Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bebek çocuk aşçı hırsız karısı yamagı anası atası danası sıpası
Omuzomuza > Sosyal Forumlar > Omuz Kafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
blackdahlia
Murat'in bebegini gordum de aklima bu yokolan topik geldi. gorelim forumun bebelerini pliz! smile.gif
Şeref
Meraklı seni. hahaha.gif
Bir yerde daha yazmışsın, erkek çocuk ebeveynleri devam etmemiş diye.. brave.gif
Biz gayret ediyoruz, pek yakında inşallah tamamına erer. Bu da ispatı, bu servisi her yerde bulamazsın smile.gif
Ümit'e selam söyle benden Eren. smile.gif

Merci! /the original
blackdahlia
sahiden ben bu sekil bir servis hic gormemistim. hayirli olsun.
umitcim seref sana selam soyluyor.
Sporel
sen de ona selam soyle. d.gif

tebrikler can. sappi.gif
blackdahlia
simdi epecicisi gene bana arabesk diyecek ama su fotografa bakin yau cry2.gif

Breyf
Niye agliyorsun ki cok guzel fotograf. Cocuklar ellerine kollarina aksesuar takabilecek kadar da huzurlular belli ki.
blackdahlia
QUOTE (Breyf @ Apr 27 2009, 16:44 ) *
Niye agliyorsun ki cok guzel fotograf. Cocuklar ellerine kollarina aksesuar takabilecek kadar da huzurlular belli ki.

su cocugun yuzunden huzur okudun yani kor adam.

hem aglamak illa aci cekince mi olur ki? ben etkilendigim bir eser dinledigim zaman da aglarim d.gif
Breyf
Bana cocuk sagda kara fatma gormus de ondan oyle bakiyor havasi verdi. Aksesuarlar keyifli bir ortamda buyuduklerini dusundurtuyor bana.

blackdahlia
QUOTE (Breyf @ Apr 27 2009, 16:58 ) *
Bana cocuk sagda kara fatma gormus de ondan oyle bakiyor havasi verdi. Aksesuarlar keyifli bir ortamda buyuduklerini dusundurtuyor bana.

ayol cocuk kardesini baglamis minicik vucuduna tasiyor! sen bana aksesuardan bahsediyosun. kor adam kor.

keyifli ortam diyor yau lol.gif
Breyf
Ne var bunda yengecigim? Kardesini tasimakdan guzel sey var mi dunyada?
blackdahlia
QUOTE (Breyf @ Apr 27 2009, 17:04 ) *
Ne var bunda yengecigim? Kardesini tasimakdan guzel sey var mi dunyada?

lol.gif kendi kardesini bu sekilde vucuduna sar tasi, fotografini buraya koy sonra konusalim. aksesuarlarini unutma d.gif
Breyf
Kardesim benden 8 yas buyuk biraz zor olur o bu yasdan sonra. Cocugum olursa senin icin yapicam yengecim bu dedigini.
blackdahlia
breyfcigim cry2.gif

simdi senin bir cocugu kucaklamanla bir cocugun bir cocugu kucaklamasi ayni sey mi yani? su fotograftakinin verdigi hissin aynisini mi veriyor sana 30 yasinda bir adamin bir bebegi kucaklamasi yani? niye bana bunu yapiyosun, bak su an sahiden aci cekiyorum cry2.gif
Breyf
Canim yengecigim biz bu dunyaya zaten aci cemeye gelmedik mi? Sen dogrusunu yapiyorsun, benimki polyannacilik.
Şeref
yahu topic çocuğu olmayanların topici olmuş, herhalde yanlış bizde, araya girmişiz, bizdeki de ne iştah pardon! hahaha.gif

Babalar, analar, nerdesiniz yahu.. kasi.gif

Merci!
iceandfire

Vay Can daha biz bir adet bile baba olamadik sen hattrick e gidiyorsun. Senem e de sana da Tebrikler. smile.gif
blackdahlia
bu topik de elimizin altinda dursun, lazim olur d.gif
tuncay
tuncay likes this
Breyf
QUOTE (blackdahlia @ Jun 4 2009, 18:58 ) *
bu topik de elimizin altinda dursun, lazim olur d.gif

N'oluyor yinge? Avatarlar filan, nur topu yola mi cikti?
blackdahlia
QUOTE (Breyf @ Jun 4 2009, 17:41 ) *
N'oluyor yinge? Avatarlar filan, nur topu yola mi cikti?

yolda yolda... amcasi mi olmak istersin dayisi mi? d.gif
Breyf
Soruya bak tabii ki dayisi! Ciddi misin salliyor musun?
blackdahlia
QUOTE (Breyf @ Jun 4 2009, 17:54 ) *
Soruya bak tabii ki dayisi! Ciddi misin salliyor musun?

lol.gif

bak bu 3987. oluyor. niye kimse bizim cocuk sahibi olabilecegimize inanmiyor ayol! umarim sen inanmak icin karnimi gormek isteyenlerden olmayacaksin dayisi d.gif
Breyf
Yok ben salladim ya gecenlerde bir yerlerde belki sen de sallamissindir diye dusundum.

Sana da Sporel'e de tebrikler sappi.gif. Kac aylik? Cinsiyeti belli mi? Cocugun gay olursa evlenmesine karisir misin?
aleks
QUOTE (blackdahlia @ Jun 4 2009, 14:59 ) *
niye kimse bizim cocuk sahibi olabilecegimize inanmiyor ayol! umarim sen inanmak icin karnimi gormek isteyenlerden olmayacaksin dayisi d.gif

sazan mi bu? cocugu gormeden inanmam. d.gif

ikinize de tebrikler. sappi.gif
blackdahlia
QUOTE (Breyf @ Jun 4 2009, 18:02 ) *
Yok ben salladim ya gecenlerde bir yerlerde belki sen de sallamissindir diye dusundum.

Sana da Sporel'e de tebrikler sappi.gif. Kac aylik? Cinsiyeti belli mi? Cocugun gay olursa evlenmesine karisir misin?

tesekkur ederiz dayisi. 3 aylik. cinsiyetini gosterirse haftaya ogrenmeyi umuyoruz. gay olmasina gelince; kendi cocugum sozkonusu olunca fikrimin degismesini bekliyor idiysen yanilmissin. karismam kardesim. ister erkek olsun ister kiz ister gay ister guy ister evlensin ister surunsun ister camiye gitsin ister tapinaktan gelsin ister saga donsun ister sola, ne ister onu etsin! aptal olmasin esek olmasin adam olsun yeter d.gif

QUOTE (aleks @ Jun 4 2009, 18:36 ) *
sazan mi bu? cocugu gormeden inanmam. d.gif

ikinize de tebrikler. sappi.gif

tesekkur ederiz aleks! 3988 etti bak, yaziyorum ben bunlari bi kenara...
Breyf
QUOTE (blackdahlia @ Jun 4 2009, 23:49 ) *
tesekkur ederiz dayisi. 3 aylik. cinsiyetini gosterirse haftaya ogrenmeyi umuyoruz. gay olmasina gelince; kendi cocugum sozkonusu olunca fikrimin degismesini bekliyor idiysen yanilmissin. karismam kardesim. ister erkek olsun ister kiz ister gay ister guy ister evlensin ister surunsun ister camiye gitsin ister tapinaktan gelsin ister saga donsun ister sola, ne ister onu etsin! aptal olmasin esek olmasin adam olsun yeter d.gif

Beni cikart o listeden yingecim. Ben avatari ve bu topikde seni gorunce anladim, her ihtimale karsi sordum. sappi.gif Fikrinin degisecegini dusunerek degil, o soruyu aklindan gecirenlere shhllaaakk diye bir cevap gelsin diye dedim yingecim. sappi.gif Off ellerim acidi alkislamakdan. Birincisi gereksizdi zaten.

Heytt be sappi.gif

blackdahlia
soru icin de tesekkur ederiz. dur ben de seni alkislayayim sappi.gif
epeci
zenci olsun ben zenci bebek severim.
Murat
sappi.gif aha bi daha sappi.gif

Sporel bey şimdi bunu Pimps altyapısına da verir artık
Murat
Şuraya iki ay önce çekilmiş bi foto koyayım

hutku
ciddimiyiz? smile.gif

kız olmasın,çok talibi olur..bekliyo millet. d.gif

tuncay
anası gibi olursa az talibi olur kasi.gif
Tortured_Fragile_Mind
Sorun değil. Kız olursa, bizim de kızımız olursa veririz.
blackdahlia
QUOTE (epeci @ Jun 4 2009, 20:01 ) *
zenci olsun ben zenci bebek severim.

iste o ihtimal 0'a yakin. bak hamile kisilerin dilekleri gerceklesirmis. senin icin zenci ikiz bebekler diliyorum cicim d.gif

QUOTE (Murat @ Jun 5 2009, 03:47 ) *
Şuraya iki ay önce çekilmiş bi foto koyayım

ayol babasina benziyor!

QUOTE (hutku @ Jun 5 2009, 05:00 ) *
ciddimiyiz? smile.gif

kız olmasın,çok talibi olur..bekliyo millet. d.gif

3989 ettin bre hasan abi.

QUOTE (tuncay @ Jun 5 2009, 07:52 ) *
anası gibi olursa az talibi olur kasi.gif

kismet

QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ Jun 5 2009, 08:03 ) *
Sorun değil. Kız olursa, bizim de kızımız olursa veririz.

cok mersu canim d.gif sizinki de yolda galiba
Tortured_Fragile_Mind
QUOTE (blackdahlia @ Jun 5 2009, 19:05 ) *
cok mersu canim d.gif sizinki de yolda galiba

Evet. Portakal ağacı dalında sallanıyor. Toplanacak, manava gelecek vs vs hahaha.gif
blackdahlia
QUOTE (Tortured_Fragile_Mind @ Jun 5 2009, 12:16 ) *
Evet. Portakal ağacı dalında sallanıyor. Toplanacak, manava gelecek vs vs hahaha.gif

hahaha.gif hadi hayirli yolculuklar
okkesus
cok cok tebrikler yinge-sporel cifti.. Allah anali babali buyutsun.. isim lazim mi isim.. d.gif
okkesus
ipek hanim ve selim bey smile.gif
blackdahlia
ayol bu cocuklar birbirlerine ne kadar benziyolar! veri nays.

okkes isim lazim evet, yoksa oglan olursa bizim herif zavalli cocuga benim adimi verecek lol.gif
Şeref
QUOTE (blackdahlia @ Jun 5 2009, 01:49 ) *

tesekkur ederiz aleks! 3988 etti bak, yaziyorum ben bunlari bi kenara...

Öncelikle sappi.gif Sağlıkla sıhhatle inşallah! :=)

Öte yandan avatar müthiş, anne psikolojisi üzerine senin kadar konuşmak haddim değil ama bu profil çok şey vaat ediyor.

Bir de benim kadar açık servis netliğin olacak mı bu konuda acaba diye düşünüyorum, "Zeki Rıza"'ya şimdiden sevgiler. :yeğenerkekeoynayanlar: hahaha.gif

Merci!

hutku
QUOTE (okkesus @ Jun 5 2009, 22:09 ) *

okkes oğlanın aşk testi kaç çıktı? hahaha.gif
blackdahlia
QUOTE (Şeref @ Jun 5 2009, 18:15 ) *
Öncelikle sappi.gif Sağlıkla sıhhatle inşallah! :=)

Öte yandan avatar müthiş, anne psikolojisi üzerine senin kadar konuşmak haddim değil ama bu profil çok şey vaat ediyor.

Bir de benim kadar açık servis netliğin olacak mı bu konuda acaba diye düşünüyorum, "Zeki Rıza"'ya şimdiden sevgiler. :yeğenerkekeoynayanlar: hahaha.gif

Merci!

cok mersu seref. su postunu sadece 3 kere okuyarak kendi capimda bir rekor kirdim hahaha.gif bi takim suallerim olacak

1- profil benim iyi bir anne olacagimi mi vadediyor?
2- acik servis netligi ne demek? ne oldugunu bilelim ona gore soz verelim. simdi acayip bi sey cikar rezil oluruz filan maazallah d.gif

Şeref
QUOTE (okkesus @ Jun 5 2009, 22:09 ) *

Öncelikle maşallah! smile.gif

Ortaköy falan mı mekan. Resimler çok güzel, seninkiler birbirine yaş olarak çok yakın ama bir kız bir erkek :masallah: biz iki veletle hahaha.gif daha aynı yere basamıyoruz, biri kucağımda ise diğeri sırtıma çıkyor "eşeksıpası" d.gif

Sevgiler Barış.

Merci!
Sporel
gobegini gosterecek misin forumda diyor. amigo.gif
Şeref

cok mersu seref. su postunu sadece 3 kere okuyarak kendi capimda bir rekor kirdim bi takim suallerim olacak

1- profil benim iyi bir anne olacagimi mi vadediyor?
2- acik servis netligi ne demek? ne oldugunu bilelim ona gore soz verelim. simdi acayip bi sey cikar rezil oluruz filan maazallah

1- Sevgili Eren ben kadınları ikiye ayırıyorum, annelik hissi arayanlar, bunun önüne geçenler.. Senin profil epeydir belli, avatar da çok şirin, orjinalinin de öyle olduğuna-olacağına emindim. Budur!

gobegini gosterecek misin forumda diyo

2 .. mükerrer!

Merci!
blackdahlia
QUOTE (Şeref @ Jun 5 2009, 18:26 ) *
1- Sevgili Eren ben kadınları ikiye ayırıyorum, annelik hissi arayanlar, bunun önüne geçenler.. Senin profil epeydir belli, avatar da çok şirin, orjinalinin de öyle olduğuna-olacağına emindim. Budur!

2 .. mükerrer!

Merci!

1- hmmm tamam iyi bi sey soylemissin. annelik hissi aramiyordum evet ama anne olmanin hic fena olmayacagini dusunuyordum uzun suredir. basima neler gelecegini bilmiyorum henuz, sizlerin tecrubelerinden yararlanirim artik da diyemiyorum cunku karilariniz kadar isin icinde olmadiginiza eminim d.gif elimizden geldigi kadar iyi modeller olmaya calisacagiz cocuga ama ben her hareketiyle alay edip sonunda evden kacmasina neden olmaktan korkuyorum en cok lol.gif terapistine zirt pirt annesini anlatmasin, yazik.

2- yok, acik servis netliginde bulunmayacagim, hatta dogurunca ortunmeyi dusunuyorum d.gif
Şeref
Bir arada burada bulunsunlar bu vesileyle. smile.gif
Merci!
okkesus
QUOTE (blackdahlia @ Jun 6 2009, 01:15 ) *
ayol bu cocuklar birbirlerine ne kadar benziyolar! veri nays.

okkes isim lazim evet, yoksa oglan olursa bizim herif zavalli cocuga benim adimi verecek lol.gif

Umit'i sonuna kadar destekliyorum.. severim ben Eren ismini.. sonuna bir Jr. la isin icinden cikarsiniz. yalniz kiz olursa da sen aynisini yapabilirsin.. Umit diye kiz gorduugmu hatirliyorum dil.gif

siz Ayse, Zeynep ci misiniz, yoksa Melis, Su cu musunuz? yoksa ortada gezen Filiz, Defne ci misiniz d.gif
okkesus
QUOTE (hutku @ Jun 6 2009, 01:23 ) *
okkes oğlanın aşk testi kaç çıktı? hahaha.gif

araba aski makinayi bozdu d.gif
okkesus
QUOTE (Şeref @ Jun 6 2009, 01:26 ) *
Öncelikle maşallah! smile.gif

Ortaköy falan mı mekan. Resimler çok güzel, seninkiler birbirine yaş olarak çok yakın ama bir kız bir erkek :masallah: biz iki veletle hahaha.gif daha aynı yere basamıyoruz, biri kucağımda ise diğeri sırtıma çıkyor "eşeksıpası" d.gif

Sevgiler Barış.

Merci!

evet Ortakoy Can.. aralarinda 14 ay var, ama kiz biraz irice dil.gif bizde de benzer durum var aslinda. biri sirtimdaysa, oburu de sirtimda.. abisi ne yapiyorsa, aynisini yapacak.. evde zaptetmekten cok daha kolay olay disarida oynamak..

seninkilerin yaslari kacti.. kucugu cok sevimli gorunuyor.. tam sevilecek yaslari.. buyugunden biraz heran herseyi yapabilirim elektrigi aldim. kolay gelsin size d.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.