Help - Search - Members - Calendar
Full Version: elvan 10.000 metre avrupa şampiyonu
Omuzomuza > Spor Forumları > Olimpik Forum
ozgurr
young boys-fenerbahçe maçıyla çakıştığı için kaçırdım yarışı ama altyazıyı görünce eurosporta döndüm biraz.barcelona daki avrupa şampiyonasında elvan 31.10.23lük derecesiyle rus abitova ve portekizli augustonun önünde 10.000 metre avrupa şampiyonu oldu.aynı yarışda meryem erdoğan 5. oldu.tebrikler elvan.
plasenta
yahu bu kız 2 gün önce Erzurumda selde boğuluyordu. insanoğlu kuş misali. hahaha.gif
epeci
QUOTE (plasenta @ Jul 28 2010, 21:03 ) *
yahu bu kız 2 gün önce Erzurumda selde boğuluyordu. insanoğlu kuş misali. hahaha.gif

kacis o kacis smiley.gif
Tortured_Fragile_Mind
QUOTE (plasenta @ Jul 28 2010, 23:03 ) *

Haberi altyazıda görünce direkt aklıma bu geldi benim de smiley.gif
ozgurr
ve nevin yanıt 12.63 ile 100 metre enegelli avrupa şampiyonuu. serefe.gif kivir.gif
hutku
Nevin Yanıt mükemmel koştu ve şampiyon oldu..100 m engelli kolay bir branş değil..Daha mükemmeli,derecesini bir günde 11 salise geliştirmesi.. sappi.gif

Ha..Kızcağız bi de tırnaklarını kırmızı beyaza boyamış,Türk bayrağı ile falan dolaşıyor oralarda.. seytani.gif

yarış:

ozgurr
alemitu bekele nihayet bir büyük turnuva kazandı ve elvanın önünde 5000 metrede şampiyon olarak duble yaptılar.
Istanbulguy
QUOTE (ozgurr @ Aug 1 2010, 22:07 ) *
alemitu bekele nihayet bir büyük turnuva kazandı ve elvanın önünde 5000 metrede şampiyon olarak duble yaptılar.

Ne kadar sempatik bir kizmis ya su A.Bekele. Cok seker.

Cem
haluk
QUOTE (hutku @ Jul 31 2010, 20:47 ) *
Nevin Yanıt mükemmel koştu ve şampiyon oldu..100 m engelli kolay bir branş değil..Daha mükemmeli,derecesini bir günde 11 salise geliştirmesi.. sappi.gif

Ha..Kızcağız bi de tırnaklarını kırmızı beyaza boyamış,Türk bayrağı ile falan dolaşıyor oralarda.. seytani.gif

irlandali az kalsin yakaliyormus, bravo gercekten sappi.gif

kolyesi ay-yildiz, kupeleride oyle, tam tekmil yani hahaha.gif

hutku
Bu Etiopyalı kızlar bize uymuş,aralarında rekabete başlamışlar.. elvis.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.