Help - Search - Members - Calendar
Full Version: forumda geyik donmuyor ne zamandir
Omuzomuza > Sosyal Forumlar > Omuz Kafe
epeci
iyi misiniz arkadaslar? yoksa butun geyikler kacti gitti mi?
epeci
yuh kimse cevap yazmamis sadface.gif

http://www.haberturk.com/dunya/haber/53484...camdan-dustuler

secme okur yorumlari:
vayy be bulamadıkki böyle bir partner bize şaka yapsın camdan düşelim smiley.gif)
acaba havadayken aylırıp yere ayrı ayrımı düştüler.eğer öyleyse adamı yerden sökmek zor olmuştur heralde smiley.gif
bir insan sevisirken camdan duserse bu haber degildir, camdan duserken sevisirse haberdir.
bari paraşütle atlayın uçaktan daha uzun sürerdi.

turkiye'de internetin yayginlasmasi cok iyi oldu yahu, bilgi toplumu olduk...
hutku
küçük ilanlara kadar okuyorsun galiba. seytani.gif

epeci
QUOTE (hutku @ Jul 23 2010, 19:31 ) *
küçük ilanlara kadar okuyorsun galiba. seytani.gif

facebook'ta biri su linki vermis: http://www.haberturk.com/yazarlar/535132-f...-tadini-kacirdi

ona bakayim derken gozume takildi haber. fotomontaj cok gercekci ama hahaha.gif
Sporel
bir arkadasim okumus bana o soyledi. hahaha.gif

facebook da bunun modern versiyonu. ilanlara kadar okumuyor, ilanlara kadar okuyan arkadaslarimin okuduklarini okuyorum. seytani.gif
okkesus
QUOTE (epeci @ Jul 23 2010, 21:28 ) *
yuh kimse cevap yazmamis sadface.gif

ben 1 ay buralarda yokum. forumun geyigi sana emanet.

bu arada agustosta 2-3 haftaligina Hindistan'a gidiyorum. daha once gidenler varsa "Gitme!" ve "Semsiye gotur" d.gif disinda tavsiyeler varsa zen.gif asi falan diyorlar.. cok gerekli mi?

amigokiz.gif amigokiz.gif amigokiz.gif amigokiz.gif (adet yerini bulsun amigo.gif)
epeci
QUOTE (Sporel @ Jul 24 2010, 03:30 ) *
bir arkadasim okumus bana o soyledi. hahaha.gif

facebook da bunun modern versiyonu. ilanlara kadar okumuyor, ilanlara kadar okuyan arkadaslarimin okuduklarini okuyorum. seytani.gif

adami delirtme sporel smiley.gif

facebook'a gunde bir kere giriyorum, yandaki bari soyle asagi dogru cekiyorum kim ne yapmis diye. orada belki 10 senedir gormedigim bir "arkadasim" fatih altayli'nin yazisini asmis. ulan bu dallama neden bahsediyor diye tikladim. yazinin altinda (ya da yaninda, hatirlamiyorum simdi) sevisirken camdan dustuler diye link var. sonra da oraya girdim iste... her isin altinda capanoglu aramayin sayin capanoglu olmaz.gif
epeci
QUOTE (okkesus @ Jul 24 2010, 10:44 ) *

bu arada agustosta 2-3 haftaligina Hindistan'a gidiyorum. daha once gidenler varsa "Gitme!" ve "Semsiye gotur" d.gif disinda tavsiyeler varsa zen.gif asi falan diyorlar.. cok gerekli mi?

amigokiz.gif amigokiz.gif amigokiz.gif amigokiz.gif (adet yerini bulsun amigo.gif)

plastik sise harici su icme. benim basima afrika'da geldi ama aynidir. tanimadigin bakteriler oluyor, canina okuyor...

not: koy yerinde antiseptik hapla temizledigim kuyu suyunu icmek gafletinde bulundum da...
Sporel
QUOTE (epeci @ Jul 24 2010, 10:04 ) *
adami delirtme sporel smiley.gif

facebook'a gunde bir kere giriyorum, yandaki bari soyle asagi dogru cekiyorum kim ne yapmis diye. orada belki 10 senedir gormedigim bir "arkadasim" fatih altayli'nin yazisini asmis. ulan bu dallama neden bahsediyor diye tikladim. yazinin altinda (ya da yaninda, hatirlamiyorum simdi) sevisirken camdan dustuler diye link var. sonra da oraya girdim iste... her isin altinda capanoglu aramayin sayin capanoglu olmaz.gif

delir epeci. seytani.gif

dur bak, bir baslik acayim. ilginc konu bu.
hutku
lol.gif
muratbey
ya evet ya, nedir bu ciddiyet..
haluk
QUOTE (okkesus @ Jul 24 2010, 11:44 ) *

evet gerekli, postu oralarda birakmak istemiyorsan tabiki

kevgire doneceksin seytani.gif

hepatitis a veya immune globulin
hepatitis b
japanese encephalitis (turkcesini bilmiyorum)
kuduz
tetanoz
tifo
vede gidecegin yere gore (guneye gidiyorsan) sitma hapi alacaksin

birde su var; bunlari son gun sormayacaktin, bir ay kala bu asilari yapman
gerekiyordu, kolay gelsin...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.