Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kac kisiye kilsiniz?
Omuzomuza > Sosyal Forumlar > Omuz Kafe
Breyf
Omuzdan. Burdan cikicak sonuclara gore en kili, kim kime kil gibi anketlerle, hayatimiza nese katabiliriz. sappi.gif
blackdahlia
kim o 4den fazla kisiye kil tuy olan? zaten topu topu 5-6 kisi var forumda. ne manyaklar var hahaha.gif

benim icin sayi surekli degisiyor kisi(ler) de degisiyor. simdilik 1 ama sigara.gif
Breyf
Yahu ben 1'den fazla kisiye kil olsam bir daha ugramam buraya. Manyak bunlarin hepsi yingecim. Ben ciddi soyluyroum (sarhosum suan d.gif) burdaki herkesi cok seviyroum. Boru degil 11 -12 yildur burdayiz. Nasil kil olayim yahu millete.
hutku
olmamış bu anket..kıllık ayrı bir meziyettir,çoğaltmayın.. olmaz.gif
epeci
QUOTE (blackdahlia @ Jul 25 2010, 02:20 ) *
benim icin sayi surekli degisiyor kisi(ler) de degisiyor.

benim icin de boyle.
kil oluyorum sonra unutuyorum, geciyor smiley.gif
Sporel
QUOTE (Breyf @ Jul 25 2010, 01:46 ) *
Yahu ben 1'den fazla kisiye kil olsam bir daha ugramam buraya. Manyak bunlarin hepsi yingecim. Ben ciddi soyluyroum (sarhosum suan d.gif) burdaki herkesi cok seviyroum. Boru degil 11 -12 yildur burdayiz. Nasil kil olayim yahu millete.

kiss my ass.
Breyf
QUOTE (hutku @ Jul 25 2010, 11:11 ) *
olmamış bu anket..kıllık ayrı bir meziyettir,çoğaltmayın.. olmaz.gif

aslinda bir killik topigi acip sirf killik yapalim yapabildigimiz kadar, bu sicaklarda iyi gelebilir, desarj oluruz.

PS: Spo lutfen ahlak disi isteklerde bulunma burasi aile forumu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.