyebildim. hollanda'nin uckagida dayali futbolunu pek begenmedim. brezilya da pek guclu gozukmedi. o cok methedilen savunmalarini da yan toplarda gorduk...
Istanbulguy
Jul 2 2010, 18:14
QUOTE (epeci @ Jul 2 2010, 19:10 )

gana aksam kazanirsa karsisinda brezilya'dan daha zayif bir takim bulacak, o acidan iyi oldu...
maci kesik kesik izleyebildim. hollanda'nin uckagida dayali futbolunu pek begenmedim. brezilya da pek guclu gozukmedi. o cok methedilen savunmalarini da yan toplarda gorduk...
Gana, bu geceki mactan sonra evine donsun ya.
Iddaa oynadim da Uruguay galibiyetine
Cem
Saha yayılışları deyince kızıyorsunuz,ama işte,maç öncesi saha yayılışında Brezilya'nın sol tarafındaki büyük boşluk..Hollanda adına yapılan,önce ordan işleyip Bastos'u taca atmak..Sonra toplu halde gelip öbür kanadı da felce uğratmak..
Brezilya,merkezi konumundaki top dağıtıcı Elano rolünü verecek adam bulamadı onun yokluğunda.Maicon çıkışları hariç,topu alan gitmek zorunda kaldı..İki farkı yakalamayınca da,hepimizi yanıltan koca bir hüsran..
Qelebex
Jul 2 2010, 18:43
Abicim Alves aynı Elano'nun yerine düşmüş işte. Aynı şekilde doldurmuş pozisyonu. Farklı oynamış olabilir, ama astığın grafikler bir fark göstermiyor.
Yuh, balla bu kadar ilerlenebilir, Danimarka'yı saçma sapan bir kendi kalesine golle yen, üzerine Japonya'yı kaleci hatasıyla yen, üzerine bu maçta ilk gol

. Hollanda bütün dünya kupalrındaki şanssızlığının acısını çıkarttı bu turnuvada.
Bu balla şampiyon da olurlar diyeceğim ama, bir Hollanda sever olarak bundan önceki bütün Hollanda takımlarına haksızlık olacağını düşünüyorum bu futbolla .
QUOTE (Qelebex @ Jul 2 2010, 19:43 )

Abicim Alves aynı Elano'nun yerine düşmüş işte. Aynı şekilde doldurmuş pozisyonu. Farklı oynamış olabilir, ama astığın grafikler bir fark göstermiyor.
Alves üç Elano eder,ama Elano görevi yapamıyor.Bu daha önce de söylendi,ve yanlış bişey değil.Grafikte esas olan,Brezilya solundaki büyük boşluk,aynı zamanında sahanın da en büyük boşluğu..Önce Bastos'un,sonra savunmanın yok edildiği,gollerin geldiği alan.
QUOTE (hutku @ Jul 2 2010, 20:18 )

Alves üç Elano eder,ama Elano görevi yapamıyor.Bu daha önce de söylendi,ve yanlış bişey değil.Grafikte esas olan,Brezilya solundaki büyük boşluk,aynı zamanında sahanın da en büyük boşluğu..Önce Bastos'un,sonra savunmanın yok edildiği,gollerin geldiği alan.
brezilya'nin solunda bosluk olunca hollanda'nin da saginda bosluk var anlamina gelmiyor mu?
ilk devre brezilya 2-3-4 yapabilirdi. bosluk ikinci yari mi olustu?
ya da boslugu;ilk devre hollanda'nin sagi ikinci devre brezilya'nin solu diye mi gormemiz lazim
QUOTE (Goksin @ Jul 2 2010, 20:09 )

...
Bu balla şampiyon da olurlar diyeceğim ama, bir Hollanda sever olarak bundan önceki bütün Hollanda takımlarına haksızlık olacağını düşünüyorum bu futbolla .
Büdü

İlk defa tüm maç seyrettim ve bugüne kadarki en düşük kaliteli Hollanda takımı olduğunu düşünüyorum. Ama kuvvetliler. Brezilya ilk yarıda işi bitiremeyince ikinci yarıda çok düştü oyundan. İkinci golde Juan topa ancak vurabilecek haldeydi artık. Sonrasında 10 kişi de kalınca tamamen bittiler.
En kuvvetli takım elendi böylece. Tek maçlarda her şey olabiliyor.

Aklımdayken bir de tartışma açmak istiyorum: Sneijder ve van Persie Lucio ile cza sahası üzerindeyken Sneijder'in van Persie'ye göndermeye çalıştığı top Lucio'nun havadaki eline geldi. Hakem de devam dedi. Penaltı diyenler, değil diyenleri görmek istiyorum mümkünse
QUOTE (Murat @ Jul 2 2010, 21:02 )

Aklımdayken bir de tartışma açmak istiyorum: Sneijder ve van Persie Lucio ile cza sahası üzerindeyken Sneijder'in van Persie'ye göndermeye çalıştığı top Lucio'nun havadaki eline geldi. Hakem de devam dedi. Penaltı diyenler, değil diyenleri görmek istiyorum mümkünse

lugano'nun pozisyonuyla ayni degil.
lugano topu gordu kacirmadi. burada adam topun eline dogru yonlendiginin farkina bile varamadan carpti gecti.
QUOTE (dimple @ Jul 2 2010, 21:07 )

lugano'nun pozisyonuyla ayni degil.
lugano topu gordu kacirmadi. burada adam topun eline dogru yonlendiginin farkina bile varamadan carpti gecti.
ne alakası var lugano ile? :
QUOTE (dimple @ Jul 2 2010, 20:27 )

brezilya'nin solunda bosluk olunca hollanda'nin da saginda bosluk var anlamina gelmiyor mu?
ilk devre brezilya 2-3-4 yapabilirdi. bosluk ikinci yari mi olustu?
ya da boslugu;ilk devre hollanda'nin sagi ikinci devre brezilya'nin solu diye mi gormemiz lazim

Boşluklara bakarak o kadar olmadığını göreceksin.Örneğin,Bastos-Robinho,Kuyt-Bronckthorst arası gibi..
Yani bu yüzde yüz etkenmidir? Değildir elbet..Ama sahada hiç bişey yapamıyormuş gibi görünen takımın,rakibin zaafından yararlanma yolunda önemli bir etkendir..Hele elinde o zaafı kullanacak oyuncular varsa..
Bunlar Gana-Uruguay tahmini saha yayılımları..Uruguay üç orta saha ile rakibi durdurma çabasında.Yani kolay açık vermeyecektir.Gana da savunmanın önünde tek adam,yine sağlamcı görüntüde..Geçmişte iki takım da gol atmakta zorlanıyor zaten.
Pek zaaf gözükmüyor,kenar boşluklarını yakın kalabalık orta saha adamları kapatacak biçimde.Ortada maç,sonucu kalite belirleyecekse Urguay..
okkesus
Jul 2 2010, 21:21
Qelebex
Jul 2 2010, 21:24
entari
Bu maçta ancak serseri mayın şutuyla gol olur diye ekleyeyim.
Lugano önemli adamdı Uruguay'da..Çıktı savunma dağıldı.
Istanbulguy
Jul 2 2010, 21:30
Bahsi kaybettim sanirim. Galibiyete ulasmasi cok cok zor Uruguay'in 90 dakika sonunda.
Ya Lugano, cok cok ender sakatlanir...ilk yari ortasi cikti. Daha once Kingson harika bir refleksle Suarez'in golluk sutunu cikardi.
Ilk yari son 15 dakika bocaladi Uruguay. Ama, 10 saniye daha dayansa Uruguay, belki toparlayacak ikinci yarida.....45 arti ikide yediler !
Fuck be !
Cem
Güzel maç oluyor. İlk 15 dakikada özellikle yan toplarla Uruguay hamle yaptı, ama Ghana koşan ve uçuk adamları ile son yarım saatte yıkıldı rakibin üstüne..
Eğer ilk golü Uruguay atsa maç daha fena sıkışırdı, şimdi daha da keyifli olacak sanırım.
Uruguay Luganonun da çıkması ile savunma idealinden uzaklaştı, ikinci devre Suarezin show yapmasını bekliyorum.
Kim kazansa diğerine üzülmem. Böyle oyun seviyorum.
Merci!
Forlan!
Merci!
Yahu düzgün bi gol olsun artık..
Umutlar Suarez ve Gyan'da..
Kingston! golden sonra abondone olmuş gibi, Golü de çok hatalı yedi.
Ghana hücumda da savunmada da pozisyon hatası yapan özellikleri ile belirgin taktik temel bilgilerden yoksun ama yetenek ve hızı ile koşuyor.
Akıllı ve takım olan, üstelik Forlan ve Suarez gibi silahları olan Uruguay şanslı.
Merci!
Qelebex
Jul 2 2010, 22:06
Bu Forlan ne şahane bir topçudur. Lugano alıp gelse ya bunu?
okkesus
Jul 2 2010, 22:11
Forlan in sutunda, top havada yon degistirdi gibi geldi bana. bu jabulani nin azizligi mi, yoksa topa vurma seklinden mi

mac bitmeden Gana bir tane atar, Uruguay kafayi yer

yalniz bu Gana takimi, 4 yil sonra cok saglam takim olacak gibi duruyor..
QUOTE (Murat @ Jul 2 2010, 21:02 )

Büdü

İlk defa tüm maç seyrettim ve bugüne kadarki en düşük kaliteli Hollanda takımı olduğunu düşünüyorum. Ama kuvvetliler. Brezilya ilk yarıda işi bitiremeyince ikinci yarıda çok düştü oyundan. İkinci golde Juan topa ancak vurabilecek haldeydi artık. Sonrasında 10 kişi de kalınca tamamen bittiler.
En kuvvetli takım elendi böylece. Tek maçlarda her şey olabiliyor.

lugano nun pozisyonunu hatırlamadım ama lucio nun pozisyonu penaltı değil bana göre
QUOTE (hutku @ Jul 2 2010, 22:48 )

Umutlar Suarez ve Gyan'da..

İkisi de golleri yaktı..
Qelebex
Jul 2 2010, 23:02
bunlar da penaltı ata ata finale gidecekti ha.. yalnız dramanın büyüklüğüne bak.
plasenta
Jul 2 2010, 23:05
Kalleş top. Hadi Ghana.
Faruk Gürsoy'un ten rengi forması nasıl
QUOTE (haluk @ Jul 2 2010, 23:32 )

lugano nun pozisyonunu hatırlamadım ama lucio nun pozisyonu penaltı değil bana göre
Luganonun pozisyonu konuyla alakalı değil. Dimbılın kuruntusu o.

Neden penaltı değil diye düşünüyorsun?
tuhaf tuhaf penaltı vuruşları..
Qelebex
Jul 2 2010, 23:16
Suarez, dünyaları kaçırdıktan sonra kurtarışıyla Uruguay'ı yarı finale taşıdı.
Appiah da bir kez daha gol yapamadığı vuruşuyla takımının kaybetmesine sebep oldu...
Çok yazık oluyor böyle elenenlere
QUOTE (Murat @ Jul 1 2010, 01:30 )

Hollanda'yı yine sadece özetten seyrettim. Özette Slovakya'ya verdikleri pozisyonlara bakıp, o takımın forvetinin 2/3'ünün de bu sezon Türkiye Züpper Liginde Ankaragücü ve Fenerbahçe'de oynayacaklarını düşününce, katılmamak elde değil.
Uruguay'ın forvetleri Gana'nınkilerden çok daha iyi ama Gana takım olarak daha dengeli bence. Bana da bir şekilde Gana alır gibi geliyor.
Kağıt üstünde Arjantin çok rahat almalı. Ama Almanya takım oyunu Arjantin orta oyunu oynuyor. İlk golü Arjantin atarsa bence turu da geçerler. Ama Almanlar atarsa, o zaman Arjantinlilerin ne kadar takım olabileceğini ve kenardaki megalomanın sahadakilere ne kadar hakim olabileceğini göreceğiz.
Bence çeyrek finalin tahmini en kolay maçı bu. İsviçre maçı gibi maçlar sık sık olmaz. İspanyollar rahat alırlar gibi geliyor bana.
Brezilya-İspanya finali olabilir. Olsun da zaten. Yıllardır en iyi takımlar bu ikisi. Konfederasyon Kupasında da final oynayamamışlardı, burada oynasınlar...
Süper gidiyoruz; ikide sıfır.

Bu gidişle finali uruguay ile paraguay oynar herhalde...
Bundan daha kotu bir son olamazdi Gana icin.
Istanbulguy
Jul 2 2010, 23:44
Dramatik bir son oldu...Gana'nin yari finalistligi direkten dondu resmen. Ama ben iddia ediyorum ki, Lugano sakatlanmasaydi, yuzde 70-80 ihtimal, Uru isi normal surede bitirirdi.
A.Gyan, hep bu kacan penaltiyi hatirlayacak maalesef.
Simdi, Suarez ve Fucile cezali...Lugano'nun sakatligi yari final gunune kadar gecer mi, belli degil. Uru'in isi Hol karsisinda zor...gerci Hol'in da eksikleri var.
Cem
Turnuvanın en dramatik maçı, böyle maçlar lazım..
Bu turnuva Fransa ve İtalya dingillerini değil, Ghana'yı hatırlatmalı..
Şahane bir dünya kupası maçı idi..
Uruguay futbol oyununun temel prensiplerine uygun takım karakterinin yanı sıra Forlan gibi gerçek bir yıldızla bezediği futbolunu, şanssızlıkla iki stoperinden de yoksun kalsa ortaya koyabildi..
Son dakikadaki penaltıyı kaçıran Gana da şanssızdı ama ded,m ya bu oyunun sonunda kazanana sevinirim, kaybedene üzülmem..
Yahu ne güzel bir maç oldu. Tam dünya kupası hatırası!
Merci!
Son penaltıyı nasıl attı öyle Uruguaylı..Panenka penaltısı gibi..
Tortured_Fragile_Mind
Jul 3 2010, 07:15
Sözlükte maçı özetleyen koparan bir yorum.
"arkadaş hiç mi penaltı çalışması yaptırmıyorlar size. o nası penaltı atmaktır lan. sanki kalede ünlü bi kadın yıldız var da topu tutsun diye üzerine atıyorlar yavaş yavaş. "
Ben mi çok hassasım bu konularda ama maç bitince Gyan bildiğin krize girmişken (yanında biri olmasa kendisine zarar verebilirdi, Terry gibi hüzünlü değildi) bir tane Uruguay'lı insan evladı da 2 dakikasını ayırıp yanına gitsin diye bekledim. Tamam piyangodan aldın maçı sevindin da 2 dk insanlık yap?
uzun suredir bu kadar hayal kirikligina ugramamistim

konusamadim mactan sonra bir sure, adaletin bu mu futbol
QUOTE (Murat @ Jul 1 2010, 01:30 )

...
...
Bu fena olmamış

Kenardaki megalomanın futbola olan katkısını da görmüş olduk böylece. Şu kadroyu bile rezil etti.
QUOTE (Murat @ Jul 3 2010, 16:41 )

Bu fena olmamış

Kenardaki megalomanın futbola olan katkısını da görmüş olduk böylece. Şu kadroyu bile rezil etti.
kupa basladiginda yazmistik, arjantin'i isler iyi giderken yonetmek kolay, isler kotu giderse maradona'nin foyasi meydana cikar diye. hakli ciktik, maca hicbir etkisi olmadi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.