Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cok sicak yahu!
Omuzomuza > Sosyal Forumlar > Omuz Kafe
muratbey
!
haluk
starbucks ta ac var, orada serinlersin lol.gif
Şeref
Evet, ben de bugün bunaldım, İstanbul artık terk edilesi oldu, hafta sonu doğu Karadenize kaçıyorum, yaylalar, yaylalar.. smiley.gif

Merci!
muratbey
olmaz 2 tane zenci gordum gecen orda o yuzden gitmiyorum starbucksa seytani.gif
muratbey
saat sabah 2 ve durdugum yerde ter fiskiriyor ustumden. meteorolojinin sayfasina gore nem 96%
haluk
QUOTE (muratbey @ Jul 23 2010, 02:21 ) *
saat sabah 2 ve durdugum yerde ter fiskiriyor ustumden. meteorolojinin sayfasina gore nem 96%

nerdesin sen, tampa da falanmisin?
Breyf
SAn Diego O kadar guzel ki. Gun boyu 72°F idi simdi 64°F. Mis gibi mis. 9 gundur Atlanta'da idim. Yasanmaz nemli yerlerde. Cennet burasi.
muratbey
QUOTE (haluk @ Jul 23 2010, 01:21 ) *
nerdesin sen, tampa da falanmisin?

istanbul.
Tortured_Fragile_Mind
QUOTE (muratbey @ Jul 23 2010, 09:46 ) *
istanbul.

Yahu Las Vegas'tan alışık değil misin sen? kasi.gif
Qelebex
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ Jul 23 2010, 09:49 ) *
Yahu Las Vegas'tan alışık değil misin sen? kasi.gif

Las Vegas rutubetli mi? kasi.gif
muratbey
QUOTE (Qelebex @ Jul 23 2010, 07:13 ) *

las vegas burdan daha sicak yazin diyarbakir veya irak gibi ama nemli diil boyle. temmuzda sokaga cikinca fon makinasinin onunden geciyor gibi hissediyorsun. burasi biraz daha LA gibi, biraz daha nemlisi. asil alisik olmadigim evde klima olmamasi ve gece hic ruzgar esmemesi. evde acmadigim cam ve delik yok ama ceryan yapmiyor. senelerce bunye buz gibi klimali mekanlara alisinca simdi boyle dusta bile terliyoruz..
Tortured_Fragile_Mind
QUOTE (Qelebex @ Jul 23 2010, 10:13 ) *

Bilmem gitmedim ki. Ama gece 40 derecenin üstünde ölçümler yapıldığına dair rivayetler var. Bir noktadan sonra rutubet gerekmiyor sanki.
Tortured_Fragile_Mind
Şimdi baktım geceyarısı 35 derece ama nem %25.
Tortured_Fragile_Mind
San Francisco da enteresan bir yer. Yaz şehri gibi gözüküyor ama Temmuz'da gündüz 18-19 derece falan gözüküyor..Seattle bile daha sıcak.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.